Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun Series 3 300s

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Rakapparater (131)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är helnöjd om man ser till vad jag betalade.
  Tidigare har jag använt en roterande från Philips i samma prisklass samt div hyvlar och ingen har gett lika bra resultat i förhållande till tiden det tar med 300:an.

  I mitt fall är huden på halsen känslig men det märks inte med denna maskin, lent och fint efter några svep.

  Det finns funktioner jag saknar på just denna modell men jag drar inte ner på betyget bara för att jag var snål denna gång, jag lägger en större peng på nästa maskin jag köper istället.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En mycket bra rakappatat till ett riktigt bra pris. Bra batteritid och nära rakning utan hudirritation. Jag saknar dock en trimmer. Stubben kommer dock 1 dag tidigare om jag jämför med dyrare rakapparater. Men helt klart en rakapparat jag rekomenderar.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min allra första trimmer någonsin så är lite ovan att använda. Tycker den fungerar hyfsat bra även om den inte tar allt. Man måste köra flera gånger fram och tillbaka för att få med allt vilket drar ner betyget lite. Men efter det så blir huden len och slät.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En riktigt bra maskin! Har en ganska grov skäggväxt som den tar, dock så får man dra ett par gånger fram och tillbaka men den gör sitt jobb! Trimmern kan vara lite i det klenaste laget men för en normal "skäggig" person så lär den nog fungera utmärkt! Bra att den tål lite väta då man oftast är i duschen och rakar sig samtidigt, en härlig allround maskin! Bra pris och kan även vara bra som första maskin för många.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Prisvärd rakapparat måste jag ändå säga. Man får lite vad man betalar för men rakhuvudet/bladen är det samma som på många av deras dyrare produkter.
  Den rakar effektivt men man måste raka sig regelbundet för att den ska vara effektiv. Har man några dagars stubb så blir det svårt att få bra. Den borde ha haft polisongtrimmer på sidan så man kunde ta bort veckostubben och sedan raka med den vanliga.

  Rakar du dig dagligen och letar efter en prisvärd apparat så köp denna. Rakar du dig en gång i veckan så välj en av deras dyrare modeller med sidotrimmern.
  Braun gör fortfarande de bästa rakapparaterna enligt mig.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är väl inte direkt van vid att använda en rakapparat, brukar använda rakhyvel så min uppfattning ändras kanske med lite träning men idagsläget tyckte jag den tog lite lite och man fick hålla på ett tag för att få bort allt.
  Däremot tog den väldigt fint så man behövde absolut inte vara rädd för att det skulle göra ont eller att man skulle skada sig på något sätt.
  Så generellt sett tror jag man kan hitta andra som man blir betydligt mer nöjd med men för priset den har så är den helt okej.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har använt den till intimrakning och jag är mycket nöjd. Inga röda prickar, huden blir supermjuk och den biter inte tag i huden som andra rakapparater har en tendens att göra. Det enda negativa är att det krävs att man går över samma parti flera gånger innan det blir hårfritt, men med tanke på det bra resultatet så är det inget som stör märkbart. Rekommenderas varmt!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Overall Great Shaver
  The trimmer itself is very durable and don't seem to break very easily. The exterior is mostly made out of plastic except one area that is made out of rubber. The shave is overall good but if you want a really close shave it does not necessarily get the job done. I have previously been using safety razors due to my sensitive skin(less blades in contact with the skin). This shaver works great for me and I do not get any skin irritation.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den gör precis det den ska göra. Minus är att den precis som alla andra rakapparater är att den inte tar alla hårstrån på ett svep utan man måste göra 2-3 svep för att vara säker på att få babyslät hud. Den är som sagt en väldigt bra första apparat. helklart köpvärd!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har aldrig ägt en rakapparat då jag tyckt att jag måste raka nästa samma dag igen när jag använt andra maskiner. Med den här så håller rakningen i två dagar. Sedan är den enkel att använda och utan "lull-lull" och "bling-bling", något jag uppskattar mycket. sedan så verkar batterierna hålla bra, jag har inte behövt ladda på två veckor.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft en tidigare version av denna och tycker att den nya är behagligare att raka sig med.
  Det tillhörande kitet för skägg- och hårtrimning är också riktigt bra, men det medföljde ingen bra förvaringsask för detta, bara en plastpåse.
  Tyvärr har man också tagit bort den inbyggda trimmern som fann i den tidigare modellen.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har inte någon trimmer, vilket gör att de endast går att använda till slätrakning. Har man mycket skägg tar detta ett tag (mer än ett batteri). Blev dock förvånad över att det faktiskt gick att slätraka ett helt ansikte med ca 1 cm långt skägg utan en trimmer.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rakar sämre än förväntat.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det tar ett tag att raka sig - särskilt om du har långt skägg - men det är ändå ok. Den sprider också ut en hel del de avklippta stråna över handfatet - men det är ockpå ok. Slutresultatet är riktigt bra, nära rakning utan irritation. Jag rekommenderar denna apparat.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Så, nu har jag även testat att raka mig sedan min förra recension på själva paketinnehållet och jag måste säga att jag inte är speciellt nöjd. Den låter fruktansvärt högt och får inte bort allt skäggstubb hur mycket jag än försöker. Det blir inte "skintight" precis. Nu har jag ganska tjock och grov skäggstubb men min gamla Philishave har inga problem. Kanske den funkar bra för tonåringar med sina första fjun, men medelålders 2 dagars stubb har den problem med. Jag kan inte rekommendera den här produkten mer än till tonåringar möjligtvis. Det enda positiva var att den var väldigt lätt att rengöra. 30 sekunder under kranen och den är som ny.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag gillar den. Kändes osäkert när jag först såg skärhuvudet, men det är riktigt skönt att använda den. Uppskattar enkelhet att rengöra och att den är laddningsbar. Har främst använt den vid resor.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Billig och bra, men med viss oro över hur länge rakhuvudet kommer hålla.
  Måhända är det mina förhållandevis glesa och tunna skäggstrån, men det krävs ett par drag innan den tagit allt. Tack och lov är den skonsam mot huden och jag som normalt blir irriterad av såväl maskin- som hyvelrakning har inte märkt av några problem!
  Lite snålt att varken inkludera rengöringsborste eller smörjning.

