Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 7749 Legacy Blender

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Hushållsmixer (46)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Otroligt missnöjd med min. Den gick i sönder efter ca 2 månader och började släppa ut någon konstig vätska. Jag har reklamerat den nu och överväger pengarna tillbaka.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Misstänker att OBH Nordica fejkar recensioner här. Denna blender är usel på alla sätt och vis. Den är stor och klumpig. Helt enormt högljudd. Dessutom dryg att diska eftersom man måste pilla med en gummipackning som är svår att sen få på plats. Handhavandet är också onödigt krångligt, man måste trycka på "start" varje gång man ska använda den, råkar man vrida på reglaget för att minska farten och det hamnar på "0", ja då sannar maskinen helt och man måste trycka på start igen.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Usel. Efter några gångers användning gick glaskannan sönder under användning med skärvor som flög över köket o kladd överallt! Kändes väldigt otrevligt och köpte en riktig mixer Wilfa powerfuel istället med tritonkanna som ej går sönder o mkt bättre ljudnivå o effekt
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Använde denna mixern i ca 2 månader sedan gick lagret sönder och fick reklamera den. Tyckte den väsnades alldeles för mycket, kan inte använda den för tidigt på morgonen, då jag garanterat skulle väcka alla grannar.
  Tyvärr får den inget bra betyg då den gick sönder relativt fort.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd. Enkel att rengöra. Stark. Låter dock en del. Bra köp!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har kört denna blender nu ett tag och är mycket nöjd. Tung och stabil vilket uppskattas men framför allt lätt att montera glaskannan i motordelen!
  Enkelt görs smoothies, krossad is och man kan till och med mixa varma soppor i den ( max 65 grader). Det finns färdiga program att använda eller så kör man den manuellt.
 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har nu testat denna Blender i ca. 2 veckor. Det första jag gjorde var att krossa is, det gick på bara några sekunder och resultatet blev jättebra. Bra med de olika programmen som låter dig välja vilken typ av produkt du vill mixa, likaså den manuella funktionen PULSE som låter dig styra mixningen själv. Brukar mixa mycket blandat, både grönsaker och frukt tillsammans. Då vi är många i hushållet uppskattas den stora glaskannan på 1.7 liter. En bra tyngd gör att maskinen står stabilt när den arbetar. Det här är en maskin som verkligen gör jobbet och du kan mixa i stort sätt vad som helst. Enkel att rengöra varje del, snabb och smidig. Kan varmt rekommendera denna produkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mitt första intryck var att den var alldeles lagom stor och snygg design. Passar bra in i vårat kök. Blundern var väldigt lätt att installera och att komma igång med. I stort sett bara sätta sladden i väggen och köra igång. Har än så långe mest använt smoothie programmet och älskar det. Så skönt att den kör själv så jag kan göra annat medans bleendern jobbar. När den kört klart är resultatet precis som jag vill ha det en slät smoothie utan några klumpar. Enda nackdel jag kan komma på är att den låter ju en del.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi använde den, den första dagen vi fick den och sen då har det blivit så roligt för våra barn att dricka frukt smoothies! Barnen njuter verkligen samt vi alla i familjen använder den nästan varje dag. Den fungerar perfekt, är stark och har många alternativ att välja bland. Jag rekommenderar det utan tvekan, särskilt för familjer!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Gedigen blender som ger ett kvalitativt första intryck. Den kom utan en massa onödiga tillbehör som annars bara ligger och tar plats i kökslådorna. Enkelt och bra som jag föredrar det. Blendern står stadigt på bänken tack vare dess tyngd. Kraftfull motor som är reglerbar, enkelt och tydligt. Så här långt har den klarat alla utmaningar jag givit den. Shakes, morötter, is, you name it, den klarar allt. Hög ljudnivå på motorn dock. Nog inte så populärt hos grannarna att dra igång blendern en tidig morgon. Väl värt att tänka på. Sen såg insidan av topplocket lite märklig ut i finishen och jag undrar hur den kommer se ut efter ett par års användning. För att summera det hela så har jag hunnit provat en hel del blenders genom årens lopp och jag måste säga att man trots allt får väldigt mycket för pengarna här. Den vinner på sin kraft och enkelhet!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En kraftfull blender som klarar av att krossa is utan problem. Då den rymmer hela 1,7 liter så kan man göra smoothies till hela familjen. Imponera dina vänner med att göra lyxiga drinkar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  En fin och kraftfull blender, som gör allt den ska och utöver. Älskar den stilfulla designen, och hur enkelt den är att använda och rengöra. Resultatet blir superbra oavsett om man blandar en smoothie, eller krossar is. Man kan välja mellan 3 olika förinställda program och en pulsfunktion. Glasbehållaren är rymlig, och motorn väldigt kraftig. Rekommenderas!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Den här blendern är en dröm i köket! Har tidigare haft en svag blender som inte lyckats krossa is och som dessutom gått isär i kannan flera gånger. Den här däremot känns säker att använda och resultatet har varit på topp! Vi uppskattar att den har en stor kanna eftersom vi har stor familj och vi slipper köra dubbla omgångar. Ljudet är överkomligt och den känns verkligen stabil. Har inte riktigt kommit in i att använda alla olika program än, men när semestrar och lov tar slut och vardagen närmar sig blir det allt mer matlagning hemma och blendern får komma till nytta. Den är tillräckligt snygg för att stå framme och då är det lättare att använda den också. Rengöringen är också lätt så än så länge har vi inte hittat några direkta nackdelar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jätte bra blender, den bästa som jag har provat :)
  Rekommenderar varmt
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Detta är en kraftfull, robust mixer av hög kvalitet som kan användas!

