Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-NR686

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Onkyo Surroundförstärkare (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Inhandlade under påskrean. Var ute först och främst efter ett 5.1 system. Men valde att bygga själv istället med denna som utgång. Uppsättningen gick smidigt. Enkla inställningar och fungerar ihop med tvns fjärr. Hade lite strul med ps4 pro och upplösning men detta löste sig med en firmware uppdatering av förstärkaren.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterade från 636 under påskrean och fick bättre punchigare ljud samt uppdaterat trådlöst och enklare menyer och inställningar. Större display bra.
  Väldigt prisvärt.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Låter lite burkigt ljud, om man jämför mot Denon som jag hade innan.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag köpte den här på Elgiganten för 4000 kr jag tycker den här är bättre än Sony STR-DN1080 Den har Svensk meny Det har inte Sony .Den har mer utgång också onkyo 686 onkyo Nya modell 696 Har inte lika mycket utgångar
 • Dålig
  7 mån sedan
  efter ägt den 2 månader o behövt lämna in den på rep 2 gånger för HDMI portarna så hivade jag iväg den riktigt dåligt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bytte ut min gamla Marantz SR6004 för Atmos och 4K. Den hör låter otroligt bra och har alla funktioner som behövs. Mycket nöjd med uppgraderingen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Works super nicely together with LG C7.

  Setup was easy enough with the included microphone for EQ adjusting and everything else afterwards has been a breeze including the first firmware update that I got when I started up the unit next time.

  Have not had any issues with this at all, definitely worth it's nice price.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Låter helt ok för prisklassen, men spelar ingen större roll då jag har lämnat tillbaka två och kommer lämna tillbaka ytterligare en pga:

  1: Förstärkaren hängde sig när man switchade mellan TV och Net/Spotify, manuell omstart krävdes.

  2: Förstärkaren svarade inte på input från appen när den var i standby. Då förstärkaren står i annat rum så räckte inte fjärren hela vägen.

  3: ARC slutade plötsligt att fungera. Uppdatering av firmware och fabriksåterställning hjälper inte. Hjälper inte heller att man inte kan ställa in ARC-funktionalitet i något annat läge än "initial setup" då förstärkaren hänger sig när man startar denna.

  Är man beroende av app eller ARC så skulle jag undvika denna då det inte har varit annat än problem. Som ren förstärkare funkar den säkert jättebra.