Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE65Q9FN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (349)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Nu har jag haft TV:n i 2 månader och fått möjlighet att testa TV:n ordentligt. Innan Q9an så hade jag Panasonics plasma tv som var deras flaggskepp på den tiden. Jag var supernöjd med allt på min dåvarande TV förutom storleken på 50”.

  Enheter som jag har kopplad till Q9an är…… Nvidia Shield TV v2 (4k), Xbox one X, HTPC, tv-box och Apple TV (gen4). Hastigheten för bredband hemma hos mig är 1000Mbit/s.

  Installation
  Väldig bra manual, tog inte alls många minuter att komma igång. Fjärrkontrollen, manualen, skruvar…etc låg prydligt hopvikt som en bok.

  One Connect Box
  One Connect Box varit superbra i och med jag har så många enheter. Alla enheter sitter prydligt på tv bänken och inga sladdar syns eftersom One Connect Boxen ligger gömd. Enda nackdelen med One Connect Boxen är att den har en tendens att bli riktig varm.

  Fjärrkontrollen
  Den är underbar! Snygg, få knappar och superenkel att använda. Har man barn så är man vanligtvis orolig för att batteriluckan ska försvinna, men inte med den här eftersom den saknar en =).

  Det positiva
  Q9an är en underbar TV, första gången jag satte på en film så var jag fängslad och lycklig. Klara bilder, UNDERBAR kontrast och svärtan var förvånansvärt bra och inte alls långt ifrån Oled. Jag älskar sci fi filmer och kan uppleva att vissa mörka scener på HDR filmer inte riktigt hänger med när en mörk scen blir ljus. Men det beror nog på att man är så fokuserad på alla detaljer i och med att det är en ny TV, för efter några dagar så märkte jag inte ens av det längre. Satte igång en naturfilm med 4K på Youtube och det var skrämmande bra, alla detaljer och färger, helt otroligt.

  Ett tips för att ta del av TV:s fulla potential är att gå in på inställningar och ändra det till återförsäljare läge. Herregud vilken bild! Jag upplever ljudet som riktigt bra och känner inte att jag behöver köpa till något extra. Ambient Mode är ett fiffigt tillval,men själv så stänger jag av TV:n när jag inte använder den.

  Det negativa

  Beskrivningen ovan gäller när spelar jag upp filmer och serier via app direkt på TV:n, tex Netflix, Viaplay eller Youtube. Men så fort jag kopplade på Nvidia Sheild så förvandlades lyckan till frustration. Upplevde ”Hackande” bilder oavsett om det va 720p eller 4k. Trodde först att det var något fel på Nvidia Shield , så jag kopplade på tv boxen men upplevde samma sak. Laddade ner Netflix på Xbox one X som är världens mest kraftfulla konsol. Tänkte att om detta inte fungerar så kommer inget att fungera, men upplevde även här ”hackningar”. Det fungerade bra att spela spel på xboxen, men så fort det förekom ett filmklipp i spelet då ”hackade” bilden.

  Jag ringde Samsung support och fick hjälp med att ändra vissa inställningar, men inga av deras lösningar fungerade. Detta störde mig så pass mycket att jag ett tag funderade på att lämna tillbaka TV:n. Men jag gav det en sista chans och ringde Samsung som denna gång skickade hem en tekniker. Teknikern höll med om att det "hackade", men trodde att det berodde på mjukvaran och Motion Plus och informerade mig om att att det skulle komma en uppdatering inom snar framtid som förhoppningsvis skulle fixa problemet. Teknikern tog sin tid och förklarade hur TVn fungerar och gav mig lite tips och tricks som resulterade i att ”hackningen” minskat något. Jag måste ge Samsung 5 av 5 stjärnor för deras support.

  Konstigt nog så "hackar" bilden inte alls med Apple Tv, men upplever dock sämre bild. En förklaring kan vara att det är en Apple Tv 4 inte 4k. Apple tv 4k klarar av UHD.

