Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Koss Porta Pro Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Koss Hörlurar (79)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  ~~ Uppdatering per 2021-03-13
  Efter ett fåtal månaders användning så började vänster hörlur glappa. Alltså den hörlur på vars sida batteriet hänger. Det händer ofta när man vrider och vänder på huvudet att batteriet och kabel kommer i kläm och kunde snabbt konstatera att kabeln skadats just precis vid batteriet. Sänker därför mitt betyg till underkänt.

  Det blev således reklamation så nu återstår det bara att se om nästa par går sönder precis före eller precis efter garantin har löpt ut!
  ~~
  + För det klassiska Koss Porta Pro ljudet.
  - För typ allt annat vilket jag utvecklar nedan:
  Till att börja med så känns det inte som en genomtänkt produkt. Dessa lurar upplevs mer som ett slarvigt ihopkok för att någon kom på "hey, vi måste göra dessa lurar trådlösa!".

  Batteriet på kabeln känns klumpigt och kontrollen är svårhanterlig, framförallt svårt att pricka mittknappen utan att komma åt någon av de andra knapparna. Samtidigt reagerar denna knapp hälften av gångerna inte när jag vill stänga av dem utan det krävs oftast flera försök.

  Vidare så saknar jag funktionaliteten multipoint, alltså att lurarna kan kopplas till flera enheter samtidigt eller i vart fall automatiskt kopplar ifrån telefonen när jag t.ex. försöker ansluta surfplattan.

  Till sist så saknar jag även timer för avstängning, lurarana är påslagna tills man manuellt stänger av dem. Vilket i kombination med att power-knappen inte reagerar alltid gör detta än mer enerverande. Alla andra lurar jag haft stänger av sig själva efter cirka 20 minuters inaktivitet.

  Av dessa anledningar är lurarna enligt mitt tycke bara med ytterst liten marginal godkända. Jag fattar att de vill behålla den ikoniska "Koss designen" men funkar dåligt i detta fall tycker jag. Batteriet borde integrerats i lurarna, kontrollen behöver göras om samt lite mer funktionalitet, nu känns de mer som ett klumpigt hafsverk.
 • Dålig
  2 mån sedan
  +Ljudkvaliteten är super i förhållande till priset.
  -Ljudet laggar och hackar ofta.
  -Riktig skräpkvalitet på kabeln. (Första paret gick sönder på 5 månader, andra 12 trots mycket varsamt användande)

  Rekommenderas inte.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Klassiska Porta Pro i trådlös variant. Själva lurarna är precis samma som de trådade varianterna, med bluetooth/fjärr/batteri på sladd mellan lurarna.

  Mycket bra ljud för pengarna, lätta och öppna lurar. Föredrar öppen design, passar bra hemma och utomhus men kanske inte så bra i kontorslandskap. Lurarna är plastiga precis som originalet, men det är mer känslan i material - jag har trådade varianter som hållt i 10+ år. I prisklassen ett fynd!

  Några recensioner har sagt att ljudet är sämre än de trådade, min bedömning är att de är lika. Andra klagade på blinkande lampor, men mina lyser bara när man laddar/parar, inte vid normal drift.
 • Usel
  5 mån sedan
  SKIT avseende kvalité på kablar etc, ljudet hur bra som helst tills kablarna börjar glappa som Koss-lurar alltid gör......blir inga fler för mig och inte kommer jag att rekommendera dessa till någon heller. Ingen utbytesgaranti hos Koss på trådlöst heller efter kontakt med dem oavsett att de är lika kass som de icke-trådlösa.....SKIT
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Kort sammanfattning:

  +Bra ljud, påminner om originalets fina
  + OK Bluetooth-mottagning, har funkat fint för mig

  - Mycket dåligt motstånd mot svett, jag har tyvärr tvingats lämna tillbaka två stycken nu då de helt enkelt slutat fungera (då har jag använt dem för joggning ca tre gånger i veckan, ca en timme per gång).

  Jag kan tyvärr inte rekommendera dessa till ex. joggning eller annan mer svettig aktivitet.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Nja, inte mitt bästa köp. Delvis beroende på att det trådlösa helt enkelt inte fungerar så bra på jobbet - det är enklare om någon vill prata med en att bara ta ut kontakten hur telefonen än att pilla med kontakten på sladden.

  Men bortsett från det - ljudet är lite mer plåtaktigt än mina gamla trådade PortaPro. Och framför allt: Bluetooth-mottagningen är lite tunn. Krävs inte mycket för att det ska bli ett hack i sändningen även om sändaren är nära. Har ett bra andra, större och brusdämpande, bluetooth-lurar, och de har inte alls de problemen.