Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fitbit Versa

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Aviseringar funkade bra i början, men nu efter lite mer än ett halvår funkar det endast sporadiskt. Synkningen funkar också dåligt. Var nöjd med denna klocka, men dessa problem verkar bestående då de hållt på i några månader. Har en bekant med samma klocka och samma bekymmer. Jag börjar nu leta annan klocka vilket egentligen är katastrof i vårt redan hysteriska konsumtionssamhälle.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Versa is a nice and stylish watch that clearly displays stats and provides fairly accurate HR, but it is basically not a connected GPS watch because it stays "connecting..." most of the time rendering it useless for GPS tracking. I had the watch for one week and returned it. fitbit charge 3, however, works fine with connect GPS and I have therefore decided to keep it.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Köpte till frun och hon är nöjd med den. Någon enstaka gång har den tappat synkningen med mobilen. Annars har den fungerat bra. Mer än 6mån sedan köp.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra storlek på klocka om man har lite mindre handleder. Fungerar bra om man vill hålla koll på steg och lättare träning. Vid högintensiv träning fungerar inte alls pulsmätaren, detta är ett fel fitbit vet om. Jag har även haft problem med att synka min klocka till appen och ibland försvinner all data på grund av att jag behöver radera den från telefonen för att sedan hitta den via Bluetooth igen. Gpsen som ska fungera med telefonen fungerar inte alls bra, sprang en runda på 1,4 mil, fitbit visar 1,1 mil - vilket betyder att uppkopplingen mellan fitbit och telefonen inte är vad man önskar av en klocka i denna prisklass.
  Sammanfattningsvis
  + snygg design
  + smidig och lätt
  + fungerar bra vid lättare träning
  - pulsmätaren är inte pålitlig vid högintensiv träning
  - svår att synka till telefonen
  - gpsen går inte att lita på
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Funkar strålande för mig med en oneplus 6.
  Bra batteritid.
  Sömnspårningen funkar tillfredsställande, kan vara några minuter +- men helt okej.
  Håller alltid kontakt med telefonen och skickar notiser mycket konsistent. Fick starta om den en gång på 5 månader pga den inte skickade notiser.
  Har haft ljudet avstängt på telefonen sen jag fick Versan i julklapp, räcker med vibrationerna från klockan, sjukt skönt!
  Att det inte funkar med att vrida upp handleden för att väcka skärmen funkar bra för mig, inget jag stör mig på men det är nog ända förbättringenförslaget jag har, oled skärm så aod skulle va möjligt.
  När jag får notiser så väcker sig skärmen automatiskt så det är inget problem.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har ersatt min Charge 2 med Versa och är väldigt nöjd med bytet än så länge. Att kunna välja vilka appar (IOS) som man ska notifieringar från fungerar utmärkt och är ett lyft från Charge 2. Pulsmätningen fungerar mycket bättre på Versa än på Charge 2 och stämmer rätt bra överens med mitt Wahoo Tickr pulsband. Batteritiden verkar hålla vad Fitbit lovar dvs 4+ dagar, laddade den efter 5 dagars användning och hade då 28% kvar.
  Något som är negativt är armbandet, som Fitbit skickar med Versa, som är av plast, ganska stelt och tämligen obekvämt. Jag har beställt ett nytt i silikon vilket nog blir bra mycket bekvämare.
 • Usel
  1 år sedan
  Sanslöst störande att inte klockan "vaknar" och tänder upp skärmen när man skakar handleden. Inte ens när det ringer så tänds skärmen automatiskt, man måste alltså lyfta armen samt vrida handleden mot sig för att klockan ska tändas och man ser vem som ringer/skickar sms/övriga notifieringar. Dessutom funkar det riktigt dåligt, framför allt när man ligger ned.

  Detta gör tyvärr att den här klockan är helt värdelös för mig och jag kommer att byta ut den mot en annan smartklocka som fungerar mer som en vanlig klocka. Alltså, man ska kunna se tiden samt notifieringar enkelt. Det kan man INTE på Fitbit Versa tyvärr.

