Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ninebot by Segway ES2 El-scooter

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ninebot by Segway Elscootrar (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 dagar sedan
  Efter ett par månader av daglig användning så slår scootern i hop under färd.
  Efter att pratat med affären som jag inköpte det ifrån så fick jag svaret att de haft flera reklamationer. Har kontaktat Segway Ninebot leverantören utan någon svar. ( använt appen också för feedback)
  Köp inte denna vara då den är livsfarlig. En riktig broms bör vara inkopplad och inte en elbroms
 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  Sammanfattning: Köp en Xiaomi m365 (pro) istället! Xiaomi m365 och m365 pro är ett mer seriöst transportmedel som på allvar konkurrerar och ersätter en elcykel. Es2 är en dyr (och bra) leksak, men inte ett seriöst transportmedel i längden.

  Bakgrund: Jag äger denna, en xiaomi m365 samt en xiaoli m365 pro och har spenderat närmare hundra + mil på varje spark.

  Denna modell har ett antal fördelar

  + fjädring
  + bra belysning bak och på sidorna/undertill
  + snabb fällning
  + display
  + snabb laddning
  + kan ej få punka

  - hårda plastdäck med dåligt grepp på underlaget
  - hög tyngdpunkt, ramlar lättare när den står parkerad
  - dåligt grepp i däcken
  - dålig väghållning
  - kort räckvidd (15km), både m365(25km) samt m365 pro(35km) räcker märkbart längre
  -svag motorstyrka, både m365 samt m365 pro är betydligt mycket starkare i verkligheten.
  -svag broms
  -ingen ringklocka
  - lång när den är ihopfälld. 120cm är längre än även vad de större kombibilarna på marknaden rymmer (volvo v90, bmw 5 serie, skoda superb etc.) Vilket gör att sparken måste ligga på snedden i kombin för att få plats. Detta stjäl mycket utrymme för plats för andra saker. I en mindre bil, ex vw golf är det svårt att ens få plats med den alls även om den ligger helt på snedden. m365 är ca 10cm kortare vilket faktiskt gör en väldigt stor skillnad.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Det extra batteriet gör stor skillnad, rekommenderas starkt. Räckvidd, fart, vridmoment ökar. För övrigt kompetent maskin med bra app. Saknar mekaniska låsmöjligheter, finns inga bra fästpunkter. Inga luftfyllda däck, vilket omöjliggör åkande på kullersten eller annan ojämn mark. Glöm alltså att åka på något annat än asfalt. Enkel att fälla ihop, tar inte mycket plats. Låsa den via appen funkar inte.

  Uppdatering
  Har nu kört med den i ett halvår och redan sönder. Kass kvalitet och obefintlig support.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Går för långsamt och får ont i rygg och fötter, eftersom att plattan är för hård och liten om man har 48
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Kört 5 mil. Helnöjd. Lite trött i brant uppförsbacke men med ett extra batteri ska den visst ge extra fart och räckvidd. Går att ta med på bussen utan problem. Robust design! Tummen upp då jag endast betalde 4295kr på Komplett.se häromveckan 😁
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Provade endast 1 gång och blev helt kär och köpte en alldeles egen på Inet.

  Väger 109 Kg, med ryggsäck på väg till jobbet, cirka 115 Kg. Köpte med extra batteriet, har cirka 20 Km till jobbet.

  Hade världens räckviddsångest, trodde jag skulle få batteritorsk och i värsta fall skulle jag ta sönder cykeln, eftersom maxvikt är 100 Kg. Jag tog mig till jobbet som en kung, och hade 26 procent batteri kvar. Var bara försiktig med bromsen, aldrig bromsa med fullbroms, och du, åker du som jag, långt, då ska du ha hjälm.

  Så ni tjockisar där ute som jag, tveka inte. Bara Köp.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Har kört denna genom uthyrningsföretag ett tag vilket till slut fick mig att beställa min egen, blev trött på att leta scooter och få massa skadade och urladdade varianter hela tiden.