  Slutsats
  Jag är förälskad i TVn pga alla dess egenskaper så jag beslutade mig slutligen för att behålla TV:n. Jag litar på att Samsung reder ut problemet snart med en uppdatering, annars får jag ta och kontakta dom igen.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Nu äntligen har jag testat Q9FN brevid en oled AF9 i ett mörkt rum, (men inte helt mörk utan med en lampa bakom soffan) och båda apparaterna bredvid varandra, kant till kant.

  om man ser båda rak framifrån med läget "naturlig" från menyn annars blir det sämre.
  svärtan: Samsung får en 8 och oled får en 10
  färgernas intensitet: Samsung 9 oled får en 10

  sen valde jag att titta på Samsung från sidan 45 grader.
  svärtan: Samsung får en 7 och oled får en 10
  färgernas intensitet: Samsung 7 oled får en 10
  betraktningsvinkeln: Samsung 6 oled får en 10

  sen valde jag "led clear view" från Samsung menyn och såg framför.
  svärtan: Samsung får en 8 (den tappar detaljer i mörk) och oled får en 10
  färgernas intensitet: Samsung 9 oled får en 10

  Varför ser qled bra i de flesta affärerna?
  det är för att de har starka lampor och det döljer de stora bristerna med svärtan och betraktningsvinklarna.

  varför tycker vissa som köper en qled att de är bra när de har en hemma?
  för att qled är en godkänd mellan 7 och 8+ och den vita färgen är klar.

  kommentar om bildkvalitet:
  oled är bättre på svärta och betraktningsvinklar.
  q9fn är bättre på den vita färgens intensitet

  kommentar om panelen:
  q9fn har inga problem med inbränning men oled har det om man har fasta föremål på skärmen men inte om man varierar innehåll. betraktningsvinklarna är bristande på q9fn men perfekta på oled

  kommentar om programvaran: q9fn har en bra GUI men begränsad, ingen kodi men den har cmore. sony har android och den har kodi men inte cmore. båda har netflix.

  kommentar om fjärrkontroll:
  samsung har en bra fjärrkontroll och sony ser ut att vara en från 1960.

  kommentar om funktioner:
  oled har dolbyvision, q9fn har inte det, sony har eARC q9fn har bara ARC.
  du kan uppgradera sony android men du kan inte uppgradera tizen.

  slutsats:
  q9fn är ett bra köp men den tappar lite när det gäller betraktningsvinklar men den känns säkrare när det gäller inbränning och bättre för spel. oled ger lättare en bio känsla men q9fn kräver att man finjusterar den.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Jag har TV:n på väggen och datorn i skrubben på andra sidan väggen och onelink-sladden avgjorde valet för min del.

  Bild: Mycket bra och ljusstark bild rakt framifrån. Utanför 45graders vinkel syns lokalt bleed (per tänd nedsläckningszon) runt vit text på svart bakgrund.
  Fördelar: Bra bild och ljud. Bra monitor-egenskaper: låg latency (game mode), mycket mer resistent mot burn-in än OLED, Freesync kompatibilitet.
  Att TVn är jämntjock känns mest som en fördel när den hänger på väggen.
  Mycket smidig liten fjärkontroll i metall, men tyvärr ingen wand-funktion likt vad LG har. Vill du använda smart-tv-appar rekommenderas ett bluetooth-tangentbord. Vill du verkligen verkligen använda smart-tv-appar så köp en tv med android istället (tråkigt men sant).
  Saknar: displayport-ingång.
  Saknar: inbyggd chromecast-funktionalitet (tizen istället för android=google). (Budgetera för en chromecast om du inte har en dator inkopplad.)
  Ljud: Bättre ljud än många moderna platt-TV, sällan jag bryr mig om att skicka ljud via stereon.
  Tråkig upptäckt: Även om onelink-sladden är supertunn så är kontakerna rätt feta (24mm x 14mm). Behövdes ett större borrhål genom väggen än vad jag behövde när jag hade hdmi genom väggen. Men slutresultatet ändå blev mycket rent och snyggt tack vare lite kabellistslöjd.
  Tråkig upptäckt: Samsungs egna "No-gap" wallmount som promotas i reklammaterialet ger 1-2cm distans till väggen tillsammans med just denna TV-modellen.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Super bra! Sitter o gapar, hur är det möjligt??

