Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SteelSeries Arctis Pro Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Hörlurar (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.46)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag använder mina Arctis Pro-lurar primärt för spel på mitt PS4 och ibland också till mobilen när jag lyssnar på musik och tittar på film. Jag är ingen inbiten audiofil, men jag uppskattar bra och balanserat ljud över alla register och nöjer mig aldrig om det låter tråkigt.
  Genom åren har jag ägt många olika hörlurar i olika prisklasser, men specifikt för gaming-headsets kommer jag tidigare från Astro A50 (som kan ses som en direkt konkurrent till Arctis Pro) samt Sonys egna officiella PS4-headset (som jag aldrig var riktigt nöjd med efter att ha ägt Astro A50).

  Nåväl, det första som slog mig med Arctis Pro Wireless är hur skönt de sitter på skallen. Kuddarna på kåporna är i något tygmaterial vilket mina annars så varma öron gillar och uppskattar mycket mer än läder. Över huvudet går ett "skidglasögonband" som spänner åt headsetet över öronen, men det sitter aldrig så tight att det blir obehagligt.

  Ljudkvalitén för gaming kan sammanfattas med ett ord: Kalas. Efter att lekt runt lite i EQ:n kan man få till en ljudbild som är maffig och med tryck i, men som ändå låter en höra alla detaljer. Ljudet tillsammans med surroundeffekten ger en otrolig inlevelse i krigsspel som exempelvis Battlefield och i Rainbow 6 hör man även de svagaste fotsteg från fiender. Nej, de här spöar allt jag hört inom gaming-headsets, inklusive Astro A50.
  För musik så är de okej, varken mer eller mindre. Arctis Pro är primärt inte skapta som musikhörlurar utan är designade för spel.

  Något som störde mig med både Sonys PS4-headset och Astro A50 var att man inte hörde sig själv tydligt i lurarna när man pratade i micken, men i Arctis Pro går det att ställa in medhörningen till önskad nivå, något jag uppskattar massor. Micken är väl inte den bästa, men den är i alla fall jämnbra med Astro A50 och betydligt bättre än Sonys dito.

  En annan uppskattad detalj är batterilösningen som låter en ha ett batteri i headsetet samtidigt som det andra laddas i den lilla DAC-dosan som följer med. Genialiskt! Nu behöver man aldrig tvingas spela med en laddkabel i headsetet bara för att man glömt ladda batteriet tidigare.

  Det negativa och det som avskräcker lite är väl priset. Samtidigt får man vad man betalar för. I skrivande stund kostar Arctis Pro Wireless strax över 3000 spänn vilket är mycket pengar för många. Jag hade tur och fick tag i mina lurar betydligt billigare, men även nypris ger valuta för pengarna. Spelar man mycket spel som jag gör är det värt att lägga några kronor på ett bra headset och förhoppningsvis håller de här i många år.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Tycker att 3490:- är alldeles för mycket pengar för ett par hörlurar men slog till på dessa då jag var extremt nöjd med förra paret(siberia 840) som pajade & hade samma koncept(kontrollstation med inbyggd batteriladdare & blåtand)

  +Dubbla batterier följer med
  +Inbyggd batteriladdare i kontrollstationen
  +Hög kvalitet & finish, inget skrammel
  +Bättre ljud än 840
  +Lättare att byta batteri än på 840. Kåpan sätts dit med hjälp av magnet, snygg lösning. +Blåtand, perfekt att ansluta mobilen så att man kan svara med hörlurarna när man sitter & spelar & behöver höra vad som händer i spelet.
  +Fungerar bra med glasögon

  -Har man stort huvud så kan det ta ett tag innan dessa töjs ut, var likadant med 840 för min del. Klämmer åt en del runt öronen, men det är hanterbart.

  Hör inget bakgrundsbrus på dessa som jag gjorde på 840, men det var inget som störde mig.
  Vill man köra optiskt på pc:n så välj ps4 läge, inte helt logiskt.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Köpte denna headset under black Friday den 26:e november 2018. fick den för 1690kr vilket va super.

