Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Salomon Agile 2 Set 0.2L Bottle

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Salomon Vätskeryggsäckar & vätskebälten (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Provat på två 20km-turer. Sitter skönt utan skav, 500ml vätska x 2 räcker mer än väl. Två små fickor för ex en bar etc och en ficka fram med dragkedja. Går möjligen knöka in en iPhone 6S men brukar inte ha den med när jag springer så inget direkt problem för mig.
  På baksidan större ficka med plats för ex vindjacka.
  För priset en toppenprodukt.
 • Bra
  2 år sedan
  Riktigt trevligt, sitter bra även då flaskorna inte är helt fulla, och det går att dricka direkt från hållaren utan att plocka ur flaskan, med de medföljande bit-munstyckena. Dock vore det enklare med de lite längre munstyckena som finns som tillbehör hos Salomon (nyare flaskor har dessa tror jag?) eller för den delen hos andra leverantörer.

  Sval att använda, testade en dag då temperaturen låg en bra bit över 30 grder och solen stekte, och det var skönt att inte ha massa tyg i ryggen som på de lite större ryggsäckarna med vätskeblåsa.

  Negativt är att moderna stora mobiler ej passar i fickan. Dessutom rätt dumt att ha mobilen mellan den varma kroppen och den relativt kalla vätskan, som kan skapa kondens. Om du nu har en liten mobil alltså, typ äldre iPhone, som skulle kunna få plats. Tror jag läste att 4,5 tum är max. Min Oneplus 3 får absolut inte plats. Vill du ha mobilen med får du har en separat hållare för detta, vilket är den enda som drar ned betyget något.