Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE82Q6FN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (497)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt bra och prisvärd tv.

  Bilden är väldigt klar med riktgt bra färgåtergivning, även överraskad att den prestera bra i starkt solljus utan att reflektera mycket eller tappa skärpan.

  Rekommendera den, men tänk på att vara 2 när ni packar upp och monterar den, den ör enorm.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Helt vidunderligt grym tv!
  Passade på att köpa denna storslagna QLED-tv veckan efter Black Friday, och det ångrar jag inte en sekund! Visserligen är det en väldigt dyr tv, men till det priset får du en helt makalöst fantastisk bild som slår andan ur dig fullständigt. Det är en ren njutning att se film och annat material i 4K. Även vanlig Full HD ger en ypperligt fin och detaljrik bild med lite professionell kalibrering förstås för varje individuell källa (digital/analog TV, Netflix Premium, YouTube, Blu-ray, UHD 4K Blu-ray etc.) som du använder i både SDR och HDR, för det har du ändå råd att kosta på dig om du kan köpa denna produkt. Annars googla lite på nätet så hittar du säkert bra tips. Detta är den bästa tv jag någonsin haft och i ett biosystem med Dolby Atmos behöver du aldrig gå på bio igen och dina stackars grannar kan sitta gröna av avund och sukta efter något liknande. Eller så bjuder du över dem på en filmkväll så klart som den gode granne du är.
  Ett separat ljudsystem är ett måste eller en grym ljudlimpa för att få ut ett bra ljud (TV-ljudet känns en aningen klent) samt en 4K UHD Blu-ray spelare förstås för den bästa bilden. Upplösningen och det klena Dolby Digital + ljudet på Netflix är trots allt inte detsamma som med en köpt film. Tänk också på att du behöver nya snabba HDMI-kablar av bästa sort för att få ditt system att fungera korrekt. Finns ett HDMI-uttag på baksidan för HDMI ARC (Audio Return Channel) samt ytterligare 3 stycken HDMI ingångar.
  Monteringen av stativen var väldigt snabb och enkel att ta sig igenom. Var bara att klicka fast på undersidan utan några besvärliga skruvar och muttrar. Fanns två lägen att välja på beroende på hur pass bred din tv-bänk är. Likaså installationen var väldigt enkel och smidig med hjälp av en app som man laddar ner på mobilen på Apple Store eller Play-butiken. Ny design på fjärrkontrollen som är universal och går att använda och lära in till dina andra produkter för en enklare hantering. Finns även röststyrning och annat som kan styra ditt hem smidigare.
  Detta är en TV för framtiden och jag har väldigt svårt att kunna motivera varför du ska köpa en Samsung 85" Q900 8K QLED UHD Smart TV QE85Q900RATK istället för denna makalösa produkt. 8K TV som börjat komma ut på marknaden i liten skala känns det som om man kan vänta länge med än då det där inte finns något material i filmunderhållning precis. Det finns inte heller några utsändningar i den upplösningen så varför ska man då satsa på en så dyr tv där tekniken inte är helt utvecklad ännu på några år.
  Nej, satsa på denna tv om du vill ha en kolossalt storslagen bild att njuta av tillsammans med dina nära och kära hemma i vintermörkret! När den är avslagen fungerar den även som en fint konstverk med ett dekorativt motiv; personliga bilder eller så kan du ta emot information om vädret och de senaste nyheterna. TV:n kan även reproducera mönstret på din vägg så att skärmen smälter in i inredningen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag är mycket nöjd med denna tv som jag har haft i en vecka nu.

  Sammanfattnings så är kombinationen av bildkvalitén tillsammans med storleken en fantastisk upplevelse. "Native" 4K HDR 10bit är såklart helt otroligt på denna typ av tv och storlek. Jag tycker även SDR material i lägre upplösning uppskalas mycket bra.

  Ljudet är det bästa jag har hört i en tv efter justering då ljudet "out of the box" var uselt. Med det sagt så rekommenderas starkt ett alternativt ljud då inbyggt tv ljud i regel är uselt.

  Tizen eller smart hub appar och kontroller fungerar snabbt och smidigt. Det är lätt att göra inställningar och hitta i menyer.

  Detta är en mycket kort sammanfattning. Jag och andra har skrivit längre och mer detaljerade inlägg i forum länkarna här där vi utfört olika test osv. Jag rekommenderar att läsa mer där.
 • Perfekt
  2 år sedan
  TV:n uppfyller alla mina krav för en "stor" TV. Vi har inte sett några problem med DSE, banding, clouding och ghosting. Det är även tur att det ingår leverans på en så här stor TV. För mig kommer denna ersätta en större projektorduk, men den högre bildkvalitén överväger den något mindre bilden. Mer bra info finns i de olika forumen.

  Användargränssnittet är enkelt och snabbt och fungerar bra med den smidiga fjärren. Youtube och Netflix fungerar mycket bra och Netflix kände automatiskt av att jag nu använde en 4K TV och uppgraderade mitt konto till Premium-abonnemang, efter att jag godkänt detta.