  Ljudet är otroligt bra väldigt klar ljud, sen så är komforten väldigt suverän. lite tungt och tight känns det i början med det det förvinner med tiden då banddet expanderar och man blir van med vikten. vad som fick mig att fälja denn över min Astro a50 var att man kunde både koppla hörlurarna till datorn och till mobilen samtidigt. Sen ska vi inte glömma att hörlurarna kommer med två batterier så man kan alltid byta ut batteriet när den ena är slut. detta var ett stort problem för mig med a50 då behövde jag komppla in usb sladden till hörlurarna vilket gjorde att jag förlorade trådlösheten. tycker dock att a50 har bättre surround sound och att basen är mer hörd så spelar man mycket krig spel eller lyssnar på musik med mycket bass ui fokus så är a50 lite bättre.

  Idag den 16 augusti 2019 så gick mina artic tyvärr sönder. plasten knänkte när jag skulle ta av hörlurarna. har aldrig tappat dom eller så, jag blev väldigt förvånad att de gick sönder då kvaliten på hörlurarna är väldigt bra (känns t.o.m bättre än mina a50 som har hållit i snart 3 år) så jag började kolla runt på nätet efter folk med samma problem. tydligen var det ganska många med det problemet. satte och kollade på mina hörlurar och funderade tills jag kom fram till anledningen. metal höljet som sitter i hörlurskopporna som är gjorda i plast. skappar nån slags böjning och drar på plasten varje gång man ska sätta på, ta av hörlurarna och under användningen men inte lika mycket. lite svårt att förklara med ord men hoppas att ni förstår. trots de problemet så är hörlurarna super grymma men lite synd att det blev så. Hoppas jag kan få den lagad på garantin.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Bra headset men inte perfekt, vilket det bör vara med tanke på priset. Jag gillar alla funktioner som finns med detta headset vilket var anledningen till att jag köpte det, där emot är det långt ifrån perfekt.

  RGB saknas och visst är det en onödig detalj på ett trådlöst headset då det förkortar batteritiden. Där emot känns det som att det borde ingå i alla fall med möjligheten att stänga av då detta trots allt är den dyraste versionen av denna modellen på långa vägar.

  Nu när headsetet vart ute i över ett år finns det fortfarande stora problem med steelseries mjukvara. Displayen buggar ur regelbundet på huben vilket är fruktansvärt irriterande samt att ljudet på spel ofta försvinner när man håller på och pillar med inställningarna. EQ:n som följer med i programmet är i princip värdelös då den knappt gör någon skillnad på det relativt platta ljudet.

  Mikrofonen är inget att ha, den duger men verkligen inte mer än så.

  Trots dessa svagheter är jag hyfsat nöjd då detta headset då det erbjuder funktioner som är helt unika. Jag kan rekommendera detta om man känner behovet för de unika funktionerna som detta headset erbjuder.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Precis köpt dessa lurar och skillnaden mot mina gamla billiga Turtle Beach lurar är enorm. Helt plötsligt dyker helt andra ljud upp när jag spelar black ops. Det var inte speciellt svårt att ställa i dom och den lilla boxen som ingår funkar kanon att ställa in allt möjligt på dessa.

  Kvaliten känns gedigen och dom sitter perfekt på huvudet. Skulle bara vilja hitta vilken inställning på EQ som passar bäst för shooters.

  Funktionen med två batterier där man hela tiden kan ladda ett är riktigt bra.

  Det enda nackdelen jag ser är priset. Men fick dom lite billigare så helt klart värt det!

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  + Galet fint ljud! Välbalanserat. Om du älskar bas är det kanske inte rätt typ av hörlur för dig, men den bas som finns är rund och gosig och tar inte över.

  + Jag bor visserligen inte stort, men den enda gång jag upplever störningar i det trådlösa är när jag står väldigt nära mikrovågsugnen och den är igång, annars funkar det totalt felfritt.

  + Att man får två batterier med i förpackningen är fantastiskt! Det blir med andra ord i princip ingen downtime om det tar slut på stret.

  + Mikrofonen är bra. Har inte hört någon klaga.

  + Bluetooth är väldigt bra. Upplever ingen fördröjning när jag spelar spel eller video på telefonen, vilket annars alltid är ett problem med just bluetooth.

  + Programvaran som följer med uppdateras ofta.

