Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Monitor Audio Silver RX2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Monitor Audio Surroundhögtalare (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kör dessa i stereo med sony str-dn1040 stärkaren. Gör det initialt för att slantarna inte räcker till i dagsläget. Helvete vilket fint ljud de ger i allehanda olika ljudvolymer. Igår kväll var första dagen på länge som jag bara satt och salongslyssnade på musik en hel kväll utan att drabbas av hjärntrötthet. Till och med bruden, som är djupt skeptisk till all form av hifi, sa att det var fanne mig en bra investering jag gjort. Sjukt nöjd. Kommer bygga ut systemet successivt med fler monitor audio produkter.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt schyssta surroundhögtalare. Lär fungera väldigt bra i traditionell två-kanal!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Finlir som idag körs som köks-stereo.. kan tyckas vara lite överkurs kanske..
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket nöjd. Lagomt oförlåtande frekvenskurva. Hade fått 10/10 om de kostat någon tusenlapp mindre.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt klar nöjd med den.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket bra ljud ur litet format. Snygga!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Gillar RX1 bättre känns som en mer balanserad högtalare. Känns som RX2 har för liten låda för att kunna köra en 8" på ett snyggt sätt.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  BRA..
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Det kan inte finnas ett par mer prisvärda högtalare!
  Kan man bara se förbi den något lustiga storleken som gör dom lite småfula, så är det ett par fatasktiskt bra högtalare.

  Äger också ett par Gold Reference 20, och RX-2orna skulle ersätta dessa i vardagsrumet. Och det är lite sorgligt men RX-2 är bättre än GR 20. Det finns samma mått av dynamik och detaljupplösning mellan de två men med RX-2 får man ett par högtalare som är mer musikaliska och naturliga, dom är också mer förlåtande och verkar låta bra med det mesta.

  Tråkigt för oss som betalade en massa pengar för högtalare för några år sedan, roligt för alla som går och funderar på att köpa ett par. Funderar du på ett par högtalare oavsett prisklass så tycker jag att du ska lyssna på RX-2.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Väldigt bra högtalare. Och helt klart den absolut snyggaste serien på marknaden - långt mycket snyggare än alla andra högtalare. Lyssnade genom en del högtalare innan jag bestämde mig för dessa. Jämförde även med Rx1 och Rx8. Rx2 var inte allt för långt ifrån Rx8 ljudmässigt faktiskt. Rx1 hade långt ifrån samma bas som Rx2 - av självklara själ. Rx2:an funkar jäkligt bra till både musik och film. Musiken och filmen får ett helt annat djup än tidigare. Var lite rädd att det skulle bli för mycket bas så att det skulle vara svårt att höra vad som sas i filmerna men ljudet är extremt klart vid dialoger. Kunde kanske fått ett minus för den lite långa inspelningstiden men det är ju faktiskt kul att höra hur högtalaren blir bättre.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Lyssnade igenom det mesta i prisklassen, noga! Spelar i orkestrar sen länge så krav på ljudet; Haft AR2ax, Carlssonkopior (Oa5), Bose acousticmass 5, men dessa RX2 är sublima!Och då har jag inte ens satt på stativ. Särskiljer instrumenten,distinkta,man ser orkestern i inspelningsrummet framför sig! Verkligen stort "ljudrum". Har Luxman förstärkare (2x90w vid 8 Ohm)