Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Innr Flex Light RGBW 240 LED (4m)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Innr Ljusslingor (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Den funkar bra i stort. Lätt att para ihop, håller kontakten med bryggan, fina färger osv. Dock är byggkvalitén undermålig. Har själv fått 2 stycken lister med defekta sektioner. Om du ska köpa den, gör det absolut INTE från Inet. Gör inte mitt misstag (har fått lägga ner mycket tid och väntan förgäves). Köp istället från amazon uk eller amazon de (fri frakt). Då köper du direkt från tillverkaren,som enligt omdömena på amazon ska vara extremt hjälpsamma. Min egna erfarenhet från Innrs kundsupport när jag gjorde due diligence är att de är exceptionella.

  Notera att listen fungerar lite annorlunda, den har ledar i olika färger, vilket syns tydligt om du sätter den nära någonting (säg 1-2 dm ifrån) eller om listen syns. Ska du t ex ha varmvit så ser du en gulaktig lampa och en lilaaktig lampa om vartannat. Det ger lite tivoliutseende. På avstånd (över dessa 1-2 dm) så "blandas" ljuset ihop och färgen blir korrekt.

  Strömkablarna till själva ledlisten är 2 meter vilket är ett tveeggat svärd. De är platta och breda och därmed svåra att kanalisera. De är inte självhäftande utan måste kanaliseras manuellt. Själva häftfunktionen i listen är inte fullt tillräcklig. Den lossnar på sina ställen redan, och jag har bara haft den uppe en vecka. Får försöka limma fast den eller något.

  I efterklokhet skulle jag kanske valt en Philips istället, men då hade jag haft andra problem pga kort strömkabel och hade behövt köpa förlängning osv.
 • Bra
  1 år sedan
  Pga sin längd är detta ett prisvärt alternativ till Philips Hue egna ljusslinga. Bra färger som matchar mina Gen 3 Philips lampor.

  Fungerar dock inte med Philips Hue Sync, där Philips påstår att endast Philips original ljuskällor har den låga latens som krävs.