  - Du kan svara på samtal/musik med knappen mot enheter anslutna över bluetooth, men inte din dator. Borde gå att fixa i en uppdatering, men kommer antagligen inte hända.

  - Noterbar distorsion på ljudet om man höjer basen mer än ett snäpp.

  * Hörlurarna är bekväma om du kan hitta en bra vinkling på själva lurarna, annars upplever jag att jag blir lite trött i kindbenen efter ett tag.

  * Det följer med en massa sladdar som jag inte riktigt förstår mig på. Varför inte bara ansluta telefonen via vanlig 3,5 mm?

  * Mute-knappen för mikrofonen är lätt att komma åt när du justerar lurarna, men mikrofonen lyser rött när den är avstängd så du är i alla fall medveten om när det händer.

  * Priset är en nackdel, men du får verkligen vad du betalar för. Även om det är väldigt mycket pengar skulle jag kalla Arctis Pro Wireless prisvärt!

  * Buggen med Steelseries Engine att inte Windows kunde gå ner i viloläge är ÄNTLIGEN löst i och med version 3.14.1 och det var verkligen på tiden.
 • Dålig
  7 mån sedan
  tappar kontakten med ett av batterierna. Det är som att ett av de två batterierna inte orkar leverera nog med kräm. Tappar kontakten HELA TIDEN. undvik denna produkt!
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Bra headset med buggig mjukvara. Windows 10 kan inte gå i viloläge eller aktivera skärmsläckaren efter att man installerat Steelseries Enging. Tyvärr har man inte löst problemet efter nästan 1 år.

  https://www.reddit.com/r/steelseries/comments/apf2uh/arctis_pro_wireless_transmitter_station/

  För mer info om problemet. Bra headset men kass mjukvarusupport gör det till ett dåligt köp.
 • Bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Nöjd än så länge har inte kunnat testa dom fullt ut än men fick dom till bra pris under BF på Elgiganten då jag inte va helt nöjd med dom jag har Logitech G933 Artemis Spectrum det som är positivt här är batteribytes möjligheterna när man sitter i spel och batteriet tar slut och sen har man ljudkabeln på annat ställe. Men ett första intryck är enligt förväntan inget surrande för min del skriver nog några fler rader efter ordentligt testande.

  Summeringen grymma lurar men finns problem..

  Kört dom nu ett tag och det är några störnings moment som kanske kommer få mig att byta tillbaka till Sennheiser GSP 550 alternativt några jag vet är sköna Sennheiser Sennheiser PC 373D komforten är lite för viktigt.
  -Får ont runt öronen när jag har dom på mig efter typ 2h det är rätt hårt tryck på nått sätt även fast det inte bör vara så har provat vänt å vridit på dom men blir inte alls bekvämt.
  -när man äter eller rör sig så gnekar lurarna riktigt störigt och vet några andra som har problem med just gnekandet när käkbenet rör sig och några andra som inte alls får problem beror väl på om man har en riktigt vatten skalle så klarar man sig kanske.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Spelar mest med dessa, de är grymt bra. Har provat en hel del olika trådlösa headset, bluetoothbaserade och liknande. Ljudmässigt är de bra, inget konstigt brus som trådlösa ofta kan ha.

  Funktionsmässigt så är det det skönaste jag varit med om att kunna koppla till telefonen och datorn samtidigt, och dämed kunna svara på samtal i samma enhet som jag spelar på. Trådlösa räckvidden täcker hela min lägenhet, med betongväggar imellan rummen.

  Kvalitemässigt är de utan tvekan de minst plastiga enheterna jag använt, allt känns rejält, inge konstigt gnekande som många andra enheter har. De är absolut inte att jämföra med de billigare arctis 7. Mycket bättre kvalite på dessa.

  Har aldrig känt som att jag behövt ladda enheten, eftersom det är två batterier, så ett är alltid laddad då man förvarar det i basstationen och att byta går utmärkt att göra, tar inte många sekunder eftersom det är magnetiska luckor på headsetet.

