Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Feiyu Tech Vimble 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Feiyu Kamerastativ (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  7 mån sedan
  Grymt prisvärd. Det är visserligen min första Gimbal, men jag ville ha en relativt billig för att få lite snyggare filmer på resor m.m.

  Appen fungerar tillfredställande, men det går att använda vilken filmapp som helst - man måste inte koppla upp den. Dock fungerar då inte trigger knapparna så klart.

  Jag tycker absolut den är värd runt 700kr och ser fram emot att använda den ordentligt på nästa resa.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  En billig Gimbal som kan agera som en Selfie stick. Prisvärd, men plastig och app supporten är tyvärr inte bästa!

  Allmänt så är gimbals en trevlig redskap för dem som skall filma mycket! Men om vi skall vara ärliga med varan så kommer flesta bara att använda den 1-2 gr när man fått den sen slänga den nånstans några månader, sen blocket (Kolla på alla annonser där så förstår ni)

  Tråkiga med dem är att dem är stora, bökiga och förstör hela meningen med en mobil kamera som man skall kunna ha med sig hela tiden i fickan! Dessutom så efter att ha testat denna så tror jag inte att jag kommer att orka att åka runt med denna och dessutom se fånig ute i stan eller vart nu det blir jag skall filma.

  Har testat den med en Note 9 som väger mycket och det "funkar".

  Om vi nu skall enbart prata om just Denna gimbal så är den prisvärd, enkel att använda, följer med en fin väska, selfie funktionen som är ett plus som endast finns i denna gimbal till min kännedom.
  Nackdelen är att den är plastig, och stödet som följer gick sönder vid första användningen! Kanske otur men dumt att ha en fot i plast.