Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG SK10Y

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Hembiosystem (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  En helt annan nivå!
  Prövade denna hemma en helg. Säger bara ooooomg. Läs även testet på hemmabio tidningen som släpps nu i maj 2018.
  Asså denna tar soundbar till en helt ny nivå. För första gången kan man säga att soundbar går verkligen in i high-end marknaden. Både film och musik. Basen är otroligt snabb och är delad åå lågpassfiltret perfekt, vilket också gör att du kan placera denna mer eller mindre var som helst i rummet utan att förlora ljudlvaliteten. Det Meridian har gjort med denna är att ändra alla parametrar samt alla filter med DSP (digital sound process). Och dem har gjort ett fantastiskt jobb. Det naturliga ljudet är helt underbart och en fröjd att lyssna på. I film så hanterar den Dolby Atmos som en dröm, du känner dig verkligen som en del i filmen och omgiven av ljudet. Den har samma bredd som min 65" TV (Sony OLED) vilket gör att den passar perfekt tillsammans med den. Definitivt ett måste ha om man verkligen inte vill kompromissa med ljudkvaliteten och vill ha det bästa.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Kristallklart ljud, ok tryck i basen. Fungerar kanon till musik efter uppdatering. Mer tryck i basen på filmläge än musik men har absolut inget problem med att fylla hela rum (och grannar) med ljud i toppklass
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Stora problem med att centern ”drunknar”i ljudet av dom andra högtalarna vid actionscener samt att wifi aldrig ville fungera.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Hade testat denna soundbar i både Media Markt o Elgiganten och fattat tycke. Säljaren påpekade att hemma skulle den vara ännu bättre, då skulle man verkligen höra Dolby Atmos effekten bäst. När man testade i butik så lät det grymt bra och bättre surround kunde man inte få i en ljudlimpa. På fredag slog jag äntligen till, man reade den för 6990 på Elgiganten och äntligen fick jag den hem. Vilken besvikelse det blev. Inget tryck i basen, ingen "wow" alls faktiskt. Finns Netflixfilmer med Atmos men inte ens då var man riktigt nöjd. Musik lät dåligt. Min gamla Harman Kardon 2.1 lät betydligt bättre. Efter schlagerfestivalen bestämde vi oss, den skulle tillbaka, är inte värt 7000.
  Idag kom jag hem med en JBL 3.1 och är mycket bättre, den passar till allt.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Det är en LG. Du får vad du betalar för sägs det och för 9000:- förväntade jag mej mer. Kanske lite väl optimistisk att tro att det äntligen kommit en ljudlimpa som kunde prestera bra vid musik, men nä. Klent och tomt ljud. Till film gör den sitt jobb men inte mer, absolut inget wow eller någonting överraskande åt det positiva hållet. Så åter igen, det är en LG och inget mer.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har haft den i 20dagar och lär säga att med dolby atmos på netflix samt apple tv allmänt så låter SK10y mycket bra! Bättre i film och tv än om man lyssnar på musik! Volymen kunde vara lite högre när man spelar musik men räcker när man ser på film. Basen slår bra i film men känns för klen när man lyssnar på musik!
  Tycker att man ska vänta tills den går ner i pris annars så kan man bli besviken! Ca 5000-8000kr är lagomt att få betala för SK10Y!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Jag har bara haft den i några dagar, men hittills har jag inte fått någon wowupplevelse av varken film eller musik. Allt låter artificiellt efter en tur genom den här limpan. Den klarar dessutom inte Dolby TrueHD och ett gäng andra vanliga format. Som tur är så betalade jag inte fullpris utan fick den för 4000 mindre. Tyvärr skulle jag nog inte velat betalat mer än 4000 totalt för den här. LG får hålla sig till OLED som de i alla fall kan.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  12 dagar sedan
  Jag har den här fältet i fyra månader med kit spk8 tillbaka. Kort sagt, den här produkten är ovärdig för märket Meridian och LG. Det finns alltid vatten i nivå med delningskomponenten på bak- och främre körfält. Ingen utjämnarfunktion och applikationsmusikflödet LG följs inte alls och ansluter inte till baren i wifi från sin telefon. Kort sagt, en produkt att undvika!