Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX Performance

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (103)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.02)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag har använt en sådan här i fem/sex år nu helt utan problem. De senaste veckorna har den börjat uppvisa lite problem, Upplever att något "glappar" pekaren liksom fastnar i bland vilket är otroligt enerverande. Tyvärr kan det nog härröras till lite våldsam hantering av min tvååriga son.

  Batteriet är trots åldern fortfarande fullt acceptabelt, använder datorn i 5-8 timmar om dagen, och laddar musen ungefär varannan vecka.

  Kommer att köpa en ny för att slippa problemet med "glappet". Kan rekommendera den varmt för vem som helst utan specifika funktionskrav!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Skön att använda
  + Programvara
  + Batteritid, använder den dagligen i arbetet, klarar 2-3 veckor utan laddning.

  - Saknar dockstationen som Logitech tidigare använt sig av

  Har använt den i ca 2 år dagligen i arbete och privat, jag är mycket nöjd.

  Rev. 01

  Har använt denna i snart 10 år både i jobb och privat, jag är fortfarande mycket nöjd. (höjer betyget för att den är pålitlig och hållbar)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Äger en sådan här sedan lite drygt fyra år sedan, och den har först nu givit med sig (vänsterklick glappar), vilket jag får säga är över all förväntan. Batteriet är trots åldern fortfarande fullt acceptabelt, använder datorn i snitt 3-4 timmar om dagen, och laddar musen ungefär varannan vecka.

  Läste igenom recensioner nu, och fastnade främst vid coil whine bekymret, vilket slog mig att jag aldrig lagt märke till något sådant. Lade örat emot, och visst ger den ifrån sig ljud, men knappast så att det är störande, bevisligen då jag aldrig tänkt på det annars.

  Är 27 år och har inga bekymmer med hörseln.

  Kommer att köpa en till för att ersätta den gamla, och rekommenderar den varmt för vem som helst utan specifika funktionskrav!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Snygg design och ger intrycket av att hålla god kvalitet. Musen fungerar bra på de flesta underlag. Skulle vilja ge musen en tia med tyvärr finns det två saker som förstör den möjligheten.

  1. Scrollhjulets förmåga att röras i sidled tycks vara felkonstruerat på denna mus, och det är snudd på omöjligt att förflytta sig åt höger.

  2. Räckvidden är i sämsta laget och om man inte har ren väg mellan unifyingdongeln och musen måste man ha en förlängningssladd till dongeln för att musen ska fungera smärtfritt. Trots att jag sitter har musen en meter ifrån datorn så krävs alltså förlängningssladd.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag vet inte hur många år jag ägt denna enhet, men är djupt imponerad av hur bra den fungerar.

  + Slittålig
  + Otroligt bra batteritid.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Här haft den här i mer än två år nu. Det är en bra mus med mycket bra byggkvalitet, bra räckvidd och precision. Väldigt skön att hålla i handen.

  Men den faller kort på batteritiden. Helt klart den största svagheten och kan för många vara en dealbreaker. Räkna med att ladda minst en gång i veckan. Om man dessutom har den ansluten med sladd och använder den mycket kan det bli lite varm, vilket inte alls är bra.

