Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE75Q9FN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (360)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Riktig bra tv. Hade en hyfsad innan men mindre. Denna gör dock om HD kanalerna riktigt bra. Det är inte förrän man tittar på någon annan 75tum som man ser hur mycket denna egentligen fixar till. Sport är kanon. Har svårt att titta på andras TVn nu. :)

  Enda nackdelen är tunna fiberkabeln. Lyckades ha sönder den eller så var den paj. Tog ett gäng dagar innan jag fick en ny från supporten. Jobbig väntan :) köp med uppsättning om det finns.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Haft TVn i lite mer än en månad. Jag ville gå ifrån total mörkläggning med projektor jag haft i nästan 10 år till en enklare setup med TV inför flytt till ny lägenhet. Är mycket nöjd! Storleken är av vikt för mig, vilket gjorde att OLED föll bort då prisläget är som det är.

  För mig som kommer från projektor är svärtan fantastiskt bra, faktiskt till den grad att jag har svårt att se vad OLED kan göra bättre. Men då vill jag belysa att jag alltid har belysning påslaget vid film eller serietittning (vilket får intrycket att svärtan är bättre än vad den är) så i nedsläckt läge så är givetvis OLED bättre! Det är bara det att Q9FN har så bra svärta att jag aldrig störs av black bars och dylikt mer, en fröjd att titta på film igen, oavsett om det är 4:3, 16:9 2.35:1 eller 2.39:1

  Bildmässigt matas den med Nvidia Shield, UHD med HDR är galet fint! Men ett varningens finger, slår ni igång HDR-film och öppnar meynerna får ni bereda er på att bli bländade då ljusstyrkan är inställd på max till skillnad från filmen.

  Anmärkningsvärt är bordsfästet och infästningen, det påminner om en TV för 4-5000 kr, rangligt och i mitt fall fick jag använda hävkraft för att bända in den del som fästs i TVn, annars linjerades inte hålen korrekt. Jag har dock införskaffat ett no-gap väggfäste från Samsung men det blir först installerat vid flytt.

  Grey uniformity är en sak jag noterat när man sett filmer med enfärgade scener, panelen är inte helt uniform vilket kan göra att man noterar viss DSE.

  https://www.rtings.com/tv/tests/picture-quality/gray-uniformity-dirty-screen-effect-dse

  Som tur är vanlig film eller seriematerial till 99% befriat från denna typen av fel, jag har märkt det 1-2 ggr på de 100-150h jag nyttjat TVn.

  9/10 och ljusår bättre bildkvalitet än min Epson 9300TW om än aningen mindre bildstorlek
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Innan hade jag en 3.5 år gammal Samsung 65" 4K TV. Jag kan bara säga vilket lyft.
  Jag haft denna TV i en Månad.
  Det positiva:
  Storleken 75" är ett stort lyft:)

  Men det viktigaste är bilden den är mycket
  bättre än min förra TV.
  När jag tittar på HD TV är bilden utmärkt!

  Med med HDR i Netflix,Amazon Prime eller
  Spel med HDR med min Xbox X så
  fick jag ett stort leende har aldrig sett en
  så bra bild vilket tryck i färgerna och fantastisk kontrast och skärpa och svart är svart😁😁😁

  Negativt var bordstället det är vingligt och TV var sned lutade åt höger
  fick justera bänken och stället😓
  Där försvann en stjärna nära full pott:)