  Bästa headsetet jag ägt, och med funktioner jag numer inte kan leva utan. såsom dubbla batterier, lång räckvid och telefon+dator koppling.
 • Acceptabel
  10 mån sedan
  Köpte dessa på black Friday. Köpte dom för ca 1600kr men var inte jättenöjd. Jag har tydligen ett stort huvud då de klämmer under öronen. Ljudet är annorlunda mot vad jag är van vid. Lite vassare och inte särskillt varmt. Lite pillande med EQ och det blev bättre, helt OK . Har kopplat dom till ps4 Slim så har tagit optisk från TVn. Anledningen att jag har kvar dom är att jag kan gå runt i hela huset och lyssnar på musik utan att störa någon samt att dom e jäkligt bra att ha när man sitter i soffan och lirar med kompisar. Sen problemet med att dom klämmer löste sig till viss del då jag köpte ett par velour kuddar från tillverkaren direkt. Kosta med frakt 260kr. Ljudet blev annorlunda! Kanske inte bättre men annorlunda och jag klagar inte. Rekommenderar dessa endast till er med små huvuden. Och då för 1600kr. Inte fullpris!
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Mycket bra ljud och en bra lösning på de två batterierna som följer med vid köpet. Ett batteri kan alltså användas medans det andra laddar i en slags kontrollpanel som även det följer med till headsetet.

  Det som dock drar ner betyget är ett "White noise" det vill säg ett brus som konstant är i lurarna hela tiden. Har enbart bestämt att behålla dessa lurar då jag har lyckats vänja mig vid det här bruset. Kan dock säga att man inte hör detta ljud så mycket när man väll spelar men nog finns det allt där.

  Så min slutsats är att om du kan utstå det här så kallade "White noiset" och du lyckas finna dessa på rea så skulle jag endast då rekommendera dem. De är alltså inte värda de 3000+kr som original priset ligger på.
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Såg och kändes som kvalité men riktigt usla lurar. Vet inte om jag fick ett dåligt exemplar men dessa var så sjukt dåliga att jag aldrig hade kunnat använda dem, skickade direkt tillbaka och köpte ett par andra lurar istället.

  Ljudet i högtalarna hade riktigt kasst ljud, nästan ingan bas alls. Micen gav riktigt dåligt ljud och enligt andra lät det som man var tät i näsan när man pratade. Var även ofta ett litet klick av brusljud relativt ofta när någon pratade, inte jättehögt men tillräckligt att man tydligt hörde det.

  Jag rekommenderar verkligen inte dessa lurar och köpte endast pga många lämnat väldigt bra betyg på dem. Kan inte förstå att dessa kommer upp i många bäst-i-test tester.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Köptes för 1690kr. Jätte bra ljud. Bra funktioner. Måste nämna att de fungerar till tvn också. Även om tvn inte har Bluetooth så går det att ansluta med optical eller vad det nu heter. Det går tex att ha de anslutna till tvn och till telefonen samtidigt. Man kan höja och sänka ljudet som kmr från tvn men även ljudet som kmr från telefonen. Genom att trycka på volym knappen så växlar hörlurarna till att sänka tvn istället. Trycker du igen så växlar de till att sänka/höja ljudet som kmr från telefonen (letade länge på internet men ingen har nämnt något om tv).
  Obs du måste välja ps4 som source när du ska lyssna från tvn.

  Detta betyget eftersom de är riktigt tunga och stora. De är större än vad man tror. Man får ont i nacken ibland av tyngden. Men har man varit och provat de så vet man. Mer riktad till de som tänker köpa men inte har möjlighet att testa/prova först.

  Uppdatering:
  Höjer betyget. När man väl vant sig så känns de mycket bättre. Dock fortfarande tunga jämfört med andra.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Köpte Arctis Pro Wireless men inte helt nöjd då de surrade. Söker man på Google så finns det många trådar kring detta. Gick ned till Pro med GameDAC, dock inte helt nöjd efter att jag testade kollegans Arctis 7 som hade helt acceptabelt ljud och inget surr. Bytte till Arctis 7 2019 Edition och är helnöjd! Ljudet i Pro Wireless och med GameDAC är bra men flexibiliteten hos Arctis 7 utan surr är värt mer för mig. Justerar man equalizer och aktiverar DTS så är det helt klart värt pengarna. Köper man Pro Wireless för 3 500 kr så är det inte acceptabelt med surr för att få bra ljud. Jag rekommenderar Arctis 7.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Jag köpte dessa då jag började bli riktigt sugen på trådlösa hörlurar. Fick de för 1700 på Elgigantens rea, och för detta priset så är de absoluta värda sitt pris.

  jag är ovan vid slutna lurar och tycker ännu att det känns lite konstigt att prata med vänner och inte riktigt höra sin egna röst så väl, med med den inbyggda medhörningen så går detta att lösa. Om än inte lika bra som öppna lurar. En vanesak dock.

