Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose SoundWear Companion

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.65)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Bose will release a new version of this Bose SoundWear companion at the end of 2019 or in the first quarter of 2020. It will get a USB-C fast charging port. Longer battery time 30 hrs. Lighter weight. 2-3 different wearable covers included in package. A new type of NC technology will be available for such soundwear speaker around neck. Do not buy this 2018 model. Worth to wait for the newer model.

  I bought this from mediamarkt in Sweden for just 2000 kronor. I returned it back after a week. It feels like you have a normal 50 dollars bluetooth speaker hanging around your neck. Such stupid thing.
  Buy instead Bose QuietComfort® 35 II or Bose Noise Cancelling Headphones 700.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En riktigt bra produkt förden som vill röra sig, i trädgården och huset, utan att stänga ute sin omgivning. Det ändå som är lite jobbigt är att om man sträcker sig efter något eller böjer sig så kan man lätt tappa dom. Man kanske hade kunnat lägga till någon knäppning framtill, så att den blir som ett "halsband". Men ev blir det lite skumt också...

  Annars är det ju super med bose-appen. Där kan man ställa in basen (som jag ser andra kommenterat på). Så om man lyssnar på tal-ljud så kan man sänka basen, och vice-versa då til musik.

  Vi har använt den nu under sommaren till picknicks också. Då fungerar den ok även som högtalare.

  Det som är negativt är det häftiga priset. Plus att den läcker ut mycket ljud. Så det funkar inte att ha på kontoret eller i kollektivtrafiken.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Älskar dem! Underbart ljud och inga sladdar. Toppen när man har barn och vill ha koll på dem samtidigt. Använt mest till samtal men även musik mm. Funkar klockrent. Blir dock lite klumpiga att ha i nacken efter ett tag om man använder dem mycket som jag gör när jag jobbar via telefon. Första veckorna tyckte jag de var de bästa "hörlurarna" jag haft men sen när jag upptäckte att det blir ganska tungt i nacken och svettigt där när sommaren kom så känner jag att designen kunde och borde kunnat göras lättare och smidigare och det drar ned betyget något, samt priset. Tycker de är alldeles för dyra faktiskt. Men för den som vill ha kvalitet och inte använder dem allt för mycket (alternativt har en vältränad nacke) så rekommenderas dessa verkligen!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk produkt som jag använder flera timmar varje dag. Används främst för podcasts och ljudböcker men även musik.
  Bra ljud, byggkvalitet och batteritid. Knappt någon fördröjning när man ser på video.

