Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Be Quiet! Dark Rock Pro 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Be Quiet! CPU-kylare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Swapped my AIO to this dark cooler. Overclocked my 7700k to 5ghz and temps were 60°-75°.
  Quite pleasing tbh, used to get 85° with my AIO.
  And it has almost no noise.
  Installing it can be a bit of a pain if your setup is already installed, but thats the same with most of other coolers.
  Would recommend buying this on sale or something, since you can get an AIO cooler for the same price and it's less bothersome installation-wise while taking much lesser space.

  9/10
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  denna är mkt finare än noctuas värsting samt 2mm kortare vilket gör att den får plats i mitt chassi nzxt h400i.

  får ca 70° med 9700k @5.1ghz.

  om du bygger en ny dator. se till att installera moderkortet i chassit samt kablage. sedan kylaren. detta pga att kylaren täcker stor del av moderkortet vilket gör det svåråtkomligt till diverse uttag på den. sist grafikkortet. annars blir det ett helvete att sätta in alla kablar i moderkortet. jag fick använda en tång för att sätta i kablarna. har dock ett ganska litet chassi.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Kalaskylare. Snygg. Enkel att montera. Tyst som attan och bra kylförmåga. Har den på en het rackare till cpu (AMD Ryzen 7 3800XT) - kylaren gör ett stabilt & bra jobb att hålla temperaturerna i schack & samtidigt vara mer eller mindre ljudlös. Prioriterar man tyst datorbygge är detta helt rätt kylare. Min rigg är helt & hållet ljudlös vid idle & vid normal surf, arbete - ja vid all daglig diverse användning. Knäpptyst. Kylaren fläktar börjar inte höras alls förrens man belastar cpun hårt & kylarens fläktar börjar närma sig 900/1000rmp. Och då hörs de bara med ett väldigt behagligt, lågt & dovt fläktljud.

  Vill man istället ha maximal kylning/så låg CPU temp som möjligt & inte bryr sig om ljudnivån i riggen så kan man så klart välja en annan väg & köra en modell större AIO eller en Noctua D15 istället, vilket kommer spara ett par grader i temp.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Onödigt stor och kyler inte jättebra. Kommer att införskaffa en Corsair hydro 150 PRO XT då denna kylare inte kyler 10700k tillräckligt bra. Mitten fläcken kom monterad på fronten vilket förvirrade installationen som redan är onödigt komplicerad. Bästa med produkten är skruvmejseln man får med.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ganska tyst men inte i förhållande till prestandan.
  Konkurrenten är ju D15 som jag bytt till. Den kyler åtminstone 5 grader bättre och är minst lika tyst på samma varvtal (~1000)
  Då har även D15 möjlighet att gå upp till 1500 varv för att kyla mer, dock med aningen högre ljudnivå.
  Jag hade rekommenderat D15 istället för denna.
  Dessutom är installationen på Pro 4 onödigt komplicerad. Blir väldigt jobbigt om man behöver plocka ut den för att fixa något.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den är verkligen vad den heter - tyst! Upplevde den som något tystare än D15, dock kyler den inte riktigt lika bra som D15. Skiljer inte många grader men vid överklock är varje grad viktig. Med tanke på prislappen förväntade jag mig lite bättre kylning.

  Monteringen är lite omständig om man är van vid Noctua. Kräver i princip att mobo plockas ut innan montering och det är inte optimalt.
  Väl på plats ser den bättre ut i lådan jämfört med D15. Det slutade dock med att jag lämnade tillbaka och satsade på Kraken X62 istället.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna kylaren ger håller min AMD Ryzen 7 3800X på 59C i kombination med Kryonaut kylpasta i spel. Under stresstest går den inte långt över 60 grader heller. Sanslöst bra kylare som går riktigt tyst för sin kylprestanda.

  Kan inte annat än att rekommendera även för sitt ordinarie pris. Blev ett självklart val även framför Noctuas toppkylare.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Enkel installation men väldigt drygt att ta av/installera fläktarna jämfört med andra kylare som till exempel PH-TC14PE.
  Presterar bra. Hade fått 10/10 om fläktmonteringen var bättre.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Utmärkt kylare! Enkel att montera, kyler bra och är extremt tystgående. Dark pro 4 ser även bra ut. Drar av en stjärna pga priset just nu 999:- är en saftig prislapp.