Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Trodde faktiskt detta skulle bli ett bra Call of duty eftersom det har inte hänt på tag och dem hade inte lagt in ”microtransactions”. Men efter månader la dem in microtransactions och Loot boxes! tyckte det var kul i början men sen insåg att jag spelar nästan samma map om o om igen. Finns bara 3st zombie maps, 1 blackout map och inte många multiplayer maps. Är även hemskt att dem inte la in någon story i spelet! ångrar att jag köpte det.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Ångrar mitt köp av detta, ojämn matchmaking så det blir aldrig riktigt skoj
 • Perfekt
  11 mån sedan
  As ballt! köp
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Till alla er som går i tankarna att köpa nya Cod: BO4... Gör er själva och plånboken en tjänst och skippa detta! Varför?
  Jo här kommer min tankar efter kört igenom blackout,multiplayer och zombie delen tillräckligt för att ge en seriös åsikt:

  Multiplayer: fult, fult och åter fult! Grafiken ser seriöst ut som BO2 till xbox360/PS3 och med tanke på grafiken i BO3 så förstår jag inte hur man kan klanta till sig på den delen i en uppföljare!
  *Mapsen är till större delen reruns på gamla maps men med lite mer plotter å detaljer plus några nya som tyvärr är sämre/tråkigare än dom gamla mapsen.
  *Lagg, Lagg, död och åter Lagg i en oändlighet är väl i princip spelupplevelsen i ett nötskal plus dom klassiskt urdåliga spawnpunkterna, kass hitbox blabla.. Allt som fanns i betan och kunde lätt ha fixats innan realese eller i dom mängder med uppdateringar som redan har kommit då kritiken/åsikterna fanns där redan under och efter betan!?

  Zombies: som vanligt zombies inget mer.

  Blackout: det enda och jag menar det ENDA som gör detta till ett ev köp om man gillar nutidens hysteri på "Battle royale" gaming vilket jag ifs gör men detta lyfter inte detta spel till en AAA status även fast spelläget är välgjort, kul och underhållande.
  Kanske är det bästa battle royale spelet som finns ute i skrivande stund men det håller ändå inte för att vara ett fullpris spel idag.

  Betyg då? Ja jag är snäll och kan sträcka mig till en 4:a tack vare Blackout läget men annars så hade det blivit 1-2:a kanske.. tyvärr!

  Har spelat det mesta värt att spelas sen tidigt 80-tal både på PC/konsol inkl. Alla CoDspelen sen det första kom till PC long time ago och lär nog säga att detta ligger i klass med CoD:Ghost som anses av dom flesta (dock inte mig) vara det sämsta Cod genom tiderna.

  Tack för mig!