Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 6494 Color Burst Steel 1,6L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Vattenkokare (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.95)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Snygg design och bra funktion. Gillar att man kan ställa in olika temperaturer och se hur varmt vattnet är för tillfället. Smidigt med de olika färgerna som visas efter hur varmt vattnet är. Rejält handtag. Det enda minus jag upptäckt än så länge är att den blir het på utsidan.
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Smidig och prisvärd vattenkokare, bra att den är i rostfritt stål och inte plast som många andra. Enkel att använda och vattnet kokas snabbt. Något dumt att om du häller vattnet för aggressivt så läcker den genom locket, men det är alltid fallet med vattenkokare. De olika temperaturer inställningarna är bra om man ska dricka te, grönt te gör sig inte bra när vattnet kokar så man kan sätta in denna vatten kokaren på 80 grader så blir det perfekt!
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Jättetrevlig vattenkokare som lyser i olika färger beroende på vattentemperatur. Smart att man kan välja temp på vattnet ifall man inte vill ha kokhett. Minus är att den blir het på utsidan.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Är barnsligt förtjust i den här vattenkokaren! Bra att kunna bestämma i förväg hur varmt man vill ha vattnet eftersom man inte alltid vill ha kokande vatten. Effekterna med färgen som ändras är kul och tilltalar mig också. Det går relativt snabbt att koka upp en kanna vatten och den rymmer mycket om det behövs. Nackdelen jag hittills märkt av är att den blir väldigt varm på utsidan så man kan lätt bränna sig rejält! Skulle definitivt inte låta barnen använda den själva utan de behöver hjälp ett bra tag till.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  16 dagar sedan
  Det första intrycket av denna vattenkokare är wow - snygg, klassisk design med moderna funktioner. Huruvida det är så mycket snabbare än min gamla kan diskuteras, men att det piper när den valda temperaturen uppnås är ett stort plus för oss som vill glömma att du har lagt på vattenkokaren. Kul att se på färgen ändras, men funktionellt har den liten relevans. Mycket användarvänligt när du väljer temperaturen, från 37 grader (idealisk för barnmat) till 60, 80, 90 och 100 grader, vilket för oss teälskare är en fantastisk funktion. Jag skulle rekommendera den här vattenkokaren, både till småbarnsfamiljer och till alla som använder vattenkokare - det är trevligt att titta på, kul att titta på och lätt att använda.
 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  Snygg design. Har hela 1,6 liter vatten, vilket är mycket mer än mina tidigare vattenkokare utan att jag känner att det tar mer plats i köksbänken. Lätt att hantera och rengöra. Vattnet kokar snabbt till önskad temperatur och vattenkokaren ger en signal när vattnet är klart. Det blir lite för varmt på utsidan om du tar någon annanstans än handtaget.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Trevligt när du bakar att du har en 37-graders inställning. Fint med rätt temperatur när du gör te och. Kokar vatten snabbt och är lätt att använda.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Snygg och lättanvänd vattenkokare med temperaturinställning. Du kan välja mellan 37, 60, 80 och 100 grader, vilket gör kokkärlet mycket användbart för både bakning och för att rita te som inte ska ha 100 grader vatten. Vattenkokaren har också en "hålla varm" -funktion, som håller vattnet vid önskad temperatur i upp till 40 minuter. Inte något jag behöver, men säkert användbart för vissa.
  Av de negativa sakerna tar det ett tag innan det når 100 grader. Det börjar bubbla på 90, men det tar lite tid att nå helt, men är förmodligen inga problem att ta bort den innan skärmen visar 100. Dessutom har den en minsta storlek på 0,5 dl, vilket är lite mycket när man ska bara ha en kopp, men max. Kapaciteten på 1,6 liter gör det enkelt att fylla termos när du går ut.
  Sammantaget en bra vattenkokare som jag är säker på att jag kommer att njuta av i många år framöver.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  #ads
  Vattenkokaren har en fin och enkel design. Färgerna under matlagningen är roliga och ger produkten ett tydligt tillägg. Produkten är mycket enkel att använda och med bara tre knappar kan du navigera mellan många inställningar. Det är ett bra plus att du kan hålla en temperatur under kokpunkten som gör att vattnet kan användas utan behov av en ny kokning. Denna vattenkokare rekommenderas definitivt!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Vattenkokaren har en spännande design som ser bra ut på köksbänken. Lätt att använda medan du har fantastiska funktioner. Möjligheten att ställa in temperaturen är ett stort plus ... det tar lite tid att nå rätt temperatur under de senaste 10 graderna eftersom det lugnar ner värmeelementen lite för att inte komma över den valda temperaturen. Den mäter ständigt så ett alternativ är att välja en högre temperatur att följa.

  I vilket fall som helst rekommenderas produkten och otroligt lätt att använda.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  En stor och bra vattenkokare. 1,6 liter tar detta. Minuset är att det blir väldigt varmt på utsidan, så håll det borta från barns händer. Det som är mycket bekvämt är att du kan bestämma temperaturen på den i olika steg. Temperaturen visas också på displayen och i färg. Det kokar vatten snabbt och är lätt att hälla
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Det är så trevligt med alla fina färger :-) Det ändrar färg när vattnet blir varmt och du kan också justera temperaturen. Det är snabbt att få upp varmvatten också.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mitt första intryck var att det var vackert att titta på. Kan fint placeras på bordet för servering. displayen visar temperaturen helt till kokpunkten, sedan piper och stängs av. Ett plus är att du kan ställa in önskad temperatur som den ska hålla efter tillagningen. Du väljer 60,80 eller 90 ° C. Den håller den temperaturen i cirka 40 minuter. Om du glömmer att den är på stängs vattenkokaren automatiskt av efter 40 minuter. Det kan vara lite onödigt att ändra färgen på vattenmätaren när temperaturen stiger. Vissa människor gillar färger. Lätt att använda. Stor kapacitet 1,6 L
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag har använt detta i några dagar nu och är så väldigt glad! Det kan ställas in på 37, 60, 80 och 90 grader, vilket jag tycker är ett stort plus. Det gör att den kan anpassas till alla varma drycker! Gräver att den byter färg, beroende på temperaturen den når! Det enda skälet till att du inte får 5 stjärnor är att det blir riktigt varmt på utsidan. Du bränner dig själv om du kommer in i kannan. Så kom ihåg att använda handtaget. Det tar också lång tid för kannan att svalna. Sladden är också lite kort, men det är inget stort problem. Sammantaget tummar upp!