  För er som läser detta och tidigare har vant er vid den enkla smartklockan Pebble, ta en titt på "Amazfit Bip". 1 månads batteritid samt always on skärm. Finns på Inet exempelvis.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Allt fungerar som det ska efter 3.0 uppdateringen var lite problem innan men nu fungerar både synkning, gps och så vidare som det ska!👍🏼. Enligt mig den bästa smart klockan du kan få inom denna prisklass!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Funkar perfekt. Inga sync problem alls med samsung galaxy s8! Det enda jag saknar är en aod. Det skulle heller inte skada om apputbudent var större!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Väldigt bra batteritid i jämförelse med konkurrenterna, men, det är nog också den enda fördelen.
  Synkning med mobiltelefon (Apple) har jag inte haft några problem med, vilket många andra inte verkar få att fungera.

  Nackdelar:
  Nästan alla ”klockor” kostar pengar och de flesta fungerar väldigt dåligt (hänger sig/måste startas om/notifieringar hänger sig och försvinner aldrig).
  Stegräknaren måste vara en av de sämsta på marknaden, ingen som helst algoritm kopplat till alla de avancerade gyroskopen, ligga still i soffan i 30 min kan resultera i 1000+ steg.
  Ingen GPS, den använder istället GPS-funktioner från mobilen, så mobilen måste alltid vara med i närheten.
  ”Sömnmätaren” ger allt annat än riktiga resultat och verkar inte använda t.ex. pulsmätare för att avgöra om man sover eller ej, mätningen tycker alltid att jag vaknar vid 5-tiden och slutar mäta, trots att jag alltid sover till 8+.

  Samma funktionalitet finns och fungerar bättre i en iPhone, så detta tillbehör är endast slöseri med pengar.
 • Usel
  2 år sedan
  Skräp! Hade innan en Charge Hr 2. Funkade perfekt men remmen var urkass.
  Versa har inga bra och fina urverk gratis. Den synkar inte utan att man måste ha GPS igång till skillnad från chargen. GPS vill man inte ha att suga på batteriet på mobilen hela dagarna! Och när man inte har GPS igång så kan man aldrig ta emot samtal, notifikationer eller annat.
  Varje gång man har stängt av GPS så måste man starta om klockan och tvinga Fitbit appen att stoppas via telefonens inställningar.
  Frustrerande!
  Så med andra ord om man inte har GPS igång så har klockan inga funktioner utöver stegräknare och pulsräknare (som dessutom inte stämmer med verklighet)
 • Usel
  2 år sedan
  Har nu lämnat tillbaka den och letar efter ett annat alternativ. Fitbit Versa hade allt jag sökte, möjlighet till notiser från telefonen till inbyggda träningsprogram MEN;

  Har nu i en månads tid bråkat med synkningen. Den la av gång på gång vilket endast avhjälptes genom att fabriksåterställa klockan, ominstallera appen och göra om uppstartsproceduren - vilket kan ta upp till en halvtimme varje gång. Fick sista veckan nu göra det flera gånger om dagen om jag ville synka den.

  Hade en Fitbit Charge 2 innan som aldrig krånglade så jag kanske återgår till den.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Vet inte vart jag ska börja . Först och främst är det en snygg och smidig klocka. Batteri tiden är helt utmärkt har använt den en vecka nu. Ska du ut på löpning är det en perfekt gps i som läser av vilken väg du springer. En hel del tips och råd direkt i klockan som hjälper dig med hur olika tränings övningar skall gå till. Mängder med olika klock utseende . Kan även betala med klockan smidigt och lätt. Byter även armbandet smidigt . Från mig får den 5/5
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Odugligt skräp! Funkar i princip inte alls tillsammans med Huaweis mobiler. (syncar inte) Mycket tråkigt! Kass support från fitbit och korkade moderatorer i deras forum som ger noll användbar hjälp. Utvecklarna hos fitbit måste vara gravt inkompetenta som inte lyckas koda en app som fungerar med en utav världens största mobiltelefontillverkares produkter. Enda anledningen den inte får enbart en stjärna är att den är snygg!
 • Usel
  2 år sedan
  När man efter en hel dags pillande inte ens lyckats få den att hålla Bluetooth anslutningen igång mer än 30 sekunder, lyckats komma längre än till 3% på uppdateringen innan den misslyckas eller ens fått fram något som ens påminner om en klocka så åker den tillbaka.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  grymt bra och pålitlig. appen är väldigt detaljerad. notiser fungerar utmärkt. jag är väldigt nöjd! imponerande batteritid. diskret. tiptop.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helnöjd med denna klocka, alla funktioner fungerar utmärkt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Rekommendera inte.

