Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal Smart Protect FV4980

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Strykjärn & steamers (118)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Lätt och smidigt strykjärn. Enkelt att stryka med och den automatiska värmeinställningen funkar kanon. Mycket bra att att järnet har automatisk avstängning. Bra när man börjar bli lite senil 😂. Men jag får inte turbofunktionen att fungera så ångfuktion för att ångstryka hängande kläder har inte funkat. När järnet är upprätt och du använder ångfunktionen så tjuter järnet som en ångvissla så det skär i öronen. Kanske är det jag dom inte kan hantera järnet. Det läcker som ett såll om jag glömmer hälla ut vattnet. Men det gör kanske alla ångstrykjärn...
 • Bra
  2 år sedan
  Överlag bra men dåligt utformning

  Fick det här strykjärnet häromdagen och har använt det några gånger. Det första som slog mig när jag tog tag i det var hur illa "knapparna" sitter kring handtaget. Det kanske är för att jag är van med ett annat strykjärn men både knappen för extra ånga och spray sitter så att man kommer åt dom hela tiden när man stryker. Nu har det inte varit några problem att jag sprayar lite titt som tätt men det känns som att man borde flyttat knapparna så man inte håller på dom hela tiden.

  Annars är det väldigt bra ånga så även om jag inte tycker att styrkytan blir riktigt varm så blir även de skrynkligaste kläderna släta.

  Så minus för eronomi men stort plus för funktion.