Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Så du är kvar på den gamla sajten? Hjälp oss gärna förstå varför genom att delta i den här enkäten. Det tar max 3 min

Philips Avance Collection Airfryer HD9741

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Fritöser (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Testade att göra lax första gången och den blev otroligt saftig med mycket smak. Pommesen blev krispiga och samtidigt lagom mjuka inuti. Fungerar som en bra varmluftsugn. Använder produkten dagligen! Dessutom hälsosamt då den drar ur onödigt fett från produkterna. Rekommenderar varmt om man vill ha en enklare vardag med god mat!
 • Bra
  1 år sedan
  Bra maskin men jag önskar att den kommit med lite fler recept och instruktioner. Annars helt klart nöjd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den är lättanvänd. Den är kanon att använda för såväl grönsaker till fisk. Att även laxen skulle bli så pass bra trodde jag inte men den blev riktigt god och smarrig. Den är lätt att rengöra och tar inte upp mycket plats. Jag är supernöjd med denna produkt och att slippa använda mycket fett och ändå få till så bra resultat är ett stort plus.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En maskin som jag är nöjd med. Friterar pommes som blir krispiga och goda utan en massa fett. Finns massa områden som den kan fixa klar maten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lätt att diska efteråt, delarna går att ta isär, lättanvänd, enkel att förstå. Går att göra det mesta i den, har testat diverse grönsaker, lax och kyckling. Piper och stänger av när den är klar - man ställer själv in grader och tid. Funkar toppen! Blir väldigt gott och inte alls den feta känslan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag och min sambo gjorde kyckling med tacoskrydda på (en fredag såklart) och det blev riktigt gott! Det gick snabbt och kycklingen blev vällagad! Maten blir inte riktigt så friterad som den blir i en vanlig fritös men det känns bara positivt då maten känns mycket fräschare och nyttigare utan all olja!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Philips Airfryer kommer bra förpackad och man kan sätta igång Airfryern direkt efter man har packat ut den. Bruksanvisningen är inte så hjälpsam, men efter man hittade hur man ställer in rätt program eller temperatur är det rätt enkelt och smidigt att använda Airfryern.
  Först ut att testa blev hemmagjorda klyftpotatisar. Det krävs ingen uppvärmning och potatisar blev perfekta. Hur gott som helst utan att behöva tillsätta fett.
  Även mina första donuts smakade bra. Man kan inte göra så många på en gång, men när några är gjorda kan man fylla och dekorera de andra. Såklart smakar de inte så som vanligt friterade, men när man vill ha nyttigare eller inte gillar olja-friterat mat som jag, är det en perfekt alternativ.

  Tyvärr ingår inte alla redskap med som man skulle behöver för recept som finns i receptboken som följer med - t.ex. för brownie. Dessutom finns inte vissa knappsymboler från bruksanvisning på Airfryern.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa produkten! Lätt att ställa in grader och tid på Airfryern efter guideboken med recepten som kom med. Numera lyckas vi med krispiga pommes, framförallt sötpotatis som aldrig blir härligt krispiga i ugnen utan mest brända. Då ingen olja/ smör används så känns det nyttigare! Airfryern används flitigt till potatis, grönsaker, halloumi eller kyckling. Passar bäst för tillagning för 1-3 personen annars skulle jag rekommendera en större storlek av airfryern.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Om det hade följt med en bättre beskrivning av hur maskinen fungerar så hade betyget blivit bättre. Förstår inte hur man får potatisen krispig. Vet inte hur övriga funktioner fungerar. Men den är tyst och lätt att använda när man väl kommit på själv
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enkelt att använda, tyst och supersnabb uppvärmning. Ger ett riktigt bra resultat med en känsla av friterat - krispig yta, mjuk mitt. Den här passar ett mindre hushåll, ca tre personer. För fler rekommenderas XL eller XXL.

  Trevligt att få den rätta texturen och slippa den fettdrypande friteringen!

  Minus för dåliga instruktioner.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar denna produkten och använder den varje dag nästan.Krispiga och nyttiga pommes..Perfekt!
 • Bra
  1 år sedan
  Väldigt bra produkt om man ska laga pommes, grönsaker eller liknande till 1-4 personer. Blir jämnt och bra tillagat snabbt. Dock onödigt om man har en varmluftsugn, är lite samma funktion.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ett hälsosamt alternativ till den gamla hederliga fritösen. Har gjort sötpotatispommes som blev riktigt krispiga och goda. Man slipper doften av friterat i hela lägenheten efter användning. För att få inspiration har jag använt mig att Philips Airfryer app där det finns en fel del recept att välja bland.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastiskt produkt! Maten blir krispig, fräsch och smakar ljuvligt. Inte samma smak som mat från en oljefritös men tusen gånger bättre än ugnen. Den är även i smidig storlek att den är snygg att ha framme i käket. Super snabb dessutom. Den blir familjens bästa vän från och med nu!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft en tidigare variant av Philips air fryer och vilken skillnad det var! Gjorde sötpotatispommes supersnabbt och enkelt och blev mycket krispigare än i min förra. Såklart är det lite skillnad mot friterade men ser absolut nyttan i en airfryer som denna då jag försöker hålla min kost så hälsosam som möjligt. Smidig, snygg design och enkel!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ett minus: varför heter det airFRYer? Fantastisk grej att byta ut sin ugn mot typ, men den friterar inte pommesen så det kan man inte förvänta sig. Älskar att allt går att köra i diskmaskin och att den är snabb och smidig!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt lätt att använda, hade dock förväntat mog att pommesen skulle bli krispigare men så var inte fallet. I övrigt är den över förväntat. Blir goda pommes!