  Föregående TV, 50 tum Plasma Panasonic VT 30y. Fantastisk TV men för liten (svepskäl.. : )

  Köp 65Q9FN från Komplett 20 tkr. Telenor fiber/Stream 100 mb/s. Telenor, Digital Box Arris 2893. Netflix Premium.

  Dag 1-5, vad f-n, är detta premiumkvalitet?? Provade alla möjliga rekommenderade inställningar, oskarp bild, kass o ryckig bild. Dag 6 händer nåt men jag vet inte vad, men helt plötsligt är det FANTASTISKT, vågar knappt stänga av TV. Kanske för att boxen flyttades från golvet till bänken, att den stördes av något, vet inte helt enkelt....

  5 poäng för:
  + Skärpa
  + Svärta, både dagtid och kväll. Otrolig. Film dagtid är super
  + Ljudet är rätt ok faktiskt
  + Starttid - den är igång på sekunder!
  + Uppskalning av SDR är ok, svår konst
  + Ingen betydelse för mig men snyggt med en sladd till TV från extern box.

  Avdrag för:
  - Kass bild leverans, var nära att den åkte tillbaka
  - Betraktningsvinkel, vet att det är nästan naturlag men,,
  - Att det inte finns inbyggt kalibreringsprogram är oförklarligt
  - Fjärrkontrollen - spartansk, att den ska "ersätta" andra är inte möjligt. Men cool känsla av kvalitet o den fungerar bra till TV
  - Ibland lite ryckig bild med SDR

  Så, med tålamod testa o hitta rätt kalibrering och du har en fantastisk tv. Var den bättre än plasman? Ja, i det mesta. Säger en del om plasman men Q9FN ger en häpnadsväckande bild.

  Mina inställningar
  Standard, Bakgrundsljus: 11, Ljusstyrka: 0, Kontrast: 45, Skärpa: 3, Färg: 25, Ton: 0, Digitalt rensad vy: av, Auto Motion: Auto, Lokal nedtoning: Standard, Kontrastförbättring: låg, Färgton: Varm1, Vitbalans; BT1886. RGB: av
  Under Ekolösning: Identifiering omgivningsljus: på, Minimal bakgrundsbelysning: 10, Energisparläge: av,
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket nöjd. bra bild med mkt bra färger. Mycket bra smart-tvsystem som är väldigt lättanvänt.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Mycket nöjd med denna Tv:n, skärmen är helt makalös. Det finns inget att klaga på, förutom det höga priset kanske, men så köpte jag den precis när den kom ut med.

  Har haft den på hela dagarna, ibland med samma bild på i timmar, inte ens en tillstymmelse till inbränning eller andra problem. Dessutom är den så ljusstark att bilden fungerar perfekt i ett ljust rum.

  Den är snabb i menyerna, svärtan och färgerna stabila. Kan verkligen varmt rekommendera denna TV!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  TV:n är i det högre prissegmentet. Vad får man då för det?
  Bilden är fenomenal. Grymma färger, svärta och bra ljusstyrka som lämpar sig extra bra i ljusa rum med mycket ljusinsläpp.
  Dosan är smidig och stilren. Enkelt gränssnitt att navigera i. Finns netflix, youtube, spotify och svt-play bla som funkar klockrent. Airplay2 kommer komma till den, vilket gör att media kan strömmas från mac eller iphone.
  Tycker tvn är förvånansvärt tjock med tanke på att all elektronik är separerat till en extern enhet. The invisible cable förenar denna enheten med TV:n och gör att man kan gömma undan all tillkopplad elektronik lite enklare. Tänk bara på att om man ska ha en soundbar under TV:n så krävs som regel ändå en ström- samt signalkabel till den, vilket försör visionen lite. Ljudet är för övrigt som på de flesta tunna tv-apparater lite i vekaste laget.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Haft tvn i 5 dagar så fortfarande en del test som behöver göras, bland annat med rörelseinställningarna för att få det perfekt.

