Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG PF50KS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Projektorer (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Otroligt nöjd med denna. Grym bildkvalitet, USB-C laddning, kanonbra Miracast som spelar upp allt innehåll jag testat och aldrig kopplar ifrån.
  Slappt av LG att inte fixa så "smarttjänsterna" funkar för Sverige, men välj bara location UK så funkar det fint med Netflix, Plex, Youtube etc. Nordiska appar som Viaplay kan man dock glömma då.
  Men som sagt Miracast speglar allt klockrent, åtminstone från min Galaxy s8. Svt play fungerar även i den inbyggda webbläsaren

  Jag använder projektorn med alla prylar hemma via en receiver och med 80 tums duk och skruvar smidigt ner den från taket för att ta den on the road. O då kan jag ladda den med mobilladdaren, helt perfekt.

  Den är flera klasser bättre än andra miniprojektorer jag testat. Inga problem att få bilden helt fokuserad tex.

  Helt ok fläktljud vid medium energisparläge som allt som oftast räcker till ljusmässigt
 • Acceptabel
  8 mån sedan
  Svårt att betygsätta denna produkt då den saknar utlovad funktionalitet i Norden trots att produkten enligt all marknadsföring är avsedd för europeiska marknaden. Köpte den i syfte att ha en mobil & kompakt projektor att flytta mellan rummen i lgh när tv:n är upptagen av familjen samt vid resor. Projektorn gör ett utmärkt jobb med detta. Den är tillräckligt ljusstark och klar för att avnjuta en film eller enkelt spelande mot en vit tapet i ett dunkelt rum. Batteritid som utlovat. Ur det perspektivet är det en enastående produkt. Vad LG inte själva tycks känna till är att installerat WebOs saknar stöd för den Nordiska marknaden, detta uppmärksammades av serviceteknikern efter att jag på LG:s instruktion lämnat in produkten på service. Enligt teknikern kommer LG eventuellt ordna detta i framtiden (läs: aldrig). I och med detta förlorade jag halva funktionalitetet då det inte går att installera några appar och man blir hänvisad till en extern lösning som tex Chromecast, Shield etc. Förfelar tilltänktvanvändning för egen del. Har funderat på att testa "omlokaliseringstjänst" så att man kan lura apparaten med dns-adress i England, i teorin borde det fungera till priset av engelska appar & en månadskostnad.

  +/-
  + Formatet, mobil i dess rätta bemärkelse.
  + Bilden, klart över förväntan! Ljusstark, klara färger, skarp. (Allt i relation till produktkategorin)
  + Blåtand för extern högtalare
  + inbyggd webläsare

  - WebOs fungerar ej på Nordiska marknaden= inget internt stöd för appar & ingen inbyggd mediafunktionalitet.
  - Ljudet från inbyggda högtalaren bedrövligt.
  - Högt fläktljud i mindre utrymmen med max ljusstyrka, klart godkänt i eco läge & släckt rum.

  Om LG hade erbjudit "utlovad" funktionalitet för oss nordiska konsumenter hade produkten erhållit en 10:a då motsvarande specar i denna prisklass saknas på marknaden.