  Köpte detta för nästan 2 år sedan och det är redan dött. Har haft många problem med det, plus de flesta spårningsfunktioner är inte särskilt exakta. Programvaran är mycket enkel, så stöder nästan inga appar.

  Sova:
  Fungerar dåligt. Det mesta av vad det registrerar är fel.

  steg:
  Felaktig. Jag har flera gånger följt exakt samma rutt, och stegen är antingen mer eller mindre beroende av hastighet.

  spacer:
  Fungerar inte alls. Eftersom den inte har GPS är mätningarna baserade på antalet steg, och de är inte heller korrekta, så om du vill ha en klocka som kan mäta ganska korrekt avstånd, välj inte det här.

  Utöver allt detta har det stängts av flera gånger utan att batteriet har varit tomt, och det tog lång tid att sätta på det igen.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Har tidigare haft en fitbitladdning 2 som jag var mycket nöjd med. Efter det hade jag en Garmin Vivoactive 3 som är en ganska avancerad pulsklocka. Men jag saknade Fitbit-appen som är mer tydlig och som betonar vad som är viktigt för mig.
  Jag tror att den här klockan är optimal för mig som tränar mestadels inomhusträning under grupptimmar. Hur det mäter fitness / Vo2 max (konditionsträningsnivå) känner jag är mer exakt vad gäller självupplevd formkänsla. Och under perioder med ökad träning kommer hjärtkonditionen med. På Garmin var du tvungen att springa eller gå 10 minuter eller mer utomhus med GPS aktiverat för att få Vo2 max nivå. Och detta värde var ständigt mer eller mindre detsamma oavsett hur mycket jag tränade. Lite motiverande. Fitbit Versa skapar en konditionsträningsnivå oavsett utomhusaktivitet.
  Dessutom tror jag pulsmätaren är bättre ansluten till aktiviteter med mycket styrka / armlyft osv. Sällan misslyckas hjärtfrekvensmätningen, den kommer att återhämta sig i dessa fall snabbt. Tänk också på att sömnmätningar är mycket bättre med fitbit. Ett riktmärke kan erhållas med jämförelse av normala värden. Dessutom kan man se grafen för O2-mättnad under natten. Om du tränar mycket utomhus och vill ha GPS-översikt bör du välja något annat. Fungerar riktigt bra med GPS via telefon som Versa levererar, men det kan ibland vara besvärligt att bära telefonen.
  Verkar som att skärmen på den här är bättre än på Garmin. Det är inte smartklockans värld, men det behöver jag inte. Jag får meddelande om samtal och meddelanden i telefonen och det fungerar för mig. Larmet fungerar bra. Lätt att ställa in. Har inte provat betalning via klockan ännu, men förväntar mig att den ska fungera korrekt. Batteriets livslängd är 4-5 dagar vilket är bra. Jag har inte haft några problem med att synkronisera till min Huawei-telefon. Hade mycket mer besvär med Garmin.
  Klockans enda negativa är den helt hopplösa bandanslutningen. Fumbled länge när jag var tvungen att byta remmen. Man måste hålla i rätt vinkel medan man är väldigt snäv och det tar lång tid att få remmen på plats. Och du kan antagligen inte använda den vanliga klockremmen. Dåligt urval av ringer, de flesta är fula. Och nästan ingen har tillräckligt stora siffror för steg, hjärtfrekvens eller kalorier för att jag kan se dem utan glasögon.

  Sammantaget mycket nöjda. Perfekt inomhusklocka.