Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Zhiyun Smooth 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Zhiyun Kamerastativ (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Riktigt bra pinne! Kört både med Huawei P20 Pro och Samsung S20 Ultra. Appen funkar, men inget att riktigt hurra över. Köptes 2018 för att livestreama på ett event med mobilen och blev inte missnöjd!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Bra stabilisering, bra app och bra kontroller på handtaget men tyvärr för klen. Jag har en iPhone XS Max som väger strax över 200g och filmar man mer än 10-15 sekunder så ger gimbalen vika och telefonen faller ihop. Funkade dock bra med iPhone 7 istället.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Lätthanterad, gör det den ska. Flertalet bra funktioner i appen. Har dock haft några gånger då telefonen kopplar från appen mitt i filmningarna, men inget konstant återkommande problem. Känns dyrare vid användning än vad den är.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  For the price, the Zhiyun Smooth 4 is a great gimble for the mobile phone.

  To start of with, the app is quite easy to use and connects to the phone via bluetooth seamlessly. If you turn Smooth4 off while you are out and turn it back on, it will ask to sync with the phone again but that just takes a tap of the bluetooth button.

  All footage and videos are saved on the app. There is a social sharing feature, but it is lacking. Since Zhiyum is a Chinese company, they have all the common Chinese social platforms, but not many besides that. There was Facebook and Twitter but I was surprised Instagram was not there. There is also the possibility to save the footage to your phone.

  Charging was fast out of the box and initial set-up was pretty intuitive. Phone feels very secure tested with a iPhone 6s and iPhone 8.

  The equipment itself feels nice in the hand and is the perfect weight. Not heavy but weighty enough to have control over it. Can be hard to adjust in the moment.

  The instructional manual simply described the different modes, however, these are a bit hard to remember when you are out shooting and I often found I wanted to switch between the different settings to get the footage I was looking for.

  I also felt it performed better with the phone in horizontal position over vertical.

  Overall it was incredibly smooth recording.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Tycker denna Zhiyun Smooth 4 är mycket bra, just denna nya tekniken och användnings områden, så finns det plats för många nya idéer hur man man kan filma och få nya klipp till sin video. I börjar är det bra om man tränar mycket så man hittar knapparna och funktionen utan att titta så mycket på den, men toppen och super nice min ögon :) kommer vara med på mina resor i framtiden // PW
 • Bra
  2 år sedan
  Testad med en iPhone 7.
  Att ställa in gimbalen första gången är väldigt enkelt. Skruva fast den medföljande stativfoten och montera telefonen. Sen är det en skruv som håller armen för att kontrollera längden och balansera den vågrätt. Redan där kan man börja använda den men så klart gör appen den mycket mer användbar.

  Koppla ihop den med appen gick smärtfritt om än lite långsamt när man startar upp varje gång.
  Appen i sig verkar inte helt buggfri och jag är lite förvånad att manuella inställningar som krävs när man filmar inte alls låser sig vissa gånger. Fast man står i manuellt läge med låst slutartid så ändras exponeringen för ISO inte är låst.
  Har även varit med om att allt bara stängt ner mitt i en timelapse. Vet dock inte om det är beroende på app/telefon eller gimbalen i sig. Funktionen för fokus/zoom hjulet fungerar verkligen bra. Dock saknar man focuspeaking (åtminstone på iPhone 7) så det kan vara svårt att se vart fokus sitter. Men kör man en högre framerate och sen konverterar till lägre framerate får man riktigt snygga fokusdragningar. Knappar och handhavande funkar väldigt bra men kräver en del övande. Väldigt smart med knapparna på framsidan som växlar mellan låst och följande funktion. Samma sak med dubbelklick som återställer till utgångsläge. Ett problem är dock när man man växlar mellan låst till följande i en panorering så hoppar den till mittenläget så det går inte växla i panorering. Det funkar dock bra i vertikala rörelser när man växlar mitt i rörelsen från låst till följande.