  Rekommenderas för den som inte har problem med att ladda den, för det är en väldigt bra mus annars.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Skön mus, om än med en vinkel som man lär sig hyfsat snabbt. Största problemet är att den ger ifrån sig coil whine när man rör på den. Det tjuter rätt högfrekvent, vilket jag stör mig hårt på. Ljudnivån är dock relativt lågt, och det räcker exempelvis att ha öppna lurar utan något ljud igång för att blockera ut det.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt perfekt. Jag har tappat den flera gånger, men den fungerar än. Batteritiden har blivit sämre med tiden, men behöver endast ladda den en gång i veckan. Med tanke på att den används ca 12h om dagen, så är det ingen konstighet.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt trevlig mus som jag sneglat på ett tag men inte köpt förrän nu. Nu ångrar jag att jag inte köpt den tidigare!
  Den ligger bra i handen. Rörelsen på skärmen är väldigt exakt och liknar inget annat jag testat. Kvalitetskänslan är även den högre än jag blivit van vid. Jag kommer närmast från en Gigabyte mus men har även en Logitech MX Anywhere men ingen av dessa är ens likvärdig med MX Performance på någonting.
  Scollhjulet känns bättre än MX Anywhere men saknar tyvärr känsla i tilt-scrollningen.
  Bakåt/framåt knapparna är inte optimalt placerade och jag trycker ofta på zoom-knappen istället för bakåt. Framåtknappen måste jag flytta handen en aning för att trycka på.
  Batteritiden är mycket bra men även när musen blivit äldre och batteriet tappar kapacitet kan man fortsätta använda musen som trådad istället. Alt. byta batteriet. Här har Logitech tänkt till!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket trevlig mus att jobba med. jag gillar att laddningen sker via kabeln, så man kan fortsätta använda den även när man laddar den. där hemma har jag föregångaren och den måste man sätta i en laddare när batteriet är slut.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grymt skön mus som känns kvalitativ och välbyggd, långt ifrån plastiga budgetmöss. Har dock bara använt denna några dagar så huruvida den funkar i längden får framtiden utvisa.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Skön och snygg mus, det ända positiva...!
  Det piper i den som är ENORMT irriterande. Kommer säkert att få tinnitus!
  Mycket besviken på Logitech som har gjort en tjutande mus...!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har använts flitigt på jobbet ett antal år utan några som helst problem, drar av en stjärna eftersom det inte finns något dedikerad plats för den lilla Logitech® Unifying-mottagaren i musen. Inget stort problem eftersom den mottagaren som sagt var är liten och ofta sitter kvar i USB-porten på datorn (den går faktisk att pilla ner i batterifacket vid behov).

  Bra batteritid (utbytbart batteri) och ett plus i kanten eftersom det går att ladda musen med hjälp av en vanlig micro-USB-kabel samtidigt som den används.

  Rekommenderas!
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Första intrycket var något av en besvikelse. Den är snygg och skön, men det är svårt att hitta ett grepp som låter en använda alla knapparna och hjulet på ett bra sätt. Det tror jag även gäller personer med tillräckligt stora händer, vilket jag inte har. Om man håller musen så att tummen når framåtknappen kommer den nämligen lätt för långt fram för att trycka på nedre knappen och hjulet hamnar mitt i långfingrets andra veck, eller i alla fall för långt bak för att kunna manövreras med långfingret. (Jag vill liksom gärna använda så många som möjligt av mina fingrar).

  Att mittenknappen är inbyggd i hjulet må vara klart vanligast, men det är fortfarande idiotiskt. Jag antog felaktigt att den här musen fungerar på samma sätt som den modell jag har på jobbet, där frirullningen aktiveras genom att trycka ner hjulet medan det finns en separat knapp som fungerar som mittenknapp. Jag skulle dock kunna kasta om knapparna och använda zoom-knappen som mittenknapp, fast det känns rätt avigt.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inget fantastiskt, men en riktigt bra mus. Inget att anmärka på.
  Funkar som den ska, hög kvalitétskänsla, många inställningar (som inte är i vägen).
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Härlig att använda
  Bra flyt
  OK programvara

  Dock lite för svårt att komma åt framåtknappen

  Ibland hackar dock scroll hjulet
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Med tanke på priset så tror jag det finns bättre val. Min mus lade av after 4-5 års vardaglig användning, den vänstra knappen under tummen kollapsade och rev sönder gummit. Jag upptäckte även att ju längre man använder musen desto fler små svarta hål det blir i aluminium, som om den reagerar med handen efter lång tids användning vilket jag anser väldigt dåligt om Logitech syftar på premium känsla.

  Den är helt ok annars, fungerar på de flesta underlag men definitivt inte på alla, rimlig ergonomi, lite för stor för mina händer antar jag, och såklart scrollhjulets krombeläggning slits efter ett tag och ser dåligt ut. Tappar kontakt lite då och då beroende på hur mycket 2,4GHz strålning du har hemma, I mitt fall var det mycket ibland och då, såklart, hackar musen konstant så håll inte din dator nära router/bluetooth enheter eller andra trådlösa enheter.

  Har en annan mus från Logitech som är lite plastig och hjulet började låta efter ett tag, men efter snabb service på den har jag tagit bort mekanismen för scrollhjulet och den flyger precis som på MX Performance och efter över 12 år (!) så fungerar den utmärkt. Jag hoppas att få tag på lika bra mus men det ser inte ut som att det blir Logitech denna gången.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa datormus jag har ägt. Uppskattar att batteri som följer med är utbytbart och laddbart via USB och att det fungerar på alla underlag.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte denna begagnad på Tradera.