  Ljudmässigt så har jag bara mina Sennheiser PC 360 att jämföra med och jag tycker att de låter snarlika. Pga de slutna lurarna i Arctis Pro så tyckte jag att det låter mer instängt/burkigt men märkte att jag snabbt blev van vid detta och inte tänkte på det mer.

  För 1700 så ångrar jag absolut inte mitt köp. Hade jag gett fullpris och jämfört med mina gamla lurar så hade jag nog funderat på att lämna tillbaka.
  Hade jag inte haft mina gamla lurar så skulle jag absolut kunna tänka mig att ge runt 3000 för dessa. Riktigt skönt med trådlöst, ett batteri som alltid laddas i basstationen och helt slippa kablar. bekväma är de också. Bra kvalité och känns inte billiga på något sätt.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Det är galet dyrt, men ännu en av prylarna som bevisar att "du får vad du betalar för".

  Fördelar:
  + Ljudet är helt fantastiskt. Jag upptäcker nya ljud som jag aldrig hört förut i exempelvis Destiny 2. Detaljrikedomen är enorm och ljudbilden balanserad.
  + Enkelt att koppla in. (Har du en PS4 slim behöver du ta ljud från TV:ns optiska utgång om du vill ha tillgång till fejksurround och "chatmix")
  + Intuitiva kontroller. Du lär dig snabbt var mute och volym sitter och det är svårt att ta fel.
  + RF och Bluetooth: När man behöver kolla en raidguide i telefonen så hör du det ljudet samtidigt som du har polarna och spelljudet kvar.
  + Bekvämt! Jag tyckte snacket om "goggle headband" lät lite larvigt på förhand, men det sitter som en smäck på huvudet. Även öronkuddarna är otroligt mjuka och bekväma och börjar inte trycka ens efter 5-6 timmar.
  + Dubbla, medföljande batterier. Tio timmars batteritid och alltid ett fulladdat backupbatteri i basstationen.
  + Medhörning! Normalt brukar jag ofta prata högre an vad jag egentligen behöver när jag spelar vilket familjen brukar ha vissa synpunkter på. I det här headsetet hör du dig själv vilket ger en skön medvetenhet och att du undviker att dra iväg för mycket i ljudvolym.

  Helhetskänslan kan bara beskrivas som "Premium". Lurarna är otroligt välbyggda och propra och ljudet de producerar matchar synintrycket mer än väl.

  Negativt:
  - Priset, men ändå inte. Det är lätt vansinnigt att betala lika mycket för headsetet som för konsolen du spelar på men du får definitivt vad du betalar för.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Trevligt att de funkar som BT-hörlurar, kan ha med till jobbet och lyssna musik genom telefonen på vägen.

  Kommer hem och sätter mig vid PC och då har lirar
  dom med burken direkt.

  Ljud från bägge enheter samtidigt funkar smidigt.

  Bra ljud men inget märkvärdigt jämfört mot Sennheiser trådade för studiobruk. Helt klart ok ändå.

  För 1700:- ett kap.

  +dubbla batterier, där du byter ut den tomma mot en full (som laddas upp i basstationen).

  -låter lite konstigt i ena hörluren ibland ( felet var att räckvidden till pc tappat signal, då brusar det till lite innan han bryter helt, löses med 2 dubbelklick på avknapp, då disconnectar han själv.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Grymma lurar! Elgiganten 1690kr, tack!

  BT med telefonen och Wireless med datorn, samtidigt!