  Absolut prisvärd!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  God kvalitet, lett å holde ren og fungerer utmerket uten å lugge.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rakar bra! Man känner sig kramgo! Ljudet är lite i högsta laget! Värd pengarna!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra rakapparat, går smidigt och snabbt att raka sig fast det kräver lite arbete för att komma åt all stubb.Saknar trimmer, en borste skulle man kunnat lämna med. Helt klart prisvärd!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En helt ok maskin. Rakvänlig, ger ingen rodnad trots att det krävs lite gnuggande för att komma åt alla hårstrån. Trist att det inte medföljer rengöringsborste om det är så att man vill rengöra den utan vatten. Skulle vilja sett att den hade trimmer då det är knepigt att raka rena linjer. Dock helt klart värd priset för en "varje-dag-modell" för dagligt underhåll av rakningen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket prisvärd rakapparat med gedigen kvalitetskänsla. Rakar bra men når inte upp till samma känsla som med hyvel. Duger dock utmärkt till att köra snabba "mellanrakningar" med. För priset får man en rakapparat som gör jobbet utan några krusiduller eller extrafunktioner.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En prisvärd och lätthanterlig rakapparat som ger ett väldigt nära och bra resultat, helt klart bättre än många andra produkter i betydligt högre prisklass.
  Negativt är den något höga ljudnivån samt avsaknaden av fodral och rengöringsborste, men borsett från detta är jag mycket nöjd.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Letade efter en bra/billig rakapparat och blev tillslut denna.
  Den enda negativa jag kan säga om den är att man får jobba och dra en del över samma yta tills man får ett resultat! Fick stå o jobba den i ca 10 min med ett 3-4 dagars stubb men resultatet man fick fram efteråt var chockerande bra för den lilla prislappen. Extremt slät och tight rakning som faller väldigt kort ifrån rakning med rakhyvel, lite sämre på svår åtkomna ställen dock.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  har köpt produkten till nedsatt pris och deltog som testpilot
  rekommendera produkten bra resultat