Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dewalt DCMW564P2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dewalt Gräsklippare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Är det någon som går i köptankar så kan jag absolut inte rekommendera denna. Klippt gräsmattan på 1300 kvadrat 3-4 gånger och lite av grannens gräs ett par gånger. Nu är den utsliten. Nedre lagerhållaren är gjord i plast och glappar så illa att den låter mer än en bensinklippare. Spolar man av maskinen verkar vattnet lägga sig ovanpå knivlagret, för att sedan tränga igenom när maskinen torkar. Så även lagret lär skära snart. Såg allt detta när jag demonterade kniven för balanskontroll. Så det verkligen ingen evighetsprodukt.
  Funkar bra så länge kniven är perfekt balanserad och inte klipper kottar, grenar eller träffar grus som skvätt upp i gräset. Gör en tjänst och försök hejda slit-och-slängsamhället.

  Jag har lämnat tillbaka den för att få pengarna tillbaka, men klipparen skickades på reparation där den bedömdes som felfri. Den glappar jättemycket. Dock körde jag på något precis innan den lämnades in och då slutade den skaka. Det kan ju ha skadat bedömningen.

  Vet inte vad jag ska göra riktigt, man skulle hitta någon som kan erbjuda metallagerhus före motorn internt slås sönder.

  Klipparen är i övrigt löjligt bra i klippresultatet. Den är högre knivhastighet än en vanlig klippare. Den orkar mer än en vanlig gräsklippare. Lite små batterier som ingår, eftersom de blir varma av vanlig gräsmatta. 9Ah eller 12Ah finns, men de får klipparen bli så dyr att man av ännu en anledning kan välja en annan.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Kört den 4 ggr på min 750kvm tomt täckt med ca 325kvm gräs. Mattan tar 20 min att klippa.

  På klipphöjd 2 av 5 så räcker en laddning till 85%. Kör man en vecka senare på 3 av 5 så att bara några toppar klipps så orkar den precis hela.

  Klipparen verkar stark och man kan gå i samma fart som med en bensinare. Knivarna saktar aldrig ned.