Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG SK9Y

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Hembiosystem (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Riktigt bra ljud! Dolby atmos är underbart! många inställningar för ljud mm. Toppbetyg
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Riktigt bra soundbar!...jag har under en veckas tid testa 4st olika soundbars som jag inte tyckte höll måttet bla storebror lg sk10y men ingen av dessa var något för mig tills jag fick hem denna!Den här var dessutom billigare än dom andra(4500:-).Riktigt bra ljud till film men även musik låter förvånansvärt bra:)
  Tycker den är mycket snygg också...:så jag är riktigt nöjd:-)
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Fick dessa på köpet vid köp av LG Oled C8. Inte mycket att klaga på med tanke på priset. Går naturligtvis inte jämföras med riktigt hemmabiopaket.

  Men för vad du får för det är det bra.
 • Usel
  6 mån sedan
  Blev tvungen köpa snabbt en ny TV eftersom min knappt fyra år gamla LG teven har lagt av.
  Köpte LG OLED55B8PLA och till den valde vi att köpa LG SK9Y som skulle ersätta min trådanslutna 5.1 Hemmabiosystem HB954PB.

  Till LG SK9Y köpte vi tillvals kit SPK8-S för att ha ett trådlöst hemmabiosystem, ja jag trodda att vi fick ett trådlöst 'biosystem'.... katastrof , det var INTE Hemmabiosystem.

  Har provat alla möjliga ljudläge för att få hembio som jag hade tidigare.

  Surroundljud utbyggnad med SPK8-S är värdelös, precis som LG SK9Y Sound Bar.

  LG hävdar att med SPK8-S uppgradera man till en verkligt cinematisk surround ljudupplevelse, teaterliknande ljudkvalitet som kan expanderas upp till 7.1.2 kanal och 640 W med hjälp av SPK8-S högtalare som placeras bakom lyssnaren ger ingen biografeffekt.

  Min gamla trådanslutna 5.1 Hemmabiosystem HB954PB har get mig en känsla att vara på biografen.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Bättre ljud än förväntat efter lite inställningar av bas och diskant. Tycker ljudet rent allmänt känns bättre på Movie-läget, även vid musik. Bra tryck i subwoofern. Kopplar upp sig smidigt via WiFi och Bluetooth. Vi streamar mest musik via Spotify, där fungerar det alldeles utmärkt och den dyker upp som en enhet i appen. Finns också inbyggd Chromecast som ser ut att göra vad den ska. LG:s app däremot är ganska meningslös då man inte kan göra särskilt mycket i den. Det går att se vilken låt som spelas, men det går inte att välja nästa eller föregående, pausa osv, endast ändra volym. Exakt lika bred som vår 55-tummare från LG, så de matchar bra.

  Som svar på annat omdöme här - surroundpaketet SPK8-S är på väg in, Netonnet har det listat: https://www.netonnet.se/art/ljud-och-bild/hogtalare/soundbar/lg-spk8-s/1007065.13774 Blir ev ett köp av det framöver.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Helt ok ljud, dock bakre högtalar kitet SPK8-S finns inte att köpa i sverige alls om man vill ha surround.