  Första intryck:

  + Bra buildkvalitet, känns gedigen.
  + Hittills bra mottagning, slår t.ex. Microsoft Explorer Touch Mouse [http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=929170] med hästlängder.
  + Det utbytbara NiMh-batteriet laddas med medföljande micro-USB-kabel, och laddningen går rätt snabbt.
  + Musen kan också köras helt på microUSB, utan batteri. (Gör också musen lättare.)
  + De programmerbara knapparna sitter på helt rätt ställe. (För mig.)

  ~ Förvånansvärt lätt, fördel eller nackdel beror nog på användaren.

  - Mittenklick var lite trög från början. Monterade isär musen och tog bort en av fjädrarna, nu klickar den _mycket_ lättare.
  - Logitechs programvara lämnar mycket att önska men går att overrida.
  - Är det bara jag eller låter scrollen mer än vanligt i kvantiserat läge?
  - Musen har en historia med rätt mycket problem, de flesta verkar relaterade till mikrobrytarna.

  Önskar:
  Fler programmerbara knappar! Undersöker möjligheten att integrera en Arduino Leonardo, det verkar finnas rätt mycket plats kvar inuti...

  Update 2013-11-26:
  Vänsterklick har börjat bete sig underligt. Släpper dokument och fönster på måfå vid dra-och-släpp-manövrar. Dubbelklickar vid enkelklick ungefär 5-10% av fallen.
  Ska ta isär den och se vad man kan göra. :)

  Update 2013-12-15:
  Monterade isär musen för några veckor sedan, rengjorde mikrobrytarna med alkohol och elektronikspray. Fungerar perfekt meddetsamma!

  Update 2014-01-26:
  Börjat tröttna på laddningssystemet, laddningstiden är längre än den behöver vara och musen blir otymplig med sladden inkopplad. Funderar på att göra uttag för att kunna ladda batteriet med extern snabbladdare (Imax B6 i mitt fall).
  Alternativt Qi- eller Palms trådlösa laddare.

  Also: För fler programmerbara knappar fungerar AutoHotKey suveränt!

  Update 2014-10-14:
  Musen började uppfatta enkelklick som dubbelklick igen, fick rengöra vänsterklicksbrytaren igen, ~10 månader sedan sist.
  Använder förresten Low Self-Discharge / Gen2 NiMh, något lägre kapacitet i utbyte mot försumbar självurladdning, dock går det så kort tid mellan laddningarna (~2 laddn./vecka) att en Gen1 NiMh med högre kapacitet kanske vore att föredra. 2800 är ändå 27% mer än 2200 mAh...

  Update 2014-10-20:
  Rengöringen verkar inte ha funkat helt, öppnade upp och rengjorde med Biltema Multispray (ej silikonbaserad), spreja på, torka av, blåsa bort överflöd med oljefri tryckluft. Funkar perfekt igen. Men beställde 5X Omron ( D2FC-F-7N ) från eBay för ~35 SEK för ev. framtida byte.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte den då jag har MX Anywhere som jag fullkomligt älskar. Denna är också väldigt bra. Älskar sensorn och kvalitén. Tycker att det är konstigt att det finns ett par skillnader mellan mössen i samma familj t ex att tryck på scrollhjulet och den andra mittenknappen har bytt plats mellan mössen. Passar handen bra men inte så perfekt som man kan tro när man ser designen.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Nu efter att snart ha ägt denna mus i 5 år så behöver den fortfarande laddas max 1 gång per vecka.
  Så sjukt bra batteritid sen början. bra hållbarhet då den under de 5 åren säkerligen vart med på 50+ lan. otroligt hållbar och skön i användning
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har använt min i över tre år och är riktigt nöjd med den. Nu börjar man dock märka att det inbyggda batteriet börjar förlora kapacitet, får ladda lite oftare.

  Om jag skulle köpa en ny mus i dagsläget så står denna övers på listan...

  Uppdatering:
  Är så van med musen och trivs verkligen med den. Känner mig inte speciellt sugen på att tvingas vänja mig vid en ny typ - så jag skall köpa en extra som reserv...bara ifall att...
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  riktigt bra mus, har en hemma till Mac OS Mavericks (10.9) och en på jobbet till Win 7. Bästa mus jag haft. Bra att man kan ladda den medans man använder den och att den går på vanliga uppladdningsbara batterier.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ny update:
  UFR är väldigt känslig för andra radiosändare (bt,802, mm), jävligt trist. Men använder man förlängaren och har mottagaren ett par dec från musen så funkar det rätt bra. Sen måste man stänga av musen efter man stängt av datorn, då får man fan så lång batteritid.
  Använder den nu som spelmus istället för mus till surfdatorn och den funkar jäkligt bra nu. Se till o köp ett riktigt bra uppladningsbart batteri med fet Ah bara!

