Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung UE65NU8005

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (359)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 månad sedan
  Hade samma problem som stabbe. Tvn knäppte hela tiden och jag var riktigt förbannad. Var väldigt nära att lämna tillbaka den när flera skrev om samma problem, men hoppades på att det skulle försvinna med tiden. Efter ca 2 månader upphörde knäppandet helt plötsligt. Nu är jag riktigt nöjd med tvn men får dra av lite pga humörsvängningarna första tiden.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Min TV knäppte konstant i plasten i bakstycket. Det lät precis som när plast expanderar av värmen men det slutade aldrig att låta. Har aldrig varit med om liknande men en googling visade att jag inte var ensam med problemet. Jag lämnade tillbaka min efter en månad då jag blev skogstokig. Annars tycker jag bilden vart bra och designen snygg men kunde inte behålla den. Enligt Samsung så va det heller inte ett problem utan något jag skulle leva med, aldrig mer Samsung.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Precis som Olivero skiver mycket bra tv, ingen clouding, bleed dessutom grymt ljud högt med lagom bra bass. Varför den inte får full pott är att utan HDR+ så är bilden bättre än när den är på. Och sen så har den lite efter släpning ändå om den har 120hz vilket ska minska detta. Men har inte hunnit mecka med bilden i olika lägen så mycket ännu. Svärtan har jag fått till super svart vilket är grymt ser absolut inget grått alls, ljusstyrkan är fenomenal. Har testat det mesta på TVn och bt va inga problem o para ihop med hörlurar och soundbar även mobil telefon. Körde screen Mirror med mobilen inga problem där i heller. Så ja mycket tv för pengarna kan jag säga. Tveka inte, köp jag rekommenderar denna om ni inte har mer o hosta upp. Denna är inte långt ifrån oled o qled knappt så man märker det.

  Uppdatering: Nu har jag gjort en hel del med tvn och kan lätt säga Samsung har gjort ett bra jobb på 8000 modellerna även med fler andra modeller också. Som sagt bra tv för pengarna rekommenderar den starkt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Super bra tv! Hade kollat på den ett tag och när mellandagsrean kom så var det inge snack om saken. Den har ett väldigt bra inbyggt ljud rean så någon soundbar är inget man behöver. bilden är kanon bra och det är enkelt att ställa in inställningar så man får som man vill ha. Enkel att packa upp och sätta igång och menyerna (en av andledningar för jag valde denna tv) är super enkla och smidiga. Rekomenderar starkt denna tv.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Bra TV. Köpt detta på erbjudande för 9,990 kr och det är absolut
  Värt pengarna.