Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad 9.7" 128GB (6th Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPad (6th Generation). 3 produkter i generationen. 5 föregångare och 1 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (158)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Otroligt prisvärd pryl! Bra skärm, ljud och batteritid. Lite minus för att den låter ihålig när man knackar på skärmen, samma sak med generation 5 iofs.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Supernice skärm. Lätt att komma igång med och använda (förutsätter ju att man gillar Apples produkter såklart).
  Bra batteritid jämfört med mina mobiler
 • Perfekt
  2 år sedan
  Efter inköp i augusti, 6 månader sen så måste jag säga att jag är otroligt nöjd.
  Köpt för att ersätta min dator då jag aldrig sitter vid den utan använder telefonen istället. Perfekt mellanting.

  Nu i efterhand hade jag önskat att man vänta och köpte iPad Pro på grund av bättre prestanda.

  Jag gör allt på min iPad. Tittar film, spelar, skriver, planerar att göra listor, redigerar bilder från min DSLR kamera.

  Har även en iPad pencil. Funkar hur fint som helst fast iPad Pro är bättre här då den har bättre respons mellan penna och platta.

  Jag är mycket nöjd. För detta priset så finns det inget bättre och det är inte lönt att kolla på billigare android alternativ då iPaden lär ha längre livslängd på grund av support och uppdateringar från Apple.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har kört en ipad2 ganska länge men den har expirerat så det blev en 6-gen. Och det blev en 6-gen pg pennstödet. Men det är en ganska stor besvikelse. När man byter så kan man ta en backup via itunes och installera tillbaka på den nya ipad:en. Och det fungerar delvis. Konto information till en massa saker kommer med men inte lösenords cachen. Ganska snyggt. Men runt hälften av apparna som den installerar från backupen vägrar att starta. Och det är lite olika orsaker. Den vanligaste är att de inte längre finns tillgängliga för nerladdning. Vad är det för trams, använd backup:en då! Nej, den backar inte upp appar. Hur kan apple vara världen största bolag? Att inte kunna ta fungerande backup är patetiskt uselt. Detta är den billigaste A10 processor modellen. Men det är ordentligt långsam. Visst den är snabbare än den gamla. Men den gamla vara minst lika rapp när den var nya och inte "uppgraderad" med nya långsamma versioner av IOS. Såg man inte att det var en apple produkt så skulle man tro att det var något billigt kinesiskt. Detta är den första apple produkten jag haft på mycket mycket länge som känns billig. Den är plastig och låter ihålig. Home-knappen känns som att den kommer att hålla en vecka eller två. En bra sak är dock att de behållit hörlursuttaget och ljudet är helt OK. Men kvalitetskänslan är borta. Vad har hänt med apple?