  Update:
  Denna mus blir bara sämre och sämre. Kass kontakt, man får hamra utav bara helvete för att få datorjäveln att fatta kommandon. Suger batteri som en Succubus. Du kommer garanterat att få ont i handleden om du inte har labbar som Karelin.
  Nu börjar det oxå fan bli dax för en uppdatering av Setpoint, mer än sex månader sen senaste, the fuck!

  Nästan ingen kontakt då man bara använder unifying receivern. Förlängningskabeln måste dras så att mottagaren är nära musen, ändå så kommer inte alla kommandon fram ibland. Helt värdelöst, då kan man ju lika gärna ha kabelmus.
  Bedrövlig batteritid, måste laddas typ var 3e dag och kabeln är alldeles för stel, även testat andra batterier och laddar med vanlig laddare.
  Lite för stor och tung för att vara en bra gaming mus enligt mitt tycke.
  Det är även svårt att få till känsligheten, krävs en del meckande för
  att få bra flyt på pekaren.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har haft den i ett par månader och kan bara stämma in i den positiva kritiken. Jag sitter framför en dator större delen av dagen både på jobbet o hemma och tycker denna mus är ett enormt hjälpmedel. Så nöjd med den att jag funderar på att skaffa mig en till för min stationära dator på jobbet.

  Känns mycket gedigen
  Äntligen en mus som inte känns för lite för mina händer
  Grym ergonomi
  Super batteritid

  Gjorde även som Snillet och tog bort fjädrarna från scrollhjulet och har fungerat klockrent sedan dess.

  Rekommenderas varmt !
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Smooth scrolling är suveränt (fattar inte vad ni klagar på). Saknar nästan inte min macbook längre. Bra back & fw knappar. Gillar storleken. Kommer från en antik MS Intellimouse Explorer mus som (tyvärr) slutat fungera.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Använder denna till gaming, battlefield 4 m m. Fungerar bra faktiskt. I början så fattade jag dock inte att scrollhjulet självcentrerar sig när det är frikopplat, vilket resulterade i en del märkliga scrollningar.

  +Går snabbt att ändra känsligheten med t ex tumknappen när man spelar
  +Bra batteritid

  - Går inte att använda samtidigt som trådlöst tangentbord Logitech k400 när man spelar pga låsningar i knapptryckningar. Men det är ju inga gamingprylar så det är väl OK.
  - Möjligen skulle den kunna vara lite lättare.
  - Att Darkfieldsensorn fungerar på alla möjliga underlag spelar mindre roll, musmatta krävs ändå för precisionsarbete.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Använder man mittenklick mycket, tex panorering i program, så ska man inte köpa denna.
  Väldigt dåligt scrollhjul/mittenknapp kombination. Panoreringar släpper hela tiden och blir sidoscroll för att man råkar vicka hjulet lite, det är inte speciellt stabilt att klicka på så det låser riktningen till nedåt när man klickar utan råkar man klicka minsta lilla i vinkel så blir det ett klick som övergår till scroll. Prövade sätta alla tilt positioner till "mittenknappen" men det blir ändå ett glapp i ett ihållande klick.

  I övrigt en bra mus som är värd sina pengar, hade satt en 8:a ifall scrollhjulet inte hade haft tilt funktion.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  pros:

  - stor (svårt att hitta en bra stor mus)
  - trådlös
  - utbytbart batteri (vanligt laddningsbart aa batteri)
  - tilt scrollen. används flitigt
  - lilla usb dongeln.
  - flera knappar, men dom sitter inte obehagligt till eller är för många.
  - går att ladda samtidigt som du använder den.
  - lätt setup

  cons:

  - att det är standard att den använder smooth browsing i firefox och chrome. tar 500 år att bläddra igenom en sida. borde vara ett tillval, inte standard. går att stänga av lätt dock.
  - framåt knappen på musen sitter lite för långt upp och långt fram för att det ska vara skönt att nå den.
  - zoom knappen, seriöst, vem använder den till det man egentligen ska? man bara prickar den hela tiden när du vill backa, så rebinda den eller avregistrera den helt.
  - det värsta med musen: scroll klicket är helt värdelöst. av 100 scrollklick blir kanske 30 registrerade. den är helt värdelös, och är det som drar ned betyget ganska mycket på detta. dom andra sakerna går att fixa/leva med. detta går inte. fortfarande den bästa musen jag någonsin använt. men det drar ned betyget.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kvalitet och snygg design! Ligger perfekt i handen.

