Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Pedi Advanced BCR430/00 Electric Foot File

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Fotfil (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.47)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Gör sitt jobb men jag tycker lite för långsamt (jämfört med vanlig manuell fotfil). Batteriet håller ca 30 minuter under hård användning. Motorn har rätt bra styrka. Slipplattan har beräknad livstid på 6 månader vid normal användning. Batteriet verkar inte gå att byta ut (hittar ingen information om detta). Man kan omvandla den till Epilator om man köper till Epilator tillbehörsdelen.

  Har tidigare haft en Scholl elektriskt fotfil men tycker att Philips modellen är bättre, den är värd det lite högre priset.

  Rekommenderas bara till de som inte orkar eller klarar av att använda vanlig fotfil som ändå måste vara bättre, snabbare och billigare än batteridrivna maskiner.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Detta är en fotfil som jag verkligen kan rekommendera! Den är mycket bättre än den elektriska fotfil som jag har sedan tidigare. Denna är smidigare och enklare och ger ett snabbt resultat. Fötterna blir mjuka och fina! Den tar bort förhårdnader snabbt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Stilren och enkel att använda! Väldigt skönt att den är vattentålig även. Önskar dock att den hade lite grövre fil men annars funkar den perfekt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Väldigt nöjd med fotfilen. Tar snabbt och enkelt bort förhårdnaderna på fötterna och gör dem mjuka igen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  jätte nöjd med fotfilen och den är den bästa jag har provat och använd . så lätt att ladda, laddar fort , lätt att använda och städa upp efter. filen är snabbt och fina fötter blev lena foet- jag är redo för sommaren. kommer definitivt rekommendera
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Aldrig använt en elektrisk fotfil förut men jag kommer aldrig någonsin använda en vanlig igen efter att ha använt den här från Philips.
  Trodde inte det var möjligt att få så lena och fina fötter när man är vuxen.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fotfilen fungerar bra, men hade önskat att man kunde ställa in fler hastigheter samt att man fick med fler olika filar (storlekar och tjocklekar) i förpackningen.
  Batteriet räcker länge när man laddat den fullt och den är bekväm att hålla i och använda.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag har testat vanlig fotfil och den med kristaller.
  Den här vinner över båda. Mina fötter ör som babyhud och det är så kul att använda den när jsg ser resultat:)

  Priset är dock lite högt:)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fungerar väldigt bra på mina vintertrötta fötter. Kanske något svag styrka för hårdare partier. Bra att den kan användas på både blöta och torra fötter. Minus är att det känns som den ska gå i sönder när man ska ta bort filen för att rengöra maskinen. Gillar att den går att ladda utan batterier.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag älskar produkten, alla funktioner och att den kan användas i som utanför vattnet! Innan har jag använt en vanlig basic fotfil som inte är eldriven och helt ärligt... skillnaden är så stor! Mina fötter är helt klart lika mjuka som små bebis fötter!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Redan efter första användning såg jag resultat. Har nu använt denna i 1 vecka och är otroligt nöjd. Tycker fotfilen är mer kraftfull en övriga fotfiler jag testat. Fungerar både på torra och blöta fötter. Snygg design. Smidigt med uppladdning, efter en uppladdning räcker batteriet länge. Rekommenderas varmt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jättebra fil. Bra med det roterande huvudet och fungerar bra både torrt och i duschen. Ger ett fint resultat och är skonsam mot huden. Kan verkligen rekomendera den. Har du väldigt nariga och spruckna fötter tror jag dock att man får köra en grövre fil först.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  När jag använde elektroniska fotfil så blev jag lite besviken. Jag tyckte att den var lite för "mjuk" och det blev inte så mycket skillnad under fötterna/hälen. Hastigheten tycker jag inte var så tydligt, sen att den själva roterande slipkanten åkte lite sin egna väg när man placerade den mot foten/hälen. Tyvärr var den inte så bra som jag trodde men den har en väldigt fin design och väldigt lätt att hålla i
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fotfil som har snygg design, är enkel att ladda och hantera. Smidig att göra ren. Testat både i och utanför duschen och fungerar lika bra. Gillar den runda ”slipplattan” till skillnad från andra elektriska fotfilar. Gör det enklare att komma åt och hantera.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Efter en kall vinter var mina fötter torra så ledsna. Men efter att jag fått Philips Pedi Advanced och använt den mår mina fötter så bra igen! Nu kan jag gå med öppna skor utan att skämmas för torra fötter! Lätt att använda och den har olika lägen. Jag gillar att den går att använda i vatten!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Hur bra är inte denna! Efter att gå o stå i skor varje dag på jobbet så blir fötterna sköra & spruckna! Att använda denna varje fredag är lyx inför helgen! Fina fötter har aldrig varit lättare att få! Love it! Denna är värd varenda krona! Köp köp! Love Philips produkter!