  Jag är sjukt nöjd med den, funderade som många andra mellan OLED och QLED men blev tillslut denna, bland annat för sin 10års inbränningsgaranti som Samsung har. Denna modell skall som det är nu vara den tv som är närmast OLED i svärta utan att vara OLED och är inte alls besviken. Sitter i ett mörkt rum och kan inte ens se att resten av skärmen är igång när ett parti blivit helt mörkt, har dock inte jämfört med OLED men känner absolut inget behov av att göra det med den svärtan.

  Rörelseinställningar och färginställningar var jag dock inte nöjd med som stanadard utan fick pilla lite för att få till det som jag vill ha, och det går att få det riktigt bra. Rörelsebiten fick jag stänga av auto och sänka lite av inställningarna för att hitta ett mellanting mellan skarp bild och flytande rörelser när det rör sig snabbt, blev nöjd med resultatet. Detta gjorde jag då jag uppfattade att kanterna på de snabba rörelserna med auto på fick artifakter som man kände av, utan blev det istället lite hackigt men går som sagt även det att ställa in.

  För tillfället använder jag den endast som netflixspelare och för att spela upp 4k med hjälp av xbox one s vilket blir riktigt bra. Fick även med bilspelet forza till xboxen och även den spelas upp i 4k, och det är en sjukt härlig upplevelse.

  Tvn är lite långsam i menyerna men inget jag inte kan leva med, trots allt inte där man spenderar stora tiden. Det var väldigt lätt att connecta med både xbox och telefon. Samsungs app för att koppla ihop telefonen fungerar riktigt bra.

  När det kommer till att starta tvn så är den sjukt snabb, trycker på power på kontrollen och hinner knappt sätta mig ner då det bara tar någon sekund att starta upp. Netflix är alltid snsbbt accessbart och har snabbstartsmöjlighet av det man kollat på senast så efter jag tryckt på power är jag inne i ett serieklipp på mindre än 10 sekunder.

  Saknar scartmöjlighet i one-connectboxen men är nog bara jag som är gammaldags och allt jag hade velat ha den till skulle i så fall vara att koppla in min gamla NES-konsoll någon gång då och då men skall nog gå att lösa via antennen istället så egentligen inget stort problem.

  Finns vad jag kan komma fram till inte många alternativ att koppla in min gamla förstärkares ljud på till one-connectboxen, som tur är har båda optiska ljudutgångar så skall köpa mig en sån kabel och se om jag får det att fungera. Fram till dess fungerar originalljudet då det är förvånansvärt bra ljud i den.

  Jag köpte tvn direkt från samsung som skickade med Bring. Bokade in specifik dag och avlämning var mellan 10-16. Bring kom aldrig på dagen, jag ringde till dem och frågade vart dem var men tydligen hade de skickat till Boråskontoret istället för Göteborgskontoret där den legat i en vecka så de kunde inte leverera den, tydligen kunde de heller inte informera om detta innan jag ringde, så man tog ledigt den dagen i onödan Rekommenderar därför aldrig att få tvn skickad med bring, tog ytterligare en vecka innan jag faktiskt fick den levererad.

  Tvn rekommenderar jag däremot starkt, riktigt nöjd med köpet efter lite pill med inställningarna. PS. Den är extremt kraftfull i ljuset så funkar riktigt bra i upplysta rum. Eftersom jag ser mest film och sitter i mörka rum gjorde inställningarna jag ändrade att den även fungerar bra i mörkt rum. Fördel med QLED är också att den inte blänker som en OLED kan göra i skärmytan, t. ex fönster som speglar sig etc.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Köpte för 21 990 kr på Black Friday. Valde QLED istället för OLED då jag vill använda TV:n som stor fotoram (ingen risk för inbränning med QLED) och dessutom placera i vårt ljusa vardagsrum.

  Vi är väldigt nöjda med bildkvalitén.

  Dock är ambient mode ett stort SKÄMT: buggigt, kraschar och totalt inflexibelt. Det blev inget av med fotoram-funktionen. Funderade allvarligt på att lämna tillbaka den. Nu hoppas jag att Samsung tar sitt ansvar och fixar Ambient mode med en mjukvaruuppdatering, borde vara enkelt.

  För det priset Samsung vill ha borde allt varit perfekt. Klantigt!