  Super med unifying dongeln, då jag kan köra mitt K400 tangentbord och musen på samma, slipper massa kablar till laptopen :)

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snygg design, behöver inte användas på en musmatta, skön att ha i handen och bra kommandon. Prisvärt!
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En bra mus med god kvalitet. Den funkar bra med Logitechs unifying dongel för trådlös hårdvara, har den och ett tangentbord på samma utan problem. Inga problem att installera den och den har aldrig tappat kopplingen mot datorn.

  Tycker om att man ha olika lägen på scrollhjulet även om det tysta, fritt rulllande läget i bland är lite darrigt och lever lite sitt eget liv (det goda överväger dock det dåliga med hästlängder).

  Den ligger inte klockrent i min hand (har en stor hand) trots att musen i sig känns rätt stor, därav är det inte en fullträff för mig personligen.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Väldigt trevlig mus att använda på alla sätt, förutom två smolk i bägaren:
  - Tillhörande mjukvara är inte fullt pålitlig. Ibland scrollar den otroligt långsamt och då får man stänga av mjukvaran för att den ska skrolla normalt igen.
  - Den slutade fungera ordentligt nu 2 år senare. Så får bli ett garantiärende på detta.
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En bra mus men med några tråkiga brister jämfört med föregångaren, MX Revolution.

  + Bra precision.
  + Dark Field-sensorn ger bra respons på (nästan) alla underlag.
  + Kan användas medan den laddas.
  + Utbytbart batteri.

  - Rullhjulet kan inte växla mellan stegad och steglös rullning automatisk som på MX Revolution. Den steglösa rullningen blir därför inte lika användbar och knappen bakom rullhjulet är inte ergonomiskt placerad. Att, som på MX Anywhere, kunna klicka på hjulet för att växla rulläge hade varit bättre.
  - Ergonomin är klart bättre på MX Revolution. Jag har inte små händer men denna mus är väl stor och framför allt lite för hög. Handen vilar mer naturligt på föregångaren jämfört med denna.
  - Hjulet som låg vid tummen på föregångaren är ersatt av framåt- och bakåtknappar ovanför tummen. Sämre sett till ergonomin då man måste lyfta tummen för att nå knapparna.

  Batteritiden är helt ok.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fantastik mus! Verkar ha allt jag kräver och lite till. Så otroligt skön och grymma knappar för allt och inget. Kanske är batteritiden inte den bästa. Men ska slänga i ett minst 2700mah batteri istället så bör den hålla lite bättre.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + ergonomic
  + can still be used when charging on usb cable
  - wheel-click does not always register as click (common problem)
  - forward/back buttons too high, and placed above zoom button
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bästa musen jag haft. Bra precision, funkar på alla underlag. Ligger skönt i handen. Bra med laddning via USB istället för att byta batterier.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte den igår, Musen känns bra, fick stänga av zoom knappen då man kommer åt den hela tiden när man ska trycka på tillbaka knappen.

  Editerat: "Sätter 1 i betyg för just nu fungerar inte scrollen, kommer höja betyget om Logitech löser detta på ett bra sätt, scrollen fungerar men låsningen gör det inte, den är hela tiden i friläge och kugghjulsknappen fungerar inte."

  Edit: Logitech rekommenderade mig att vända mig till återförsäljaren och där fick jag byta produkten mot en som fungerade, ändrar betyget till 5, batteritiden är inte som den utlovade heller, men vad kan man räkna med.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Älskar den här musen. Köpte den för nästan tre år sedan och den håller än idag trots daglig och flitig användning. Ett perfekt antal knappar som kan programmeras att utföra återkommande tasks, i mitt fall kopiera och klistra in. Mittenknappen har blivit lite "sladdrig" men inte värre än att den är fullt användbar. Nästa gång blir det en likadan :)
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Trevlig mus jag använt utan problem i snart ett år.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har haft musen över ett år. Musen har Logitechs Darkfield som ska fungera på alla ytor. Det gör den inte. Jag tror att den fungerade bättre förut, men nu använder jag musen på en vitmålad träyta och det fungerar inte alls. Jag kommer att behöva köpa en musmatta. Att jag skulle kunna använda musen på alla ytor var huvudskälet till att jag köpte den. Skulle inte lagt ut de pengarna med vad jag vet idag.

