Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dyson Cyclone V10 Motorhead

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dyson Dammsugare (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  8 mån sedan
  Dammsugaren är ju kraftfull, det kan man inte neka till, men själv skulle jag vilja kunna använda den lite längre. Har en heltäckande matta hemma och använder gärna det kraftfullaste läget på den, men då får jag ta en paus med dammsugandet och ladda den emellan, inte det mest praktiska tyvärr. Höll batteriet längre vore det suveränt! Den sög upp massor med damm och hårstrån av katten, vilket var jättebra!

  Måste påpeka att den inte är den mest ergonomiska heller, fick ont i tummen när jag höll dammsugaren. Där kunde en annan, mjukare, rundare design för själv handtaget vara super! Inte bra om hela tyngden ligger och pressar på tummen.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Ja, den kostar en del. Men jag måste ändå säga att jag nog tycker den är värd sitt pris. Den suger bra, den är smidig att använda och enkel och lätt nog för mina barn att använda utan problem. Visst låter den en del på högsta effekt men varför använda den på den inställningen. På medelstyrka får man tillräcklig styrka och bra batteritid. Som ett komplement till vår robotdammsugare är den klockren och guld värd. Mycket bra maskin helt enkelt.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Förväntningarna var högre än resultatet, mycket högre. En revolutionerande dammsugare med en saftig prislapp, är den värd all snack, nej absolut nej!. Nackdelar- 60 minuter ”not” kanske max 30 minuter medium styrka, suga från mattor är katastrof när du kommer nära kanterna ja då åker dem in och stop säger det bara. Behållaren blir full efter en lite tid sedan massa strul att tömma, lite nackdelar till men positivt är väl att designen är unik men är den värd 6000:-, nej mina damer och Herta inte för den människan som vill ha kvalitet och trygghet i ett verktyg som används på daglig basis. Tack
 • Ganska dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Detta verkar vara en dammsugare av kvalité. Men den är en bra för mindre ytor. Skönt när man kan styra "huvudet" Men tyvärr är den inte värd det priset den nu säljs för. Den låter väldigt mycket och ett visslande ljud som gör att man släcker den relativt snabbt och bara använder den för akuta problem. Jag har kört hela min lägenhet för utom Toaletten då det stod att man inte skulle tåla det. Ca 60m2 sammanlagt sen tog batteriet slut. Den går inte att använda på mattor inte ens dom med mycket kort lugg men den fungerar bra på släta ytor. Suger bra i sig allt skräp. Men lite större stenar som följt med stövlarna in vill inte riktigt hela vägen upp. Jag hade inte bytt bort min ordinarie dammsugare för denna och absolut inte till det priset. Den känns som att den kan hålla länge, stabil och relativt snabbt laddad.
  Jag har använt denna till mina möbler och där blir det mycket bra betyg. (fast den tjuter) Suger upp allt hår och damm som finns då vi har hund som brukar vara på möblerna.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Antagligen den bästa dammsugaren på marknaden. Sugkraften är grym och man vill inte använda en vanlig, traditionell dammsugare efter att man använt denna. Det som jag uppskattar mest är enkelheten med att dammsuga mattor, slippa stå och hålla på ena sidan och försöka dammsuga med andra handen. Med denna dammsugare så går det mycket enkelt. Att man också ser hur fort det går att fylla behållaren med smuts gör att man inser att den så mycket bättre än en vanlig dammsugare.
  Kan verkligen rekommendera Dyson för er som vanligtvis tycker att dammsugning suger (pun intended), det går smidigt och fort att ta fram den och bara dammsuga lite snabbt.

  Nackdelen blir dock priset och att de gamla munstycken för äldre modeller tyvärr inte fungerar på denna modell.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Riktigt bra sugkraft. Känns gedigen, lätt att arbeta med. En kvalitetsprodukt. Batteriet hade gärna fått räcka lite längre, förstår dock att det inte gör det med tanke på effekten. Väldigt nöjd
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Otroligt mycket lättare än vad jag föreställt mig, men ändå en bra tyngd som signalerar kvalitet. Lättmanövrerad och otroligt kraftfull! Första gången jag dammsög mina mattor blev jag förvånad vad min tidigare dammsugare missat. Ritkigt nöjd med mitt köp!
  Det enda som drar ner betyger är priset, men efter jag testat den så skulle jag absolut betala desamma igen. Man får verkligen vad man betalar för! Luften känns tillochmed ren efteråt.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Superbra dammsugare med jättebra sugeffekt. Dammsugaren är lätt att hantera och dammar hemmet jättebra. Har en dammsugare som ska vara bra men efter att dammsugat två lurviga mattor här hemma med denna otroliga maskin så har jag insett att jag skulle köpt denna maskin tidigare. Behållaren blev halvfull efter bara 10min dammsugning... otroligt bra maskin!