  Rekommenderar jag TV:n?
  Ja, om du vill använda bara som TV och tycker att det är OK med 65" svart yta på väggen när den är avstängd.

  Nej, i nuläget, om du vill ha den som en tavla/fotoram.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Den här tvn kostar en rejäl slant. Men den är värd varenda krona.
  Hade en philips oled-tv innan. Och vilken skillnad. Philips är verkligen skräp jämfört.
  Ska givetvis inte sticka under stol med att philipsen av naturliga skäl har bättre svärta. Men skillnaden är minimal.
  Samsung en har en suverän bild, näst intill oled-svärta, riktigt ljusstark bild och smart-TVfunktionerna får philipsen att kännas skrattretande dålig.
  Kan inte annat än rekommenderar den stark. Visst är den dyr, men har du råd är det bara att köpa.
  Hängde upp den på väggen med deras tillhörande no-gap-wall-mount, riktigt stilrent och snyggt.
  Jag har ett litet klagomål som jag hoppas dom fixar med en uppdatering.
  Det går inte att få till bakgrunden i ambi-mode så färgen stämmer överens med väggen. Skulle det finnas lite mer redigeringsmöjligheter så man kan få till det så finns det verkligen inget annat att klaga på.
  Personligen använder jag inte funktionen ändå, så det stör mig inte. Men om någon hade tänkt göra det är det bra att veta.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra för att vara LED - även om denna är helt bakbelyst så kommer den inte nära OLED i varken svärta eller kontrast. Haft flera oled tidigare men gick på Q9-spåret när vi behövde en andra tv. Har alltså kunnat jämföra dem båda och absolut är det bra för LED - men en 65" oled ligger idag ca 6000kr LÄGRE i pris än denna - och ger bättre bild, betydligt nättare form o mycket lägre vikt, samt en modernare teknik.

  Hade denna kostat 20tkr för 65 Q9 vore den mer prisvärd.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Hej,
  Har/ hade provat qled/ oled sist köpte c8 provade den samt qled Q9FN, måste säga samsung har verkligen lyckats med denna model. Prova den innan ni köper oled ni kommer inte bli besvikna ;)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har bara ett tips om ni köper denna TV: https://www.samsung.com/se/offer/offline/q9f-s9-bundle/
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Har använt den här TV:n i snart en månad och är mer än nöjd med bild, funktioner, lättheten att växla mellan tv, appar osv, och att allt var så lätt att installera på bara några minuter. Om man vill kunna lägga till egna bilder i ambient mode måste man ha en samsungmobil. Det drar ned betyget en aning. Har inte heller lyckats ladda ned Cmore-appen, men kör tills vidare den via apple-tv. Måste också nämna ljudet som är utomordentligt bra. Förstår inte hur man lyckas få in så bra högtalare i en så tunn tv
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk bild och ett imponerande Ljud!

  Plus sidan:

  Superenkel installation
  Ljusstark bild, fungerar kanon titta mitt på dagen
  Fantastiskt ljud direkt ur TV:n
  Steamlink support (man kan streama spel, rekommenderar lan anslutet dock)
  Ambient Mode (lättare sälja in till Sambon att TV:n "smälter in" mot väggen än att den bara visar en stor svart skärm när den är avstängd) - Kräver dock "SmartThings" app för att använda mobilkameran för att ta bild på TV:n bakgrunds vägg och överföra till TV:n först för maximal effekt.

  Minus sida:

  Inget ATMOS stöd för Netflix appen
  Ingen Dolby Vision Support
  Den har HDR10+ standarden istället, men den kan inte ses någonstans ännu (Aug 2018)
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Helt galet bra bild. Xbox One X är helt rätt på detta formatet. Att mata den med 4K är fantastiskt. Färgtryck, svärta och skärpa är nästan overkligt. Ljudet är också otroligt bra för att vara TV högtalare. Saknar en riktig App Store med SVT Play etc.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sjukt bra TV till alla möjliga bildkällor.
  Grym till SD, Grym till HD, Grym till Full HD, Grym till Ultra-HD. Grym till PC. Grym till spel.