  Enda missen är att det inte är USB-C.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Njaaa... detta är en medioker produkt, som visserligen har en fin ljudåtergivning, men saknar någon egentlig mening. Eftersom ljud blöder ut från denna som ur en vanlig högtalare stör man andra omkring sig (och då kan man lika gärna använda vanliga högtalare för att lyssna på musik etc), och man hör ljud från omgivningen, vilket är relativt störande.
  Passformen är helt ok, men tyngden gör att har man produkten på sig en längre stund, så känns det rätt skönt att ta av den. Samtidigt är den instabil, så lutar man sig (t.ex. när man arbetar kring hemmet eller trädgården) så åker den av axlarna.
  Produkten kilar in sig någonstans mellan vanlig högtalare och vanliga hörlurar, men faller i jämförelse med båda.
  Kul pryl för den som redan har allt, men egentligen rätt meningslös...
 • Acceptabel
  1 år sedan
  För att det är en komplett Box av trådlös högtalare , headset, mikrofon
  Mina förväntningar: trodde att produkten är inte så bekväm.
  Produkten har används Mest när jag jobbar hemma.
  Tycker Designen är väldigt tråkigt . Det borde finnas mer att välja mellan.
  bekväm passform.
  Jag kan både lyssna och vara medveten om konversationen
  Negativa : man behöver höja volymen till Max för att höra ljudet bra
 • Bra
  1 år sedan
  Produkten har mycket fin ”bygg”-finish, känns inte alls så plastig som QC-35 t.ex. Installation gick smärtfritt, inom 1 minut kunde jag påbörja min lyssning. Räckvidden är mycket bra, vet inte om den buffrar men det fungerar på mycket långt håll. Däremot har det hänt flera gånger att musiken pausas några millisekunder och jag tror att det är ett samtal/mejl/SMS på ingång men när jag tittar i telefonen händer ingenting. Tycker ljudkvaliteten är mycket godkänd. Går inte att använda i öppet landskap, åtminstone inte om man vill skärma av sig från störande ljud runtomkring, i så fall måste man höja volymen så pass att den stör andra. Däremot hemma på kvällarna för att kolla film medan resten av familjen sover blir perfekt, man slipper ha tryckande lurar på öronen!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Som alltid med Bose får du grymt ljud, men produkten faller platt på användningsområden. Skön att ha på sig i hemmet, när man lagar mat t.ex., och grymt bra när man gamear och inte vill störa men ändå höra sin sambo. Däremot kan den inte användas utanför hemmet pga att den läcker på tok för mycket ljud. Varken på jobbet eller pendeln var den användningsbar. Därför blir det inget toppbetyg på denna produkt, tyvärr!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den sämre biten först: Det beskrivs att ljudet genom smart teknik minimeras för de runt omkring dig, men nej, det gör det inte riktigt. Folk runt dig kommer höra det du hör ganska väl. Men resten är verkligen inget att klaga på. Ljudet: Alldeles utmärkt. Batteritid: Riktigt lång. Funktioner: Precis lagom. Bluetooth: Problemfritt. Bekvämlighet: Svårslagen. Har gått i stort sett hela dagar utan att vara besvärad av att bära den. Tvärtom är det lätt att glömma att man bär den. Podcasts, musik, ljudböcker, telefonsamtal… låter och funkar fint. Har ofta utomhusarbete, och då är det riktigt skönt att ha ljuden från omgivningen kvar, liksom vid hushållspyssel. Men om du letar något för pendlingen på bussen, eller som alternativ till headset i kontorslandskapet… då är tyvärr skavande grejer i öronen fortfarande bästa alternativet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har testat åt Review Club.
  Oerhört bra ljudkvalté, men det stör omgivningen vid högre volym.
  Batteritiden är det jättebra att den själv talar om hur mycket laddning det är kvar vid start.
  Och batteriets laddning räcker mycket länge.
  Väldigt bra för dem som inte klarar att använda hörlurar då man har små öron och hörselgångar och får ont av vanliga hörlurar.
  Knapparna för start och stopp samt svara är det lätt att trycka fel på då de är placerade mycket nära varandra.
  Jag rekommenderar denna produkt till den som har gott om pengar eftersom priset avskräcker med sin skyhöga nivå.

