Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung UE75NU8005

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (386)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Bästa TV jag ägt. Osar kvalitet rakt igenom. Mycket bra förpackad för att undvika skador. Enkel montering på stativ. Försök inte lyfta den själv utan var två vid montering.

  Kör i standard-bild läge. Helt fantastisk bild. Både 1080 och 4K-filmer. Sport blir otroligt levande

  Det enda som drar ner betyget en pinne är att den som standard inte läser externa undertext-filer (srt) Men med appen Plex löses det enkelt.

  Köp köp köp..!
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Såg den på elgiganten som demo, var tvungen testa den med 4k film o jämföra med Qled . Vilket var som natt o dag. Rekommenderar inte demna tvn som resterande gör här. Ljusstyrkan och färgerna samt skärpan på ansikten i bakgrunden är långt ifrån Qled och Oled.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Extremt prisvärd tv, bilden är helt fantastisk, smart-tv funktionerna är ungefär densamma som smartphone, smal och väldigt snygg tv, och ljudet är superb, faktiskt min första tv där ljudet är riktigt bra och då har jag ägt ett 10 tal olika platt-tv.

  Mycket tv för pengarna, köp och du blir inte besviken.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Riktigt stor tv till ett bra pris. Färgerna, skärpan och svärtan är på topp. Även apparna fungerar bra och segar inte. Ljudet från tvn är det bästa jag hört från en TV.

  Om du skall montera tvn på väggen, tänk på att köpa till längre skruv för Samsung använder sig av 45mm M8 skruvar till skillnad från många andra tv-tillverkare.