  Fick hem den igår, beställde från Hemmashoppen och är mycket nöjd med pris och frakttid (5700kr och drygt en dag).

  Snabb starttid från den stund du börjar packa upp den till att du åker iväg. Stegen innefattar montering av styre och aktivering/registrering; koppla ihop sladd mellan stolpe och styre, skruva i 4 skruv. Passade på att lägga på lite extra locktite på skruvarna i detta moment.

  Ladda ned app och parkoppla med blåtand, följ guiden. För att aktivera denna scooter krävs en smartphone med antingen IOS eller Android.

  Något jag känner nu direkt efter jungfrufärd är att scootern är lite svag i uppförsbackar (jag väger 76kg), det extra batteriet är definitivt en bra investering i detta avseende då det ökar vridet.
  Lätt att bli bortskämd och inte sparka fysiskt en meter, tänk på att detta trots allt är en produkt som är avsedd för lite fysisk aktivitet också ;) Annars är denna en dröm att köra.

  Slanglösa däck tar definitivt bort oron för punktering, något som tycks vara ett spritt problem bland konkurrenter till denna. ES2 har inbyggd fjädring på båda hjulen och det går att köra kortare sträckor över grus, kullersten mm även om det inte är den skönaste känslan. Provade detta igår då andra betyg här på Prisjakt meddelar att du kan glömma att köra över sådana ytor.

  Är helt säker på att denna kommer passa dig om ditt mål är att köra stadsmiljö. Ta det bara lugnt över gupp och kanter (försök att undvika dem helt).

  En annan bra idé om du väljer att köpa denna är att direkt lägga en beställning på en ringklocka också då en sådan saknas, du kommer ju trots allt glida fram i tystnad.

  Hjälm rekommenderas verkligen!

  Nu kommer jag köra denna ett tag och uppdaterar betyget framöver, är säker på att dessa produkter är framtiden för pendling över kortare sträckor PÅ INHÄGNAT OMRÅDE :)

  En annan detalj jag tänkt på är att det saknas ett riktigt bra ställe för montage av ringklocka. Man kan ju fästa en på plastdelen närmst stolpen men då denna del är konisk krävs en ringklocka med fäste som du kan anpassa. Har beställt hem en som kommer idag så uppdaterar denna del imorgon (2019-06-15).

  Motivering betyg 4/5 stjärnor:

  5/5 uppnås om vridet skulle vara bättre samt om de skulle kunna göra delen närmst stolpen på styret rak istället för konisk.

  Update 2019-07-01:
  Har nu monterat extrabatteriet, vilken skillnad! Ett solklart köp.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  En helt OK scooter men enligt mitt tycke så är den lite för klen. Jag har en liten backe på hemvägen och den fixar inte den så det är bara att sparka sig upp för backen. Möjligt att den skulle klara det med extrabatteriet, men då blir priset väldigt högt.
  Jag har valt att byta till en M365 Pro och den fixar backen utan problem och den kostar bara 500 kr mer än ES2an
 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar min scooter! Däremot skulle jag gärna vilja se en del funktioner som elscooterföretagen byggt in, såsom att det inte går att köra iväg med den om man låst den via appen. Ja, det går såklart att gå iväg med den, men saknar att den inte piper och blinkar och kräver en del jobb med att få den till sin egen.

  Men annars är den otroligt rolig och snabb att åka med, jag sparar pengar på att slippa köpa SL-kort för +900 kr i månaden
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Är riktigt nöjd med mins ES2 , använder den i princip varje dag till och från jobbet, smidigt att ha den med sig i tunnelbanan. Finns ingen anledning böra den går jätte bra att rulla den framför sig i ihopfällbart läge..

  Låsmeksnismen via bluetooth fungerar tydligen bara om ES2 är på, det går inte att låsa och stänga av.

  Grus/ sandiga vägar är ingen hinder, men vid regn/våta vägar stänker bakhjulet hela vägen upp till nacken!

  Har även beställ extra batteri som ska ge det lilla extra ...