Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

ASRock X470 Taichi Ultimate

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla ASRock Moderkort (204)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  6 dagar sedan
  Efter att ha byggt en PC med detta moderkort och använt det i en vecka måste jag säga att det var ett stort, stort misstag av mig att gå efter det här kortet.

  • Bruksanvisningen är extremt defekt. inte vilka skruvar som ska skruvas in var eller alla möjliga felmeddelanden till Dr. Debug-registreringsskylten. Själva skruvpåsarna är också väldigt dåligt märkta, och det som verkar vara en stativskruv passade inte in i några av avstängningshålen, som annars användes i förväg av helt andra bultar som är mycket svåra att byta ut tagit av.
  • 10-Gigabit Ethernet-porten är tillverkad av Aquantia, som har helt hemskt dåliga drivrutiner för sin nätverksutrustning. Om det känns nyckfullt, eftersom det är 60% av tiden, vägrar det bland annat. för att ansluta till Denmark Radio eller Deezer och kan också ha plötsligt anslutningsfel i 20 sekunder åt gången.
  • UEFI BIOS-inställningarna är mestadels förvirrande, och det finns ingen BIOS-sökfunktion för att hitta specifika inställningar. Jag hittar också några inställningar för att stänga av CPU-fläktövervakning, vilket gör det mycket svårt att använda en NOFAN-kylare med moderkortet.

  Även med bara dessa tre klagomål har dessa blivit så stora problem att jag ångrar att jag gick för det här kortet.