  Det har många inställningar, med flera inställningar för smoothie, glass och grönsaker samt flera hastigheter och pulseringar. Det krossar allt från isbitar till lätta smoothies!

  Fint för soppor, juice, smoothies och tjocka smoothie skålar.

  Det gör mycket ljud till en början och är lite svårt att ta isär de första gångerna, men det blir bättre efter att ha använt det ett par gånger.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Detta är en kraftfull och fantastisk mixer som verkligen levererar vad den påstår! De är lite av ett brus i början, men man blir vanligt och när det används verkar det göra lite mindre ljud. Som en person med en stor familj är den stora behållaren helt fantastisk, rymmer så mycket att man inte får så mycket besvär att den blir för full. Smoothie-inställningen är en personlig favorit, men också de andra inställningarna som puls, iskrossning, ren och hastighetsförhållandena är helt fantastiska och väldigt enkla och vackra! Det är enkelt och rent, bara placera skålen i diskmaskinen och skruva loss och tvätta knivarna för hand.
  Sammantaget är detta en supermaskin som är kraftfull, ljud lite, men utför det som den säger helt fantastiskt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det första intrycket när du tar ut den ur lådan är att den är robust och av solid konstruktion. Snygg att titta på, så ingen anledning att inte lämna den här på köksbänken när den inte används :) Verkar som om det var relativt hög ljudnivå på det - Men det är förmodligen relativt kraften i denna mixer, 1200W är kraftfulla grejer och det gör verkligen sitt jobb! Bär, isbitar och grönsaker blir mest effektiva. Mycket bra med 3 olika program utöver de olika hållfasthetsinställningarna du kan välja själv. Jag tycker att det var svårt att skruva bort bottnen på glasbehållaren när du rengör botten och bladen. Sammantaget ett kraftfullt och underbart köksredskap
 • Perfekt
  1 år sedan
  Detta är en kvalitetsmaskin som jag som kock bara kan rekommendera. Det är solid och har några praktiska applikationer som gör det enkelt att använda. Detta är programmet för att krossa is, smoothie och grönsaker. Helt fantastiskt. Maskinen är lätt att rengöra eftersom den är lätt att ta isär. Du tvättar till och med huset, i glaset, i diskmaskinen. Kom bara ihåg att inte tvätta kniven här eftersom den kommer att slitna kniven snabbare. Sammantaget är detta en maskin jag kan njuta av i ett professionellt kök hemma i mitt eget hem. Den har kraftfulla knivar och en solid kärna. Så de rörliga delarna. Det enda minus måste vara att den bara tål vätskor upp till 65 grader och att motorhuset är lite stort.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Enastående mixer med flera funktioner. Ett bra råd är att läsa bruksanvisningen som följer med den innan du använder den. Glaskolven är lite tung men är i gengäld robust och rymmer upp till 1'7 liter. "Puls" -programmet som jag använder när jag gör soppor / puréer är helt fantastiskt. Det smälter rakt och jag undviker klumpar. Kolven tål varm het vätska upp till max 65 ° C. Och vara medveten om "tryck" som kan uppstå när du använder varm vätska och stängd kolv. Blandaren kan jag nu inte vara utan
 • Perfekt
  1 år sedan
  En bra och kraftfull mixer! Trevlig funktion med pulserande blandning i början vilket gör att allt smälter snabbare och mindre klumpar. Fungerar lika bra för frukt som för isbitar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna mixer är helt super och krossar is för den stora guldmedaljen. Det är superlätt att montera, tvätta i maskinen och allt. Det är lite bullrigt, men du kan tolerera det. Jag älskar det!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Första intryck är fantastiska! Jag älskar den eleganta designen, den är kraftfull och robust. Stort plus att det finns en glaskolv som kan tvättas i diskmaskinen! Gräver att den har flera inställningar, beroende på om du ska krossa is eller göra smoothie. Har försökt göra smoothie och krossa is och är väldigt glad. Det blandar allt mycket snabbt och resultatet är helt fantastiskt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Superblender! Använd den för att göra goode smoothies, speciellt nu på sommaren. Skulle rekommenderar denna produkt!