Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marshall Mid ANC

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marshall Hörlurar (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Har använt hörlurarna i princip dagligen sedan jag köp på mellandagsrean för 1390 kr.

  Med tanke på priset är jag mycket nöjd lurarna. Hag tidigare kört Major II (trådade). Märker inte jättestor skillnad på ljudet, även om jag intalar mig att det är något klarare Ser ingen anledning att betala mer för Mid istället för Major, om man inte är intresserad av A.N.C. Precis som Major-serien kan hörlurna kännas lite tight efter någon timmes användning, men jag tycker inte det är något problem om de används ett par timmar åt gången. Om man reser långa sträckor eller planerar att avända de under långa perioder hade jag rekomenderat over-ear hörlurar istället. I övrigt känns konstruktionen både mer exklusive och stabilare än Major-serien.

  Batteritiden är väldigt bra, och ett bra argument till att välja dessa hörlurar framför ett par med kortare tid. A.N.C funktioner fungerar bra, men är inte bäst på marknaden. Gör tåg-, flyg- och bussresor mer bekväma men stänger inte allt buller utan snarare minskar det. Jag tycker dock det fungerar väldigt bra och ångrar inte att jag betalade mer för ett annat märke med bättre A.N.C.

  Sammanfattning: Klanderfritt ljud för en vanlig musik/podcast lyssare. Något trånga vid längre användning men känns stabila har en premium-känsla. A.N.C fungerar bra men är inte bäst. Om man är ute efter A.N.C hade jag sparat några kronor och köpte Major III B.T, men reser man en del, jobbar i något bullrig miljö eller studerar är det en bra idé att fundera på A.N.C. För 1390 är de prisvärda är det ett bra köp.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Klart och fint ljud!

  Jag är väldigt nöjd med mitt par eftersom jag fick de för reapris ca 1400 SEK.
  Köp vanliga Mid BT istället eftersom det inte är värt 1000 SEK extra för ANC-funktion.
  de klämmer rätt hårt så var redo på brosksmärta efter 1+ timme på huvudet utan mössa emellan.

  +Bra batteritid utan ANC
  +Skitbra ljud
  -Dyra
  -ANC mode drar på tog för mycket batteri
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Man får ganska mycket hörlurar för priset. Den aktiva brusreducering är inte den bästa jag testat men fyller definitivt syftet med funktionen. Ljudbilden är väl balanserat där inget register känns för överflödigt. Ljudbilden blir något annorlunda när man stänger av brusreducering. Är inte säker på om det är volymen som höjs eller om basen också blir något fylligare, eller båda. Hur som helst är det här ett par solida lurar med en bra byggkvalitet och ett allround bra sound. Nöjd!
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Ljudet blir sämre när man slår på ANC så köpte deras billigare modell då ljudet är bättre än när ANC är på plus att deras ANC knappt gör någon skillnad jämfört mot konkurenterna.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Inte bekväma under längre lyssningar.