Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Master Fitness R610

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Master Fitness Roddmaskiner (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  3 mån sedan
  Maskinen höll i två år. Då slutade "motståndshjulet" att fungera. Dessutom gick kabeln som reglerar motståndet av. Återförsäljaren upplyste om att det bara var den ettåriga garantin som gällde. Ingen hjälp där, alltså. Jag kunde få köpa ett nytt hjul för ca tusenlappen, som skulle finnas tillgänglig att köpa ett halvår senare och försöka sätta in själv!
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Har i skrivande stund ägt maskinen i ca 3 månader.

  Det är en lågbudgetmaskin och det märks.

  - Normalt så har den en okej ljudnivå. Redan efter någon vecka började den dock med ett fruktansvärt irriterande gnisslande missljud som kommer och går lite beroende på last och tempo.
  - Dåligt motstånd. För mig som är helt otränad duger dock maxinställningen.
  - Räknaren har en tendens att slumpmässigt nollställa sig själv när man kör. Vissa dagar händer det inte alls, andra hinner man inte göra 100 rep innan den nollar. Batteribyte hjälpte inte.
  - Smidigt att fälla ihop enheten när den inte används. Jag flyttar aldrig på maskinen, men om man har för avsikt att göra det regelbundet bör man nog överväga en enhet med hjul.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt olidligt oljud, knakande o knarrande, försvinner ibland dock. Om den kostat 500 så kanske den varit värd det priset. Klent motstånd, men ok som motion, tyvärr står det ingenstans i manualen att man måste lägga den i 0 efter användning för att avlasta fjädern, så nu är den obrukbar ........