  Ljudet +
  Mic +

  Köp!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jag har sen tidigare 5 olika headsetet i prisklass 1000 - 3000 kronor från Bose, Sony, Plantronic, AKG. Denna ligger i kvalitetsklasser lång över samtliga material och designmässigt. Ljudkvaliteten är det bästa jag hört out of the box. De flesta kräver många timmar inspelning men inte dessa. Mycket tillhör medföljer så som mängder av sladdar och wifi sändare med kontroller. Funkar även fint med bara blåtand och musik. Kraftig bas och otroligt klart ljud helt utan inspelning. Priset på ca. 3000 kronor känns rimligt. Nu just idag är det orimligt billigt. Köp!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lurarna sitter lite tight och bör bändas ut på något sätt (jag använder en bred papperskorg för detta) men de är väldigt snygga och stilrena + att micken inte är så dålig som den ibland har beskrivits. Det är nog mest en fråga om nivåinställning. Jag har inte lyckats finna någon beskrivning av de fasta EQ-lägena men tycker att basen känns okej frånsett att det lätt blir distorsion om man vrider på rätt mycket bas. Övriga ljudelement är kanske inte fantastiska men klart godkända och de var imponerande vid ljudtester som finns tillgängliga på youtube. som t ex den här: https://www.youtube.com/watch?v=J0a2Prc_MQo

  Sammantaget: Mycket bra lurar för spel frånsett viss tighthet och att basen är något svårinställd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har inte använt de så värst länge men kan skriva mina första intryck. Jag använde tidigare ett par Audio Technica ATH-M50x tillsammans med ett Creative Soundblaster Z ljudkort vilket lät gudomligt bra för vad jag är van vid åtminstone, men på grund av slitage på lurarna och sladden så ville jag byta till trådlöst. Övervägde många alternativ men kom ständigt tillbaka till detta paret och lyckades få den ganska mycket billigare än till nypris.

  Jag kan direkt säga att jag uppskattar tyg-kuddarna något enormt över fejk-lädret som Audio Technica hörlurarna hade. De sitter ganska tight men har nu vant mig vid det. Det gör inte ont vilket M50x gjorde.

  Ljudkvalitén i M50x är definitivt bättre men det är väl ganska förväntat, men efter lite knåpande med Equalizern på DAC:en som medföljer så tycker jag nog ändå ljudet är högt acceptabelt. Efter bara ett par timmars användande kändes det hur naturligt som helst t.om.

  Jag kan dock påpeka att det är ett svagt brus(white noise) konstant i hörlurarna. Jag hör inte det om jag spelar eller har musik igång eller något i den stilen, men bara vid fullständig tystnad. Det är inget som påverkar mig då jag först och främst uppskattar "white noise"(är nog ganska ensam om att tycka det förstås) och att jag tar ändå av mig de när jag inte använder de. Jag tror detta är något man helt enkelt får leva med om man vill ha trådlöst.

  Batterilösningen är helt genialisk! Två batterier varav ett alltid laddas upp i DAC:en under tiden gör så att du alltid har möjligheten att använda de. Detta var nog en av mina största problem med andra trådlösa hörlurar då jag har en tendens att glömma bort att ladda de. Underbart!

  Att kunna koppla upp till mobilen och till datorn samtidigt är även det något jag älskar. Använder min mobil till diverse spel till och från och är skönt att kunna höra spelljudet samtidigt som jag har musik eller något annat på datorn, eller bara sitter och pratar med folk utan att de höra allt från mobilen i mikrofonen.

  På tal om mikrofonen så är det inte den bästa måste jag säga, eller åtminstone vad jag fått höra på Discord. Nu är i och för sig de jag pratar med vana vid att jag använder en Blue Yeti så det är väl ganska förståeligt. Finns flertal videor på YouTube som går genom ljudtester för just mikrofonen. Lättast att höra och avgöra själv. :) För mig är det i alla fall godkänt åtminstone.

  Jag vet faktiskt inte vad jag kan tänka mig önska från hörlurarna. De överträffar mig faktiskt för att vara trådlösa och är enligt mig värd varenda krona! (Nu fick jag i och för sig de billigare, men jag hade definitivt varit nöjd med priset de ligger på just nu oavsett.)

  Uppdaterar betyget om jag stöter på några problem efter längre användning.