Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Steam&Go GC361

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra och enkel att använda!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade en kompis som hade en sån här och när jag märkte hur lätt det var att få så fint strukna plagg på så kort tid kände jag att jag bara måste ha en Philip Steam & go.

  Grymt bra och lätt att använda, går jätte fort också!

  Lagom värme så man inte "stryker sönder" plaggen!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den här steamern är lätt, smidig och enkel att använda. Jag har testat den på skjortor och blusar och den tar enkelt bort skrynklor och fräschar upp kläder som blivit skrynkliga i garderoben. Jag tycker att det är ett perfekt komplement till strykjärn!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätt och smidig att ha att göra med! Värms upp fort och är väldigt lätt viktmässigt så den är inte jobbig att arbeta med! Väldigt tystgående och ett stort plus för värme handsken som följer med så man inte bränner sig! Kommer definitivt rekommendera till andra! Är förvånad över att med snabba enkla drag slippa veck men även tillföra en naturell doft till kläder som kanske använts en eller två gånger vilket gör att man inte måste tvätta kläder efter varje användning!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag bara älskar denna! Otroligt enkel att använda, nu slipper jag äntligen böket med strykjärnet som dessutom alltid lämnar veck efter sig på mina kläder.
  Med Philips Steam&Go blir det inga veck och det går fort att få sina kläder skrynkelfria.
  Jag provade den även på en klänning som jag inte vågat stryka då materialet är ömtåligt och det klarade ju denna galant.
  En ny favorit helt klart.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Åh så praktisk och smidig! Älskar den så mycket! Funkar så bra på alla mina kläder :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Otroligt lätt att använda med goda resultat på allt frän kläder till kökshanddukar. Funkar på tunna och ömtåliga material till de lite grövre. Den kommer absolut användas flitigt här hemma som ett alternativ till strykjärn när man är lite stressad på morgonen. Enda önskemålet är att den skulle vara i snäppet mindre format för mindre resväskor, men ska absolut ta med den när jag reser framöver.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag blev överraskad över hur lätt den är att använda. Fyll upp behållaren med vatten, sätt i sladden och den är varm och klar att använda på mindre än en minut! Ta steamern mot plagget och vecken slätas ut med bara ett knapptryck! Denna kommer att användas ofta här hemma då den kommer att spara oss massor av tid då vi slipper ta fram ångstationen eller strykjärnet! Jättefint resultat!