Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ninebot by Segway ES2 El-scooter

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ninebot by Segway Sparkcyklar & el-scootrar (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Har kört denna genom uthyrningsföretag ett tag vilket till slut fick mig att beställa min egen, blev trött på att leta scooter och få massa skadade och urladdade varianter hela tiden.

  Fick hem den igår, beställde från Hemmashoppen och är mycket nöjd med pris och frakttid (5700kr och drygt en dag).

  Snabb starttid från den stund du börjar packa upp den till att du åker iväg. Stegen innefattar montering av styre och aktivering/registrering; koppla ihop sladd mellan stolpe och styre, skruva i 4 skruv. Passade på att lägga på lite extra locktite på skruvarna i detta moment.

  Ladda ned app och parkoppla med blåtand, följ guiden. För att aktivera denna scooter krävs en smartphone med antingen IOS eller Android.

  Något jag känner nu direkt efter jungfrufärd är att scootern är lite svag i uppförsbackar (jag väger 76kg), det extra batteriet är definitivt en bra investering i detta avseende då det ökar vridet.
  Lätt att bli bortskämd och inte sparka fysiskt en meter, tänk på att detta trots allt är en produkt som är avsedd för lite fysisk aktivitet också ;) Annars är denna en dröm att köra.

  Slanglösa däck tar definitivt bort oron för punktering, något som tycks vara ett spritt problem bland konkurrenter till denna. ES2 har inbyggd fjädring på båda hjulen och det går att köra kortare sträckor över grus, kullersten mm även om det inte är den skönaste känslan. Provade detta igår då andra betyg här på Prisjakt meddelar att du kan glömma att köra över sådana ytor.

  Är helt säker på att denna kommer passa dig om ditt mål är att köra stadsmiljö. Ta det bara lugnt över gupp och kanter (försök att undvika dem helt).

  En annan bra idé om du väljer att köpa denna är att direkt lägga en beställning på en ringklocka också då en sådan saknas, du kommer ju trots allt glida fram i tystnad.

  Hjälm rekommenderas verkligen!

  Nu kommer jag köra denna ett tag och uppdaterar betyget framöver, är säker på att dessa produkter är framtiden för pendling över kortare sträckor PÅ INHÄGNAT OMRÅDE :)

  En annan detalj jag tänkt på är att det saknas ett riktigt bra ställe för montage av ringklocka. Man kan ju fästa en på plastdelen närmst stolpen men då denna del är konisk krävs en ringklocka med fäste som du kan anpassa. Har beställt hem en som kommer idag så uppdaterar denna del imorgon (2019-06-15).

  Motivering betyg 4/5 stjärnor:

  5/5 uppnås om vridet skulle vara bättre samt om de skulle kunna göra delen närmst stolpen på styret rak istället för konisk.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Det extra batteriet gör stor skillnad, rekommenderas starkt. Räckvidd, fart, vridmoment ökar. För övrigt kompetent maskin med bra app. Saknar mekaniska låsmöjligheter, finns inga bra fästpunkter. Inga luftfyllda däck, vilket omöjliggör åkande på kullersten eller annan ojämn mark. Glöm alltså att åka på något annat än asfalt. Enkel att fälla ihop, tar inte mycket plats.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Älskar min scooter! Däremot skulle jag gärna vilja se en del funktioner som elscooterföretagen byggt in, såsom att det inte går att köra iväg med den om man låst den via appen. Ja, det går såklart att gå iväg med den, men saknar att den inte piper och blinkar och kräver en del jobb med att få den till sin egen.

  Men annars är den otroligt rolig och snabb att åka med, jag sparar pengar på att slippa köpa SL-kort för +900 kr i månaden
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Är riktigt nöjd med mins ES2 , använder den i princip varje dag till och från jobbet, smidigt att ha den med sig i tunnelbanan. Finns ingen anledning böra den går jätte bra att rulla den framför sig i ihopfällbart läge..

  Låsmeksnismen via bluetooth fungerar tydligen bara om ES2 är på, det går inte att låsa och stänga av.

  Grus/ sandiga vägar är ingen hinder, men vid regn/våta vägar stänker bakhjulet hela vägen upp till nacken!

  Har även beställ extra batteri som ska ge det lilla extra ...