Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica AG7600 ActiFry Genius

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Fritöser (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Vi har nu provat denna produkt i lite drygt 4 veckor och kan inte mer en säga kanon produkt då den är smidig att rengöra och även maten blir jätte god barnen älskade chicken nuggetsen dom totalt vräkte i sig. Och pommes blir knapriga och fina samt dom gudomliga sötpotatis pommesen får ju inte nog av dom och tur är det ju då man inte använder så fruktansvärt med olja så det gör den ju ännu bättre
 • Ganska bra
  2 år sedan
  För hälsosam mat är den toppen, för de som prioriterar tid är den mindre lämplig. Jag har fått förmånen att testa OBH Nordica ActiFry Genius under ett antal veckor och här följer mina recensioner. Jag är en småbarns och tonårsmamma och har oftast små marginaler när det gäller tid och matlagning. Därför blir det ofta friterad mat, både fisk, kyckling och pommes och detta görs i vår oljefritös som jag haft i många år. Nu fick jag möjligheten att testa ett hälsosammare alternativ, OBH Nordica ActiFry Genius som är en varmluftsfritös och kräver lite eller ingen olja alls. Första intrycket är att den är väldigt stor och tar mycket plats om jag jämför med den gamla fritösen. Den låter en hel del och blir väldigt varm så man får ställa den oåtkomlig för barn. Den är superlätt att använda. 9 förprogrammerade program finns tillgängliga och en praktisk receptbok medföljer. Bara följa ett recept, lägg i ingredienserna, häll på lite olja (sked medföljer så man inte överdoserar), stäng locket och tryck på valfritt program. Så startar maskinen och en vev börjar rotera maten i maskinen. Den låter ganska högt men matoset är minimalt, bättre än min traditionella fritös. När maten är klar så piper den högt. Jag har testat både friterad fisk, kyckling och pommes och resultaten blir krispiga och goda, dock tar det för lång tid för mig och mina barn och därför kommer den inte att ersätta min gamla oljefritös.
 • Bra
  2 år sedan
  Har testat denna maskin i 4 veckor nu. Fördelen är att den sköter sig själv. Den har förprogrammerade program beroende på vad man ska laga (pommes frites, köttbullar etc) En annan fördel är att den kräver väldigt lite olja. Det följer med ett mått som man använder så det finns ingen risk att man tar för mycket eller för lite. Man kan också diska delarna i diskmaskinen. Nu till nackdelarna. Den tar en hel del plats. Eftersom den är rund så är den svår att lägga i ett skåp med något annat bredvid. Man får vara väldigt försiktig då den blir varm. Den låter också väldigt mycket. Man vänjer sig men tycker man att det är jobbigt med maskiner som låter så är detta inget för dig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har fått testa denna för reviewclub och är imponerad av den. Har en traditionell fritös sen flera år men vilken skillnad att slippa allt fett. Pommesen blir krispiga på utsidan och mjuka innuti helt utan någon olja.
  Det går inte så fort som med en vanlig fritös men man behöver inte passa den, bara välj program och tid sen kan man i lugn o ro fixa resten av middagen. Rekommenderar den varmt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra "fritös. Pommesen blev riktigt krispiga(körde 5 minuter extra för ännu bättre resultat än förinställda programmet).

  Negativt : Maskinen låter ganska mycket
 • Bra
  2 år sedan
  OBH Nordica levererar igen! Lättanvänd, lätt att rengöra (mycket går att köra i diskmaskin.
  Dock blev inte vissa medföljande recept goda, felberäknade kryddningar. Den låter även ganska högt och blir mycket varm bakpå. Men god mat och fettsnål mat!