Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 70UK6950

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG TV (249)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  2 mån sedan
  För priset är detta en riktigt bra och stor TV.
  Det som stör en lite är väl bristen på kontrast, men med korrekta inställningar ser det ändå rätt bra ut.

  Att stänga av LED Local Dimming är det viktigaste, då det syns otroligt tydligt på edge-lit paneler, de vertikala delar av bilden som har tända pixlar blir grådassig, detta är extra uppenbart när man kör med subtitles i mörka scener. Detta borde nästan vara avstängt från fabrik.
  Sänker man backlight-nivån och låter Dynamic Contrast vara på så får man en helt okej svärta i ett mörkt rum. Inga större problem med clouding eller DSE heller, men man får väl det man betalar för. Med andra ord, tillräckligt bra för att nöja sig till man kan köpa en 77" OLED för överkommligt pris om 3-5 år.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Köpte den för 10 000 kr.
  Jämfört med min 8 år gamla Samsung så har denna bättre färger, 4k och några inbyggda appar. Nu till det negativa.
  Denna tv har väldigt mycket vertical banding och DSE. Framträder mest vid fotbollsmatcher. Ser heller inte någon skillnad mellan HDR på och av. De flesta förinställda lägen har alldeles för hög ljusstyrka. Lokal dimming stänger av ca 15 cm breda vertikala remsor i taget. Rätt värdelöst.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  En utmärkt TV till ett bra pris.
  Innan jag köpte TVn så hade jag en 55 tums LG 3D tv, Full HD. Jag använde knappt 3d funktionen och kände att jag behövde något större samt 4K. Då gick jag över till denna 70 tummare och jag är extremt nöjd.

  Att gå över från 55 tum till 70 tum känns direkt. Nu har jag verkligen bio hemma. Bilden är dessutom väldigt bra. Många bra funktioner, så som Smart TV, bluetooth, TruMotion, HDR10 och en jättebra fjärrkontroll. Enda minuset är att jag ibland saknar 3,5mm hörlurs ingång. Men det är en smaksak. Bluetooth lurarna fungerar utmärkt med TVn.