  Batteritid, scrollhjul och knappar fungerar fortfarande bra.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fick denna mus i julklapp av mig själv.

  Blev överraskad över hur bra batteritid det är på den. Har hittils bara laddat en gång, och då har den använts minst ett par timmar varje dag och ibland hela dagarna (Skyrim).

  Skön att använda, funkar på de material jag använt den på. Kändes konstigt i början när jag bytte från min gamla mus. Testade den gamla efter att jag kört MX i en månad, men bytte snabbt tillbaka.

  Enda minus är väl att knapparna för framåt/bakåt på sidan har blivit slappa, även om jag knappt använt dom. För 400 kr på cdon-rea var den ändå mycket prisvärd!

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag är skitnöjd med denna mus. Väldigt skön att hålla och det är skönt att slippa byta batterier hela tiden som jag fick göra på den förre. Smidigt och enkelt med att bara ladda upp den via usb.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte denna för lite mer än ett år sedan.
  Har fungerat felfritt sen dess.

  Skön att använda, Snygg, bra batteritid, bra response, programmeringsbara knappar, unifying receiver!.
  Använder samma laddare som min Galaxy S3.
  Sjukt nöjd med detta köp. Kan Rekommenderas.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Unifying mottagare gör att endast en mottagare behöver installeras om du har fler logitech-produkter.
  + Skön och ergonomisk, men lite liten för mina ganska stora händer.
  + Bra med knappar.
  + Bra pris numera - jag köpte den för nästan det dubbla.
  + Snygg som tusan.

  - Dålig batteritid.
  - Inte jättebra räckvidd.
  - Mottagaren slutade fungera efter ett par månader (hade iofs en till tangentbordet, så kör den nu).
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte den här billigt från Dell för några år sedan men har gått över till trådad mus eftersom den här inte fungerar tillfredsställande till Mac och jag tycker trådade möss har bättre respons.
  - Dålig respons, registrerar enkelklick som dubbelklick/håller in knappen då och då.
  Antar att den fungerar bättre på Windows? Kör med Steelseries Qck standard musmatta.
  Dessutom får jag kramp i handleden av den (har stora lång-smala händer), scrollhjulet sitter en gnutta för högt. Den väger också en hel del så man bör ju köra på snabb respons.
  Dålig batteritid också.
  Testa före köp!

  Obs! det är inte bara jag som haft detta problem utan googlar man så ser man många Mac-användare som har problem med Logitech.
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bedrövlig kvalitet! Gick igenom tre stycken (på jobbet) på drygt ett halvår; alltid samma problem med att scrollen lägger av. Men när den väl funkar så är den himla trevlig!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Haft den i ett halvår och det är den i särklass bästa musen jag haft hitills. Det som jag då främst avser är pålitligheten, den hakar inte upp sig som mina tidigare trådlösa möss har gjort, den fungerar liksom alltid och batteritiden är mycket god efter några uppladdningar.

  Utseendet såg lite exotiskt ut men den passar verkligen skönt i handen. Den har överlevt flera fall ifrån bord till golvet (pga barn eller husdjur) och den håller fortfarande, går den sönder kommer jag definitivt investera i en likadan; det är helt enkelt inte värt att spara några hundralappar på billigare mus men som ständigt strular eller bara fungerar en kort tid eller går sönder lätt. Man får väl lite vad man betalar för, som det sägs.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har haft den här musen i mer än ett år nu, och kan inte vara mer nöjd med den. Den fungerar på alla ytor jag testat. Det enda negativa är att jag behöver ladda den mer ofta nu än när jag fick den, men det är ju inte mer än att byta batteri på den, så det drar inte ner betyget. Jag tycker den är skön att använda, stor och passar mitt grepp väldigt bra.
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Är ett stort fan av logitechs möss vanligtvis, men denna ligger riktigt underligt i handen och det känns som att man får anstränga sig för att lägga handen "så som de har tänkt". Framåtknappen är svår att nå, scrollhjulet klickar inte alltid och sidoscrollen saknar feedback och fungerar inte alltid.

  Kul att den fungerar på glas, men inte som att det är något jag saknat tidigare.