Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Withings Sleep

 Lägg i lista  Jämför
Denna kategori är under utveckling. Det betyder att vi inte har hunnit göra den så bra som vi vill. Det kan därför saknas produkter och priser.
Jämför pris på alla Withings Okategoriserat (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Gör det den utlovar, men vill även ge beröm till företaget bakom produkten med tanke på deras overkligt bra support.
  Jag fick ett mail från Withings där dom förklarade att dom registrerat felkoder från min Sleep och bad om min adress för att skicka ut en ersättningsenhet till
  mig. Efter några dagar anlände paketet med en ny Sleep.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Väldigt smidig produkt för en okej peng. Lägger den under madrassen, så man slipper ha något på sig. En del har sagt att de känner av den men jag känner ingenting. Mäter förutom din sömn också puls, snarkande och nu också störning i din andning. Jag tycker dock den har dålig koll på hur lång tid det tagit för mig att somna och att stiga upp. De siffrorna stämmer väldigt sällan tycker jag. Oftast tycker den jag stigit upp på 0 minuter trots att jag legat kvar länge. Kanske blir den förvirrad av att man snoozar och således faktiskt sover lite till.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Fanns på rea på Withings för €79.90/pad. Köpte två. En till mig och en till tjejen. Har varit väldigt pricksäker än så länge. Får minus en stjärna då den känns något genom bäddmadrassen och upplever att den tappar sync med puls och är mindre granulär om den placeras under fjädermadrassen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Enkel att installera och mycket mer info än vad en aktivitetsklocka ger för sömnen, t.ex. Rem sömn och puls. Att den sen kan styra hemmet också gör det inte sämre! Även om övriga familjen kanske inte tycker om att alla lampor släcks bara för att jag går och lägger mig! Jag kombinerar den med Nokias klocka och våg.