  Ljudet är otroligt bra för att vara inbyggt i en TV: Jag förstår inte hur det går till.

  Appar/Mjukvaran är, trots att den är rätt snabb och förhållandevis bra, fortfarande urdålig.
  Jag anser fortfarande att det krävs andra källor såsom digitalbox, HTPC etc.

  Ambient mode är totalt meningslös. Det är ingen subjektiv åsikt för hade den fungerat enligt marknadsföringen så hade den för mig, varit guld värd. Men tyvärr fungerar den dåligt på alla sätt och vis. Jag är tveksam om det ens hjälper med en mjukvaruuppdatering.

  Dels måste bilden vid ambient mode justeras konstant - automatisk ljusstyrka fungerar INTE. Dessutom så stänger TVn av sig inom en kort stund av ambient mode. Jag antar att de tvingats till detta pga klagomål om energislöseri.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Efter mycket strul så har jag nu haft denna TV lite mer än en vecka. Bilden är riktigt bra nästan för ljusstark ibland och ljudet är också bra, Installationen var enkel och snabb. Det mesta funkar med den lilla fjärrkontrollen, men tyvärr inte digital tv boxen men hoppas att det ändrar sig snart. Bluetooth funkar riktigt bra har flera enheter som nu fungerar med denna tv, så nu kan jag köra tv spel trådlöst och familjen kan sova. Gillar att appar är så lättillgängliga så man behöver inte leta längre och att man kan sortera dessa efter önskemål. Ljudet är riktigt bra har alltid saknat bra ljud men denna levererar bättre ljud än alla andra som jag har haft. Behovet av soundbars eller liknande är enligt mig nästan obefintligt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Ännu en unik 9-serie, som förväntat.

  Samsung har ju alltid levererat i sina 9-series. Från Plasman till nu Qled.
  Bilden är ju helt klart i en klass för sig. Det hade man inte väntat sig annat. En del LED-problem kvarstår. Snabba rörelser i tex film eller sport. Dock så ska ju nämnas att ingen annan är något bättre i dessa fall. Det som skiljer är däremot mer. Efter en hel del laborerande med bildinställningar fick jag den tillslut som jag ville. Största problemen med LED som jag upptäckt är vissa mörka källor i just HDR. Där kan de bli väldigt mörka och att bara ställa upp ljus ger bara en gråare bild. Här hittade jag lösningen i Gamma-inställningarna och nu fungerar det exemplariskt. Såhär bra kontraster har jag inte sett någon annan tv i led-qled formatet leverera i de svåra förhållandena. Lokal nedtoning ger verkligen en supersvart svart.

  Detta är rätt självklara bitar på en 9-serie panel. Vilket jag hade förväntat mig. Däremot, vart jag blev riktigt överraskad var hur SMART den faktiskt är. Första anblicken på den fjuttiga lilla fjärrkontrollen, nästan utan knappar gav mig först en lite tveksam känsla. Men så fort TV'n var igång så vips, hade tv'n hittat åt alla satelitmottagare, hemmabiosystem, Xbox, apple tv mm. Med den trevliga överraskningen att den även styrde alla också. Det var faktiskt helt oväntat. Idag använder jag en enda fjärrkontroll istället för 3-4st.

  NU, äntligen är det så enkelt som det ska vara. Tidigare har ingen annan än mig själv fått igång tv med ljud och parabolbox och kanaler. Nu trycker man på "ON" på samsungfjärren. Den startar TV, parabol och ljudanläggningen i ett tryck och snabbt är bilden igång. Helt otroligt bra Samsung. Nu får min 1,5 åriga dotter på tv med ljud som ingen annan kunnat tidigare, oavsett ålder eller högskolepoäng.

  Allt väldigt enkelt och nära tillhands. Man använder en "hem" meny där man enkelt väljer källa, parabol, appletv, Xbox eller streaming apparna, direkt i huvudmenyn. Man väljer tex Netflix lika enkelt som en kanal. Man behöver inte in i någon appmeny eller andra omvägar. Väljer man sedan satellitmottagaren tex så styrs dess alla funktioner via samma dosa. Kanal upp ned, tryck in den knappen så hoppar guiden upp osv, ja ni förstår.

