Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G513 Carbon Tactile (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (283)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  8 mån sedan
  Haft detta tangentbord i ett tag nu och kan säga att det är ett fint tangentbord även om den har några år på nacken. Valde denna eftersom den har ett handledsstöd för att motverka olika sorts skador. Dock kan man få ont i lederna om man sitter mycket vid datorn.

  + Fullt med knappar
  + Bra använt material
  + Design
  + RGB
  + Handledsstöd
  + Viss ergonomisk
  + USB hubb för en port

  - Handledsstödet är en svett- och kletmagnet
  - Ingen volym hjul (tänker på priset på produkten)
  - Handledsstödets storlek borde vara lite mera större (om man har lite större händer)
  - Inte de bästa tangent switchar men de gör sitt jobb
  - Dålig magnet som håller fast stödet med tangentbordet
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Knapparna är väldigt bräckliga. Nu är två knappar helt lösa på tangentbordet.
  Jag knappar inte hårt på tangentbordet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med tangentbordet. Köpte på rea för 800. Jag personligen lägger inte märke till någon metallkling vid nedtryck.

  Mindre nöjd med logitechs mjukvara däremot. LGS funkade rätt bra, men GHub som har lite snyggare och enklare Interface med aningen mer funktionalitet vad gäller t.ex belysning har däremot väldigt mycket buggar.

  Profiler som försvinner eller inte funkar t.ex. och en av de tydligaste buggarna för mig är att jag inte kan anpassa screen samplern utan att det skiter sig.

  Observera att allt mitt negativa handlar om mjukvara som förhoppningsvis fixas snart nog. Tangentbordet i sig funkar väldigt bra för mig.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Väldigt bra tangentbord med otroligt skönt armstöd. Tyvärr har det ett metall kling efter varje nertryck.

  Beror helt enkelt på hur mycket det stör en, men blev retur för min del.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte för 799kr på black friday, men blir tyvärr att lämna tillbaka.
  Den är hyggligt skön att skriva på, men jag står inte ut med det metalliska ljudet när man skriver på det.
  Det är mitt tredje mekaniska tangentbord, men ingen av de tidigare har haft det metalliska efterljudet. (Man hör det speciellt om man drar fingrarna över tangenterna utan att trycka ner dem, så tror mer det är metallen i tangentbordet snarare än brytarna som är högljudda. Man behöver med andra ord ej trycka ner tangenten så att fjädern i brytaren spänns för att få det metalliska ljudet).

  Synd, för allt annat med tangentbordet är riktigt bra. Handledsstödet är det skönaste jag testat, gillar att det bara är tecknet på tangenten som lyser upp och inte hela tangentbordet. Romer-G switcharna är riktigt stabila och det är minimalt med vobbel på tangenterna (märkbart mindre än mitt andra tangentbord med cherry mx brown).

  Stör man sig inte på ljudet, så är det ett bra köp om man hittar det under 1000-lappen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Skönt tangentbord, lite mindre än jag är van med.
  Kul att man kan ändra färg för varje individuell knapp. Det finns nästan för många valmöjligheter i inställningarna så jag orkar inte ens hålla på med dem.
  Stilren design.

  Många pratar om det metalliska ljudet som låter när man trycker på knapparna.
  Det här var jättestörande i början tyckte jag men eftersom jag tycker om det på alla andra sätt så valde jag att behålla det.
  Ljudet kommer från fjädern när den trycks upp igen för de som undrar.
  Om man tänker på att det är så det är designat och inte är något fel på tangentbordet så vänjer man sig med tiden. Speciellt om man har hörlurar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gamingtangentbord med kvalitetskänsla
  Väldigt nöjd med detta tangentbord. Mycket skönt att skriva på. Relativt tyst och behagligt tangentljud. Väldigt skönt handledsstöd som kan placeras på valfritt avstånd. Stilren design. Om det inte vore för den diskreta RGB-belysningen, så skulle det inte märkas att det är ett gamingtangentbord. Man får inte använda länkar i omdömen på Prisjakt. Om ni googlar på gnd-tech och Logitech G513, så hittar ni en professionell recension som gett följande betyg:
  Construction 9.9
  Performance 9.7
  Appearance 9
  Value 8.6
  Total 9.3
 • Perfekt
  1 år sedan
  Så jävla bra tangentbord säger jag bara. Bytte ut den trasiga G213 membran på garanti (699SEK) och tog på rean (1199) den här och jävlar, vilken lyft det blev. Tystare trots att det låter lite metallisk, skönare tryck på tangenterna, inte minst den underbara mjuka stödet och snyggare enligt mig. Min första mekaniska tangentbord.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Bra tryck känsla på tangenterna
  Känns välbyggt.
  Köp på kampanj
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bästa tangentbordet jag har haft någon gång och älskar switcharna på den! Något mindre ''klickigt'' än cherry blue och med något mer ljud och motstånd än cherry brown, om du har någon lokal butik med detta tangentbord inne rekommenderar jag att du åker in och prövar det!

  Det enda minuset är att det är väldigt dyrt om man jämför med andra RGB-tangentbord av den klassen, så såvida du inte är villig att lägga ut 1700:- på ett tangentbord skulle jag vänta tills de droppar i pris, köpte dem själv på Black Friday för 1290:- och de pengarna är den definitivt värd!