  Vill börja med att säga ...RIKTIGT bra ljud, och roligt design , super god batteritid, Den är bra för ljud till film eller att lyssna musik, men absolut inte om man ska föra personliga samtal, negativt är även att det ligger kring nacken vilket betyder att svettas du, få blir den snabbt äcklig laddar hålet är lite svårt att komma åt. Jag rekommendera tyvärr inte denna produkten
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Jag har varit testare för Review Club.
  Vill börja med att säga ...RIKTIGT bra ljud, och roligt design , super god batteritid, Den är bra för ljud till film eller att lyssna musik, men absolut inte om man ska föra personliga samtal, negativt är även att det ligger kring nacken vilket betyder att svettas du, få blir den snabbt äcklig laddar hålet är lite svårt att komma åt. Jag rekommendera tyvärr inte denna produkten
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Har fått möjligheten att testa dessa via Reviewclub och det kändes riktigt spännande att få prova dessa då jag inte stött på något liknande förut. Lyxig förpackning och skönt att de kom med lite batteri så jag kunde testa direkt. Gick snabbt och enkelt att koppla ihop med Android telefon och ena surfplattan. Andra surfplattan av samma märke säger appen att den inte är kompatibel med så det känns lite B då den är vår nyaste... Bra batteritid och snabb att ladda om än något krånglig att sätta i själva kontakten. Skönt att slippa ha något i eller på öronen. Den är bekväm att bära och jag glömmer lätt bort att jag har den på mig. Lite för lätt då den ramlar av när jag sträcker upp armarna... Trots att den åkt i golvet ett antal gånger så märks ingen skillnad på kvalitén så den känns hållbar. Ljudet kunde dock vara bättre. Att prata i telefon är ok, men inte mer. Att lyssna på musik är också ok, men räckvidden är rätt kort i min lägenhet så måste bära med mig den uppspelande enheten när jag rör mig och det hade jag hoppats på att slippa. För det priset hade jag hoppats på bra mycket bättre ljudkvalité. Kan bäst beskrivas som lite svajigt. Har jag den på när jag scrollar förbi ett ljudlöst videoklipp på tex Facebook så hörs ett klickande ljud som är otroligt irriterande. Min femåring älskar den dock! Lägre pris och bättre ljudskvalité för att den ska få full pott av mig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Superbra produkt och himla modern och bra utformning! Riktigt bra ljud och annorlunda utifrån andra ljudprodukter!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Hade absolut fått fler stjärnor om jag hade fattat vad vitsen är med dem. Svårt för mig, trotts jag är en stor prylnörd att se vad de egentligen har för funktion än att bara ha. Bose, som alltid har sjukt bra byggkvalitet och enkel ihopkopplingsförmåga. Ljudet är helt fantastiskt, men känner att basen är för djup och gör nästan ont i öronen efter ett tag med dem på. Märkt också att ljudet klipper ibland när man pratar med blåtand.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt okej ljudsystem, hade höga förväntningar. Men vanliga hörlurar slår tyvärr detta. Högt pris, istället kan man köpa något annat ljud system då min sambo hörde mycket då jag hade på mej dom.
 • Bra
  1 år sedan
  Mycket bra byggkvalitet och finish. En bra produkt för exempel musiklyssning i hemmet, filmtittande när man inte vill störa sovande familjen eller kanske i solstolen. Dock inte riktigt på stan eller andra publika utrymmen, då det "läcker" ut en hel del ljud. Ljudkvalitén är såklart i sedvanlig Bose-toppkvalité och är mycket fylligt och trevligt, trots sin ringa storlek. Mycket enkelt att para ihop och använda ihop med Bose app. Inbyggt batteri som är lättladdat. En bra ljudprodukt för musik-ljudfantasten men inte riktigt en ersättare till ett par hörlurar och inte heller en bluetooth-högtalare, snarare ett komplement, en "gadget".
 • Bra
  1 år sedan
  Arbetar man hemma eller har eget kontor med stängd dörr är dom toppen. Bra ljud både när man lyssnar på musik och talar i telefon men smakar det så koster det. Lite för mycket pengar tycker jag.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Helt ärligt, jobbar jag hemma så är dessa lurar en självklarhet! Grymt ljud för musiken, bra som headset. Man blir mycket mindre ”instängd” med dessa lurar så man hör när disk-eller tvättmaskinen är klar. Försökte använda på kontoret men det gick inte alls! Blev till att gå tillbaka till vanliga in-ear. Använde dock som konferenshögtalare när vi var en större grupp som pratade i telefonmöte. Appen är grymt enkel. Anslutningen till mobilen är väldigt enkel. Ljudet är grymt så det går att använda även som högtalare på stranden! Var ute och promenerade en dag med dessa lurar; perfekt! Både fågelkvitter och bilar hörde jag. Försökte springa lite, men det gick inte med dessa lurar. Produkten är lite ”svår”, dvs användningsområdet är lite begränsat. Det hörs för mycket utanför ”bubblan” men störs man inte av det så är det här ett måste!
 • Bra
  1 år sedan
  Som alltid ned Bose så får man en bra ljudupplevelse, på nåt sätt så gillar jag att gå runt med den på mig. Snabbt och enkelt att parkoppla den med hjälp av appen. När man väl lärt sig vart alla knappar sitter så navigerar man sig enkelt. Kul med ett nytt segment av produkter, någonstans mitt mellan högtalare och hörlurar.
  Dock så har den sina begränsningar. Utformningen och ljudutsläppet gör ju användningsområdet begränsas kraftigt. Svårt i jobbet, lokaltrafik, folksamlingar mm. Men det förstod man redan innan. Den stora positiva överraskningen är ljudkvalitén.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Teoretiskt coola funktioner som tyvärr inte fungerade lika bra i praktiken. Jag såg fram emot att kunna använda dessa på jobbet men tyvärr störde jag andra då de hörde musiken även på låg volym. Ljudet i sig höll hög kvalitet men jag har tyvärr inte hittat något bra användningsområde för dem.

  Förhoppningsvis går tekniken framåt i framtida versioner med att kunna isolera ljudet bättre men just nu känns denna modell inte prisvärd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra ljud MEN mycket besvärligt att hitta knapparna och lite för tunga att ha på sig ett par timmar men som sagt suveränt ljud och alldeles för dyra i förhållande till vad man får....
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Hittade bättre pris på Boses egna webbplatser, fick prismatch på Elkjøp. Älskade produkten från första stund, laddar snabbt, lång batterilivslängd, bra ljud. Lätt att bära runt halsen, enkla knappar, superlätt att ansluta den till telefonen för första gången. Premium känsla. Bortsett från priset tycker jag inget negativt om produkten. Används i nästan en månad. Vår 4-åriga son älskar det.