Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Call of Duty: Black Ops 4 (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Ska sägas att jag inte spelat COD sedan Modern Warfare 2. Men efter Betan så insåg jag att BF5 kommer få det tomt utan mig. COD BO4 har det jag söker i det jag inte finner i PUBG.

  Spelet är väloptimerat, har inte upplevt några krascher alls. Blackout som jag mest kommer att spela är väldigt bra gjort, allt flyter på, till skillnad från PUBG där allt känns som det laggar. Detta har stor potential och jag ser mig spendera mycket timmar i detta spel.

  Köpte via BattleNet.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Årets fps-spel?
  En kandidat iallafall...

  *update*
  Tar bort stjärnor då detta spel är påväg att förstöras pga nya och flera micro transactions... Sorglig utveckling...
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Riktigt härlig känsla har spelet jämfört med de senaste andra call of dutys. Verkligen nöjd och väldigt värt priset :)
 • Bra
  1 år sedan
  Spelat bara battle royale (blackout) mode än så länge.
  Betydligt snabbare och mindre "realistiskt" än PUBG.
  Kommer ta tid att vänja sig. Med detta har potential.

  Återkommer med mer senare.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Sagan om Call of Duty är en årlig händelse som nu är oundviklig för älskare av första personskytten: första människans brandbekämpning, hundratals fiender som ska elimineras, massor av vapen och lite strategi har gjort franchisen känd över hela världen. Om till och med nu serien har undersökt nästan alla historiska epoker och till och med zombier och science fiction, försöker det nya kapitlet att återgå till grunderna utan att sakna några av de aspekter som kan fånga dagens spelare.
  Låt oss börja från det enda elementet Call Of Duty Black Ops 4 som kan få dig att vända upp din näsa: Bristen på en enda spelarkampanj ersattes istället av vad vi helt enkelt kan definiera en lång handledning. En handledning kryddat med intensiva ögonblick och spektakulära videor, men fortfarande en handledning: inget seriöst eller nytt under solen ändå, nu är den enskilde spelaren eliminerad av många titlar som i stället ställer sig nästan helt på multiplayer-sektorn.

  Och det är i online multiplayer-segmentet att Call Of Duty Black Ops 4 skiner sitt eget ljus och erbjuder en helt enkelt imponerande mängd innehåll, tillgängligt från olika delar av spelet. Det finns det verkliga multiplayer-läget, Battle Royale Blackout (som naturligtvis vrider ögat mot Fortnite av Epic Games) och äntligen Zombies; Kort sagt, typer av tändstickor som passar alla palates. Online-erbjudandet Call of Duty Black Ops 4 föreslår därför multiplayer-möten där alla kolliderar med alla och där han vinner som får fler elimineringar, rånläget (du måste få ett visst nyckelobjekt) och slutligen Conquista (var det måste erhållas och underhållas en kontrollpunkt på spelkartan).

  Redan är dessa lägen tillräckliga och förskott att spendera hundratals timmar på den nya Call Of Duty Black Ops 4, bland annat förbättrad av en utmärkt och raffinerad teknisk och grafisk sektor på nya generationens konsoler och PC, men utvecklarna vill inte ha det att sakna ingenting alls. Här är hordes of zombies som ska elimineras, efter noggrant att välja sin klass av lek, och särskilt spelet läge Battle Royale: Blackout. Här är reglerna lite annorlunda och följa de lyckliga Fortnite: 100 spelare utmanar varandra inom samma spelkarta, samlar föremål spridda inuti och utmanar varandra, men endast en blir mästaren.

  Läs hela recensionen på tuttotek.it: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/call-of-duty-black-ops-4-recensione