Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tom Clancy's The Division 2 (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Bättre än föregångaren, men Massive fortsätter att ta 0% ansvar för sitt game, nerfar/buffar hur som helst, osynliga väggar i spelet fortfarande efter 1 år och när spelare använder buggar så bannar Ubisoft/Massve spelare även de som inte ens varit inloggade. Lägg pengarna på annat istället.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  story? Division 1 i WDC. Tydligen finns massor av bensin dunkar och el, men inga fungerande bilar..

  - kräver online
  - laddningszoner kan lagga och ta bort ljud
  - spela co op med andra är bra om du inte får spelare på högsta nivån och bästa vapen som skjuter fiender med ett par skott.
  - enformiga uppdrag, enbart story och ev side år bra, resten onödigt klotter
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Såhär långt riktigt roligt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vad jag gillar the division2!
  Det här spelet är en fröjd att spela. Om du har någon kärlek till looter shooters så spela det här. i mitt tycke det bästa looter spelet som finns även om jag uppskattar gear box borderlines humor och story som är på en mkt högre nivå än detta men.....Det finns så mkt roligt att göra i denna värld och kampanjen är så välgjord. Musiken fantastisk för er som upplevde electronisk musik på 80 och 90 talet. Ubisoft har min respekt men de borde se om de kan hitta nya story writers.

  Det gäller inte bara detta spel ubisoft har aldrig färgstarka karaktärer i sina spel även om spelen är otroligt bra endå. Pvp är kanske kul har inte kommit dit än men jag var inget fan av chicken dance i the dark zone i det förra spelet. Men skall prova lite senare är inte lev 30 än. Jag diggade the division 1 efter de gjorde spelet bra. Det här är ännu bättre.