Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nanoleaf Aurora Rhythm (9L)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla NanoLeaf Vägglampor (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  ok detta är skräp. förut funkade detta utan problem men helt plötsligt så funkar skiten inte alls .hadej gafåt vända tillbaks tiden hade jag aldrig ALDRIG köpt skiten. håll er borta från detta......Jag håller er updaterad om denna skit produkt
 • Dålig
  4 mån sedan
  Det känns lite som att köpa en Saab, inte helt färdigutvecklad vid lansering. Tillbaka till labbet Nanoleaf och åtgärda felen, släpp sedan en version 2 som håller samma kvalité som Philips Hue!

  Vore också trevligt med nån form av ställning så att man t ex kan göra den till en golvlampa.

  Jag kommer prova Lifesmart Cololight och Lifx Tile/Beam tillsvidare för att se om de fungerar bättre.
 • Usel
  11 mån sedan
  Håll er borta från dessa... Jag köpte 2 för de var på rea på webhallen och båda har haft stora problem.

  Jag satte upp första panelerna och efter 5 dagar slutade det helt fungera med min wifi. Jag felsökte ett tag och starta om wifi't men den vägrade ansluta igen (ingen annan pryl på mitt wifi nätverk har haft problem).

  Då öppnade jag pack 2 och testade med dessa lampor istället, då fungerade det direkt... Tänkte då att sett 1 jag köpt var DOA... nu efter ca 7 dagar efter jag öppnade det andra panelerna så har de också gått sönder på exakt samma vis som den första, den vägrar ansluta till mitt wifi, igen... ingen annan pryl på mitt wifi nätverk (12 enheter) har några problem, medans 2 nanoleaf har båda haft problem... problemet ligger klart med nanoleaf och inte med mitt ubiquiti wifi nätverk som fungerar prima.

  Har googlat lite och kollat deras FAQ och det är rätt glasklart att de har massor av problem med connectivity. Det sjukaste i det hela är att det verkar som att panelerna måste konstant ha internet access för om den inte kommer åt wifi längre så slutar lamporna att fungera och resettar till inledningsläget (helt vita på max nivå).

  Man tycker att det borde räcka att man ansluter lamporna, ställer in dem på de färger man tycker om och sedan om nätet skulle gå ner så fortsätter fortfarande lamporna att fungera men så är inte fallet.

  TLDR: KÖP EJ.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt kluven. Cool produkt som fungerar bra.

  Dock två saker som drar ned betyget rejält:

  1) plattorna klistras fast på väggen 1 och 1 med dubbelhäftande tejp. Att ändra design eller flytta på dom är därför, krångligt minst sagt, hade gärna sett ett val där plattorna ”knäpps” ihop och hängs upp på en skruv istället

  2) varje individuell platta är någon typ av plastskikt som lyses upp med hjälp av leds antar jag. Detta ger tyvärr ett ojämnt ljusflöde. Tänk typ ”edge-bleeding” på lcd-tv så vet ni vad jag menar. Detta förstör känslan över denna produkt så pass mycket att jag fimpar 5 stjärnor.
 • Bra
  1 år sedan
  Inköpt på Inets Black Friday-REA för 1400 SEK

  OBS att uppdatera firmware till senaste, min kom något utdaterad (8 månader). Senaste firmware är grymt mycket bättre.

  + Funkar finfint med Android (Samsung S9+) samt Google Assisstant på Google Home Mini.
  - Något liten med nio paneler, även till detta pris.
  - Inte helt smärtfri installation, stöder t.ex. inte 5 GHz WiFi. Accepterade inte pairing pin först.

  Hade velat grymt med integration med AIDA64 eller ASUS Aura, tvivlar på att någon är galen nog att pussla ihop systemen, men a nerd can hope.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Älskar min Nanoleaf! Mycket kul att spela med, och hanterar och att användas som normalt ljus. Använd det mycket för humörljus och jag älskar det. Kanske lite dyrt, men värt det för mig. Rekommenderas!

  Uppdatering: Massor av programvarufel. Måste återställas till fabriksinställningarna för ofta. Är ofta programvarufel som gör dem omöjliga att använda med mobil / google.