Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SMEG DCF01

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SMEG Kaffebryggare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Snygg kaffebryggare i retro stil som gör gott kaffe... MEN, varför har SMEG tillverkat en maskin som piper/tjuter när man sätter på den och när kaffet är klart??? Då menar jag inte ett litet diskret pip, utan ett j****gt högt pip som nästan får öronen att lossna.
  Jag vet att jag sätter på kaffe, behöver ingen ”varningssiren” för det! Jag förstår även att kaffet kommer att vara klart inom ca 5 minuter, behöver ingen siren för det heller! Om jag nu skulle glömma att jag satt på kaffet så stänger den ju av sig själv efter ca 30 minuter så varför envisas SMEG med att irritera sina användare med denna helvetes signal?
  Maskinen borde ha sålts tillsammans med hörselskydd och tratt. Tratt för att det dessutom är ganska svårt att fylla på vatten genom det lilla hålet som även skyms av locket på maskinen som i sin tur gör att det är omöjligt att tömma hela kannan i bryggaren. Suck... Amatörsässiga brister på ett så annat fint märke.
  En ljudlös maskin där locket går att öppna mer och ett något större hål till vattenbehållaren hade gett maskinen toppbetyg. Nu blir det en halvdan maskin till ett högt pris. Men den är ju fin att titta på...