  + billig
  + mjuka rörelser och tysta motorer
  + bra batteri
  + enkelt handhavande
  + timelapse och panorama funktion

  - Lite buggar i mjukvaran
  - kan inte snurra runt hela varvet utan har ändlägen
  - joysticken borde även kontrollera rörelsen på gimbalen
  - Inte klockren vid manuella inställningar

  Slutsats:
  Överlag riktigt bra, men vissa funktioner skulle jag gärna se att dom implanterar eller förbättrar i mjukvaran. Det höjer kvaliten på filmat material avsevärt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  En fullt fungerande gimbal till telefonen som fungerar oväntat bra! Kopplar enkelt till min iPhone X och fungerar utmärkt utan kalibrering. Batteritiden är ju helt galet bra dessutom! Rekommenderas starkt, framförallt med tanke på hur mycket ”leksak” man får för pengarna ;)
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har testat produkten väldigt kort tid, typ en veckas tid och jag har hittills blivit bra överraskad. Lite svår att sätta sig in i med alla funktioner, men med lite tid tror jag inte att det är några problem. Jag har en plusmodell av iphone som jag placerar in och placerar man fastspänningen lite snett så tar klon i själva armen så den inte har möjlighet att rotera lite fritt.

  En sak till funktion och design är valet av knappar. Börjar du knappa för att ställa om fokus och annat när du filmar så hörs det väldigt tydligt i filmen. Knapparna hade kunnat varit gjorda i gummi och därmed minskad risken för att få med oönskade ljud när man filmar.

  Överlag en bra produkt till priset, men finns såklart bättringspunkter.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Positivt:
  Bra batteritid
  Gillar panoramafunktionen
  Funkar ok som gimbal - finns bättre

  Negativt:
  Svårt att hålla då den är så stor, man behöver använda två händer för vissa manövrar
  Saknar joystick
  Dålig på att följa ett objekt själv

  Jag skulle valt en annan gimbal idag.
 • Bra
  2 år sedan
  Fungerar bra, tracking funktionen fungerar sådär men det är går nog att fixa med en app uppdatering.

  hade svårt att få den helt balancerad innan man slog på strömmen min Iphone 8 plus utan skal men med glas skärmskydd blev va väl lite för tung.
  dock så stabiliserar den utan problem när väl motorerna har ström.
  många funktioner trevligt att kunna filma i 4K 60fps
  appen hade många bra funktioner.
 • Bra
  2 år sedan
  +Snygg design
  +Bra app
  +Prisvärd
  +Bra batteritid
  -Tar lite tid att lära sig alla funktioner
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Välbyggd och funkar som förväntat tillsammmans med iOS. Man bör läsa på eller se olika reviews videor då den inte är helt enkel att använda om man är nybörjare. När man väl fått kläm på den så är den grymt bra och man kan uppnå fantastiska resultat. Manuella zoom och skärpe reglaget kanon!
  +Välbyggd
  + Många funktioner
  + Bra app (iOS)
  + Bra batteri
  - Något oergonomiskt handtag
  - Inte helt enkel för nybörjare
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra gedigen design, batteri helt ok.
  Funkar utmärkt utan appen, men då är det bara en bildstabilisator utan funktioner som timelapse, motivföljning eller 360 panning osv osv. tänk på det innan ni köper.
  Obs min S A8 2018 funka inte alls
  plus att övriga mobiler har inget stöd för appen, och att det typ till 99 procent att de funkar på följande mobiler, iPhone SE、iPhone 6、iPhone 6 Plus、iPhone 6s、iPhone 6s Plus、iPhone 7、iPhone 7 Plus、iPhone 8、iPhone 8 Plus、iPhone X.
  Android lurar, Google Pixel2、Google Pixel2 XL、Google Pixel、Google Pixel XL、Google Nexus 6、Google Nexus 6p、Google Nexus 5x, Samsung S8、Samsung S8+、Samsung S7, Samsung S7 edge、Samsung S6、Samsung S6 edge、Samsung S5、Samsung Note8、Samsung Note7, Huawei P10、Huawei P10 Plus、Huawei P9、Huawei Mate 10、Huawei Mate 9、Huawei Mate 8、Huawei Mate S, Oneplus 5、Oneplus 5T、Oneplus 3、Oneplus 3T, Xiaomi 6、Xiaomi 5、Xiaomi 5s、Xiaomi 4、Redmi Note 4x、Redmi Note 3, LG G6、LG G5, Smartisan NUT Pro 2、Smartisan U1 Pro, Oppo R9s, Vivo X7.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är min första gimbal och en av anledningarna jag köpte bestämde mig för att köpa detta var helt enkelt att Smooth 4 tycktes ge enormt värde. Efter att ha läst en serie test som jämförde den med "huvudkonkurrenten" Dji Osmo 2 Mobile, hamnade jag på detta.

