Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Melitta Barista TS Smart

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Melitta Espressomaskiner (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Efter drygt 3 år verkar maskinen fått ett problem med sitt chip och varnar att droppbehållaren inte är isatt, trots att den är det.

  Med tanke på priset man lagt och reparationskostnader som man kommer behöva lägga kan jag inte rekommendera denna maskin.

  Kaffet den brygger är extremt bra och är i övrigt en bra maskin. Om du vill ha en maskin som håller i 2-3 år och därefter är villig att reparera den så är detta ett bra alternativ.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Fantastiskt bra kaffe för att vara en helautomatisk maskin!
  Efter många år med en helautomatisk Siemensmaskin så hade jag nästan gett upp hoppet och gå tillbaka till en manuell maskin. Men efter jag läst tester så gav jag denna en chans, vilket jag INTE ångrar. Kan bara hålla med testerna med den mycket fina och jämna aromen, vilken är hästlängder bättre än min gamla maskin. Även mjölkskummaren är bra. Uppskattar också att både kunna välja mellan espressobönor och ”bryggkaffebönor”. Det ända man kan klaga på är i kanske att bönbehållarna är lite för små.
  Hursom, trevligt att man efter ett par månader fortfarande har ett leende på läpparna när man smakar på sin espresso med tillhörande cantuccino :-)