Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei P20 Dual SIM 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (111)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hämtade ut min Midnight Blue version idag. Beställde via Comviq då de just nu kör megadeal på den! Otroligt snygg finish måste jag säga. Kommer från en Huawei P9 tidigare som jag kraschat displayen på två gånger nu och ville inte lägga massa pengar igen på att fixa.

  Var lite orolig för att köra Huawei igen men prisskillnaden var för stor mot exempelvis en Galaxy S9 så då fick det bli ett köp iaf.

  Ligger riktigt bra i handen, aningen större än frugans S8 men för mig är den klockren. Storleken känns bra. Displayen är otroligt fin och jag ska testa den mer framöver och uppdatera omdömet då.
  128gb internt minne är super, tycker det tagit lång tid innan just denna storlek kommit i mobiler som grundstorlek. Dual Sim är inte helt fel för de som söker den funktionen.

  Dock bäst av allt.... KAMERAN! Svårt att förklara men bilderna är så sjukt fina framförallt i rätt ljus. P20 PRO ska ju vara snäppet vassare dessutom men den va för dyr och dessutom inte ute på marknaden än. Galaxy S9/+ blev nedputtade från tronen som bästa kamera i mobil. 102 poäng för P20 i Dxomark testerna.
  https://www.dxomark.com/huawei-p20-camera-review-high-end-rounder/

  Säg hej till de nya kungarna P20 och P20 PRO. Söker du en ny telefon idag tycker jag du ska spana in dealen på Comviq nu. 2400:- för telefonen på 24mån abonnemang. Den blå var snyggare i verkligheten än bild tycker jag. Den är lite mörkare i finishen än bilderna visar, ger den ett mer lyxigt utseende.

  Återkommer när jag använt telefonen mer. Just nu supernöjd!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Telefon med mycket bra kamera, tyvärr är den i övrigt ganska oanvändbar då huawei bloat ware kontinuerligt dödar alla bakgrundsappar. Det finns massor med inställför att ta bort detta, men även när man gör alla dessa inställningar så fortsätter den att döda apparna.
  Lyckades nedgradera OStill en version som faktiskt fungerade hyfsat, men sedan utann att tillfårga mig så uppgraderade telefonen sig tillbaka till den senaste versionensom är värdelös trotts att jag hade ställt in att den skulle inte uppgradera.
  Känns elakt att sparka på huawei som ligger ner, men för mig blir det aldrig mer huawei.
 • Dålig
  2 år sedan
  Har haft telefonen i exakt ett år nu. Har aldrig varit så missnöjd med en telefon. Vägen har varit kantad av små problem som löst sig efter hand, inget som kunnat lämnas in bara stört. Typ appar som inte fungerar, googles fitness app fungerar fortfarande inte. Den laggar och startar om sig nästan dagligen. Huaweis android verision är tämligen osmidig, jag kan den fortfarande inte efter ett år.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lagom stor telefon men tyvärr ett par stora minus för mig som gör att det får bli ett byte snart igen
  - Går inte att stänga av den stegrande ringsignalen om man har telefonen i fickan, ställer man signalen på lägsta så tar det inte många signaler innan den ringer på full volym. Är inte alltid jag kan ta den direkt så för mig är detta ett stort minus som gör att jag får titta efter en annan telefon igen
  Har varit i kontakt med supporten och dom säger att det inte går att ändra den stegrande signalen till en normal ringvolym
  - skärmen tänds inte när det ringer och man plockar upp den ur fickan, får trycka på en knapp för att se vem det är och sedan svara
  - Problem med launchers som kraschar direkt om man lägger till någon widget från Huawei (Har testat Nova och det fungerade inte alls)
  - Tycker min gamla S7 tog mycket bättre bilder än denna
  - Ingen trådlös laddning (men det visste jag innan köp)
  -fick göra en fabriksåterställning för att få den att fungera bra med chromecast, men nu fungerar det som det ska

  +Snabb o rapp
  +trevlig skärm att titta på
  +Bra batteritid
  +trevligt orginal car case kit med magnet hållare o magnetisk skal som inte dra åt sig några fingeravtryck, ser rent o fint ut hela tiden

  Så för mig blir det aldrig mer någon Huawei om inte dom fixar främst problemet att man inte själv kan välja volym på ringsignalen (Har du som dom flesta mobilen i fickan så är det antingen, full volym, helt tyst, eller vibrator som gäller enligt Huawei )
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Nöjd med det mesta. En av få negativa saker är det burkiga ljudet från mobilens egen högtalare
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag fick min P20 för ca en månad sedan nu. Kameran är bra , ljudet är bra dock ganska annorlunda från samsung galaxy s5 neo. Hörlurarna som ingick är dock värdelösa och antingen gått sönder eller dålig gjorda. Mobilen utöver detta startar google av sig själv t.ex när man kollar på youtube. Ett minus till är att man kan inte testa sin hälsa med hjälp av laser samt att det inte finns tillgång till trådlösladdare. Mobilen känns också ömtålig vilket är en nackdel ur min synvinkel. För 6500 kronor bör man få en kvalitetsmobil och inte vara som den mobilen jag köpte (p20) tillbehör med dålig kvalitée , en mobil med en egen vilja. Då jag har i varit kontakt med huawei på Facebook så är jag lite mer missnöjd och darför får denna mobil endast 3 stjärnor. Om man baserar omdömet på bara telefonen skulle det nog bli 6/10 men för mig är service viktig och uppskatttar att få tillbehör som faktist funkar till. Helt enkelt är servicen deplorabel för ett företag av dess storlek.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket fin telefon för vettiga pengar. Bytte från iPhone till denna. Köpte under comviqs superdeal.

  +snabb
  +batteritid
  +kameran
  +priset
  +snygg, välbyggd
  +128gb lagring
  +enkel att förstå

  -ej vattentät
  -saknar 3,5mm hörlursuttag
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft mobilen i en vecka nu och är riktigt nöjd. Kameran och batteritiden är riktigt bra, använder jag mobilen mycket under dagen har jag 30% batteri kvar när jag går och lägger mig. Både front och bak kameran tar riktigt bra bilder, det ända negativa är att front kameran har lite för mycket "beauty effect". Fingeravtrycks läsaren och FaceID är sjukt snabbt. Rekommenderar.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk telefon. Batteritid och kameran är riktigt bra, processorn är snabb och minneshanteringen funkar fantastiskt, multitasking utan några problem. "Fast charging" är sjukt snabb. FaceID fungerar snabbare än på IphoneX, skärmen är toppen! Telefonen kommer med skärmskydd och ett skal. Minuus är att kameran gillar att retuscha personer, vilket ibland inte blir så vackert...