  Det tog ett tag innan jag förstod hur gimbalen själv fungerar, och du måste göra lite Google-sökning efter hjälp eftersom handboken inte är till hjälp. Men det finns massor av videor på nätet :). Stabilisatorn själv fungerar utmärkt, och alla funktioner som erbjuds utöver den faktiska filmen är helt enkelt fantastiskt bra! Den levereras med en liten stativfot som låter dig använda hela bommen som ett stativ. Fantastiskt praktiskt när du använder en av de mer avancerade fotofunktionerna.

  Sammantaget är det en produkt som jag nästan inte förstår hur så rimligt, för att det bara är otroligt bra. Du blir inte en profilmmaker bara genom att köpa en gimbal, men genom att investera i det här fallet är det inte alls den utrustning som är på :). Anvisningarna kan vara bättre, men själva produkten, anslutningen till mobilen och resultatet av filmer och foton är mycket bra. Tyvärr kan inte iPhone laddas samtidigt som filmer flyger då laddningsporten står inför enheten själv. Tänk inte att det här är ett problem på Android-telefoner, och det är möjligt att du kan "lura" en länk på sidan.
  Jag kommer att fortsätta att testa produkten eftersom det tar tid att lära känna det.

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Efter att ha testat produkten i en vecka är jag väldigt imponerad. Var skeptisk till det när jag såg storleken, men det kommer att fungera för att det ska fungera lika bra som det gör!
  Trots sin storlek är det mycket enkelt och hanterbart.
  Mycket bra batterilivslängd och det håller det lovande!

  Kan riktiga filmer få telefonen att se professionell ut!
  En produkt som jag rekommenderar till alla att ta med allt från bara en resa till parken för semesterresan.
 • Bra
  2 år sedan
  Detta är en gimbal som är väldigt lätt att använda men har många smarta funktioner. Dessa är funktioner som vanligtvis inte finns i detta prisklass. Jag har använt detta med en iPhone X och känner att jag har mycket bra resultat! Appen verkar väldigt stabil, och gimbal ger mycket stabil inspelning. Med tid-lapse möjligheter och "follow-focus", Zhiyun Smooth 4 har mycket att erbjuda i jämförelse med priset.
  Så det kan verkligen rekommenderas för både nybörjare och erfarna fotografer. Perfekt för att skapa bra innehåll för sociala medier!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Många fina funktioner som utökar möjligheten att ta bra bilder med din smartphone. Testade flesta funktioner. Fungerat bra, men det förlorar kontakten med telefonen lite ofta. Då måste hela processen startas om.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första gången jag använder gimbal, är jag väldigt nöjd med funktionen hos gimbal. Har inte testat det mer än 70%, så jag har fortfarande mycket att komma in i. Men annars har jag använt den när jag har varit på semester med barnen och får stabila filmer när barn och jag kör och leker är lyxiga ! Det blir mycket bättre minnen än skakiga filmer. Har testat några bilder men kan tro att bilderna du tar med Iphone 8 ursprungliga apps blir bättre än de i zhijun-appen, det är som att lägga för mycket tonvikt på appen. Göra film skarp när du kan skjuta ständigt och du kan skjuta från många nya vinklar. Telefonen är lätt att montera och sitter stadigt.

  + Ställ filmer och foton hela tiden
  + Kreativitet når en ny nivå
  + Produkten fungerar väldigt bra
  + Lätt att använda när du kommer in i den
  + Många funktioner
  + Funktioner tillgängliga från gimbal
  + Stativ ingår
  + Solid byggkvalitet
  + Bra förvaringslåda

  - Handtaget du höll kunde ha varit mindre obehagligt
  - Knappar uppfattas som en liten plast, vilket ger ett ganska högt ljud
  - Något tungt att hålla i, men om du har ett stativ monterat måste du lossa din handled.

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har just försökt lite hem när jag har varit sjuk. Men det verkar otroligt bra på stabiliseringen. Lite avancerad och ta lite tid att komma in. Jag tänkte, men bra när du har gjort det lite :-) har verkligen varit pengarna eftersom det är så billigt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Roligt leksak på språng.
  Har nu testat det lite i små situationer. Med detta kan du enkelt få mycket bra viedeo om du är bekant med hur funktionerna fungerar.

  minus
  - Svårt att kalibrera eller låta telefonen ligga horisontellt (beskuren mot en sida iPhone X)
  - Kan ibland stänga av Bluetooth.
  - Saknar lite mer professionell resväska eller liknande

  plus
  - Bra och stabil filmning (regelbunden promenad) kan vara smålig stöta genom att springa eller jogga.
  - kan hållas nere för att skjuta från marknivå.
  - stativ och möjlighet att montera på ett annat stativ
  - Helt anständigt batteritid. Laddas snabbt via USB C
  - kan låsa kamerans riktning
  - kan styra fokus eller zooma med ratten på sidan.

  smooth4 har många möjligheter till bra inspelningar som kan kombineras i olika klipp. Lägg sedan samman för en kort kortfilm.