  Ambient mode, riktigt snyggt. att använda foto av sin egen vägg som bakgrund med "flytande" information som får en känsla av att den då ligger utanpå väggen. Känns väldigt 2038. Eller välja en enkel tavla eller vad man nu vill ha där. Hos oss flyter det på med lite rubriker från senaste nytt i världen, klocka, kalender mm. Man ser bara den tunna ramen som just en ram och inte som en TV i det läget.

  Då kommer man såklart till nästa väldigt fina detalj. One Connect.
  En enda liten, tunn, nästan genomskinlig kabel går ut från Tv'n. Ner till boxen som där tar inn alla externa HDMI, USB osv enheter.

  Mycket mycket bra.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Fantastisk bild!
  Fungerar superbra att se mörka filmer trots att det är ljust ute. Fönster och lampor reflekteras inte och svärtan och färgerna är väldigt fina.
  Snygg design och med ambient mode ser tv.n mer ut som en jättestor tavla.
  Jag saknar ett par appar till tv.n men det är enkelt att gå via den inbyggda webbläsaren.
  Inga problem med installationen, enkel och med få steg. Älskar denna tv!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har aldrig installerat en TV så här enkelt! Satte bara på TV:n, valde språk och TV:n letade upp min S9:a sedan väntade jag bara och allt var klart! Vem som helst som kan hantera en mobil klarar av denna installation.

  Jättebra svärta och färger även när solen skiner full fullt in genom fönstren på halva TV:n.

  Enkelt att hantera det trådlösa hemmabiosystemet med One Smart Control så fort man kopplat in den optiska sladden i one connect boxen.

  Det som är lite negativt är priset annars en kanon TV!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Detta är en mycket bra produkt.

  För det första är det välpackat och det är en glädje att umgås. Vi använde Samsungs vägghängande och resultatet var grovt. TV: n hänger mycket nära väggen och ger ett minimalistiskt uttryck.

  Tills du slår på den

  Då gör det verkligen MAX ut ur sitt bästa och bästa. Mousserande färger, massor av ljus, låga reflektioner och en fjärrkontroll som är otroligt lätt att använda, och så få knappar som du undrar om någon saknas.

  Den externa anslutningsboxen som även innehåller ström är utmärkt, men blir väldigt het och behöver utrymme / ventilation. Bristande genomströmning av ljud via optisk, men det är det enda.

  Vid användning, leverera TV: n varje gång. Det argumenterar lite annorlunda utrustningar via ARC, men det finns inget som en omstart inte kan fixa.

  När det gäller ljud, levererar det så bra ljud att det nästan inte tror att det är möjligt från en så tunn skärm.

  När det gäller bilden är det verkligen något du måste uppleva. Lokal dimming är utmärkt, spelläge ger dig det snabbaste svaret du behöver och om du vill använda TV: n som bildskärm, är det också bra för det med en tyst bild som inte distraherar.

  Slutligen vill jag säga att detta är den bästa TV jag har sett. På alla sätt. Det är inte perfekt, men det är så nära som möjligt. Det sagt är det också dyrt, så du måste överväga om du behöver all den funktionalitet som produkten erbjuder. Om bilden är det viktigaste för dig, kommer du inte att sakna denna modell.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har testat min Samsung QE65Q9FN i några veckor och är väldigt glad, det här är en bra TV för både spel och filmer. Liksom One Connect, som har en nästan osynlig kabel för TV: n, blir som ett konstverk med omgivande läge på väggen när den inte används. Fantastiskt ljud, även om ingen ljudplane används. Inställningen var enkel och ansluten till kablarna i One Connect-rutan och TV: n hittade allt från Apple TV till soundplane etc. Det här är en TV som jag verkligen rekommenderar att köpa.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har använt min Samsung Q9F i några veckor nu och är mycket imponerad av bildkvaliteten. I synnerhet är den svarta nivån särskilt bra och eftersom den också är så ljus, är det lika bra att titta på TV på dagtid i solen och på kvällen. Fjärrkontrollen fungerar bra och både installation och anslutning är väldigt enkelt. Vi har hängt TV: n på väggen och eftersom TV: n ansluter till One Connect-rutan med en tunn kabel gjorde vi allt arbete för att dölja kablar mm, stort plus. Q9Fen har också en mycket snygg funktion där Spotify spelas direkt på TV: n med fin grafik. Jag har upplevt en minus med TV: n och det är att den inte kan upptäcka / upptäcka mitt HIFI-system som är anslutet till den optiska kabeln. Som ett resultat måste jag byta ljudutgång i TV till Optiska inställningar varje gång jag slår på TV: n. Förhoppningsvis kommer det att finnas stöd för detta i en senare uppdatering! Q9Fen kostar en del men rekommenderas definitivt till alla som älskar att titta på TV eller spela!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vacker TV, enastående svart nivå kan utmana OLED-tv, överraskande bra ljud och hantera sport, filmer och TV! Tekniska specifikationer returneras inte till någon annan. Båda är snabba och operativsystemet Tizen fungerar av alla förväntningar. Inställningen är lätt och de två är igång snabbt. Plus för One-Connect-kabeln, vilket gör att teven har en renare och renare utseende på väggen.

