Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 27UK850

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Bildskärmar (345)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag använder den till min PS4 pro och för att vara en pc skärm så fungerar den riktigt bra. Att det endast är 60hz har ingen roll då ps4an oftast jobbar i 30. Färgerna är riktigt fina och HDR gör det mumma för ögonen. Svärtan kan inte jämföras med min Oled tv men det är ju också en Ips skärm. Lite backlight bleed men inget jag störs av. Iom att denna har freesync, 4k, hdr och 60hz känns den väldigt framtidssäker för nya generationens konsoler som kör AMD. Att den bara kostade 5990:- över en helgsrea på cdon var inte heller fel. Bättre skärm med de speccsen för denna peng blir svårt att finna. KÖP!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Mycket bra skärm kort och gott och hög upplösning är vanebildande:-) Den används främst för kontorsarbete och bilden är väldigt behaglig med stor detaljrikedom.
  Bra inställniningsmöjligheter i höjdled och den är vickbar.
  Den har lite back light bleed det märker jag bara när datorn är avstängd och skärmen ska gå i strömsparläge och ljuset är släckt, d.v.s inget som märks vid vanlig användning.
  Menyerna tar en stund att vänja sig vid, speciellt byte av ingång är några klick bort (måste in i en meny och välja istället för att bara klicka på en knapp).
 • Bra
  10 mån sedan
  4k IPS-skärm med bra stöd för USB-C. Foten är rätt snygg helt i aluminium som tyvärr skrapar datorn och i övrigt så känns den inte särskilt premium utan till och med lite plastig i ramen. Den har måttlig IPS-glow och bra bildkvalitet, men inte tillräckligt bra för priset. HDR-stödet har jag inte testat men med är inte 10-bit utan 8-bit+. Högtalarna duger och menysystemet med joysticken är bra.

  Skulle nog välja en Lenovo om jag skulle köpa igen.