  Trevlig enhet för dem som älskar att få en bra semesterfilm eller något annat.

  Enligt min erfarenhet rekommenderar jag den här.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Jag har använt den i en vecka. Efter en tid på YouTube så upptäckte den snabbt hur det fungerar. Det faktiska grammatiska språket fungerar bra, men appen behöver några uppgraderingar. Dessutom tar det onödigt dags att starta app / gimbal. Videomaterialet blir bra och bilderna är bra. Lätt att komma in i gimbalvärlden.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Plus: Fina med funktioner, många möjligheter för mer manuell kontroll, bra batteri, medföljande stativ
  Minus: Hög användartröskel, kan vara mer intuitivt, ta tid att komma in i allt, lite instabil app, hårda knappar som avger lite ljud
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Det tog lite tid att vänja sig vid det. Efter en vecka började appen hänga upp, och gimbalen rörde sig ibland i korrigeringar som den inte behövde. Utöver det är det lätt att använda lätt att lära. Nackdelen är att det kan vara lite tungt att hålla över tiden och det borde ha ett säkerhetsbälte / rem.
 • Bra
  2 år sedan
  Används det i några veckor och det upptäcker snabbt hur det fungerar. Sju grammatiska språk jag tycker fungerar bra det är appen som behöver förbättras. Lite besvärligt med synkronisering och lansering av appen, inte så "On the go". Bildarkivet i appen kan ha lite bättre navigering.

  Coola funktioner för timelaps som fungerar väldigt bra!

  Till det priset är det en mycket fin första gimbal!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har använt detta för iPhone 8 plus, och även om det är balanserat, upplever jag ibland lite schack med stillbilder och att gyro slutar fungera efter 40sek med filmning. Irriterande att knapparna bara fungerar när du använder zhiyun-appen, saknar att kunna använda den utan att använda appen, avleda i sociala medier eller andra bild- / videoredigeringsprogram. Verkar det är mindre användarvänligt än andra gimbals jag har använt och vikt / storlek drar mycket ner. Verkar det är ALT för stort och tungt att bära "i påsen / påse". Fortfarande en rolig produkt där du får en bra affär för pengarna. Rekommenderas för dem som gillar att spendera tid på att komma in i den tekniska och vill ta amatörvideor till nya höjder för en rimlig summa pengar och tror inte att det är begränsande att använda tillverkarens egen app under inspelning.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket bra produkt! Ta dig tid och vänja dig, men med lite youtubing är det enkelt! Verkar det fungerar bra för iPhone, och det är coolt att klippet blir lite annorlunda än appen än på telefonen själv.

  Det är synd att de inte kan användas för snapchat da; s
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En övergripande bra produkt. Mycket lätt att använda, både balansera olika mobiltyper och byta landskap till stående läge. Liten vibration i video genom att gå om du inte passar extra, men inget viktigt. Lätt att fixa i ett videoredigeringsprogram. Rekommenderas starkt om du vill ha en mer professionell titt på dina hemvideor.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra stabilisator för priset. Lätt att använda. Många förbättringar från Smooth Q. Vad som drar ner är bristen på bärväska och möjligheten att ladda upp mobilen medan man spelar in.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Otroligt nöjd med min Zhiyun slät 4. Mycket användarvänlig och lätt att komma in i. Känns robust. Din app har flera smarta funktioner, så här är möjligheterna många. Timelapse med varaktighet upp till 3 timmar och intervall upp till 1 minut. Panorama 180 grader och 3x3. Långsam rörelse och lång exponering hör till några av funktionerna. Du kan manuellt ställa in kameran (ISO, vitbalans, slutartid) så att du har mycket kontroll över resultatet. Videon ser bra ut och den har god stabilisering. Möjligheter att justera efter flyttning också, så det stabiliseras mer om du hoppa eller gå fort. Kan fästas på ett större stativ om du behöver det. Det kan styras till höger och vänster genom att vrida handlederna, vilket jag var tvungen att träna lite för lite för en stadig rörelse. Per nu finns det inget speciellt jag saknar. Roligt att få ett bra resultat med telefonen. Rekommenderas!