  En anslutningsbox bör ha varit mindre och fjärrkontrollen fungerar dåligt som universella kontroller bortom TV: n och avkodaren. Särskilt surround-mottagare med olika anslutningar är värdelös. Displayinställningarna bör justeras för att motivera de två.

  Bra köp av en TV, men fjärrkontrollen drar ner en stjärna.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Betygsätt LG Oled, men gick för Samsungs bästa modell när de verkligen fick resa efter QLED fadese förra året. Här har Samsung äntligen fått det och även om det är några procentenheter på svart nivå har du ovanligt bra källmaterial och är ovanligt kritiskt för att se skillnaden. Då fanns TV: ns tekniska specifikationer och alla möjligheter som blev viktiga för mitt val. Det här är en olindad underhållningsmaskin av den sällsynta. Vacker industriell design med tunn ram och unik väggmontering som garanterar att skärmen hänger nära väggen. Neutral när man är i bruk och endast med en liten anonym Samsung-logotyp längst ner på skärmen. Marknadens bästa antireflex, lyhörd och med en fantastisk en-Connect Box med endast en genomskinlig fiberkabel till skärmen som gör att alla enheter kan döljas. Supernice design på fjärrkontroll med Bluetooth. Det enda är att det bara finns 4 HDMI-anslutningar. Skulle ha velat några extra.
  Återstår för att testa 4K-innehåll, men det vågar vackert från 1080P.
  TV: n är inte så tunn som en OLED, men det har också resulterat i att Samsung har mer utrymme för integrerade högtalare. Ljudet är helt enkelt imponerande att integreras, även om det inte kan jämföras med en bra ljudplan, men för mig är det bara bra. Och om jag vill ha superljud, ansluter jag till BT-headsetet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Fantastisk TV med fantastisk svart nivå och filmer i 4K och HDR är ett nöje att titta på. Tv-funktionen kände igen alla anslutna enheter och fjärrkontrollen var programmerad för att stödja alla enheter. Ljudet är inte så illa, men med en ansluten Samsung Cinematic K9 ljudplatta blev det en perfekt ljudupplevelse från filmerna.

  I smart tv saknar jag stöd för Atmos / TrueHD-ljud från TVArcHDMI-utdata från Apps som Netflix och Plex, men jag hoppas att det kommer att finnas en uppdatering som fixar detta.

  Missar också fler HDMI-ingångar i OneConnect-rutan, som också gjorde anslutningen av enheter till ett spel, du behöver inte knacka bakom TV som hänger på väggen eftersom den här rutan finns på TV-hyllan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk bra tv 😀 Bästa tv jag har haft. Valet var mellan oled och qled från Samsung. Säg inte för en sekund. Extremt användarvänlig, lätt att ställa in. Bilden är det bästa jag har sett. Används för TV, filmer och spel. Denna tv måste upplevas. Rekommenderas starkt 😀
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Exceptionellt bra TV! Fantastisk bild - och ljudet är överraskande bra.