Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP LaserJet Pro MFP M28w

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Multifunktionsskrivare (262)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Skrivaren är liten och väldigt lätt att arbeta. Med ingen erfarenhet av att installera en skrivare hade penciled i 1/2 dag att sortera, efter 20 minuter var det igång - snyggt överraskad. Anvisningarna via bilder var lätta att följa. Utskrift är bra - har tryckt e-post, orddokument, extrakt från webben, pdf med lätthet och snabbhet. Den tryckta produkten är väldigt skarp. Vi fästade den på en mobil via en app, igen mycket enkel och inom några sekunder hade vi utskrifter. Samma kvalitet som om du skriver ut direkt från datorn. Nackdelarna - Det skriver bara ut svart bläck som begränsar. Jag hade hoppats att använda den som en familjedrivare såväl som för företagsanvändning men bristen på färgutskrifter begränsar denna förmåga. - Behöver du se till att pappersuppsamlingsbrickan är utdragen, eftersom papperet kommer att mata sig tillbaka själv, du kommer att skriva ut igen. Det behövs lite försiktighet till var du placerar skrivaren, eftersom insamlingspappersfacket sticker ut och som mitt är inrymt under skrivaren har jag tagit mitt ben på det och bekymrat över dess robusthet
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Med tanke på detta är en modern skrivare, hade jag stora förhoppningar om att tekniken hade avancerat i linje med mina förväntningar men tyvärr anser jag att den här skrivaren inte är så speciell. Positiv: Mycket kompakt och lätt. Förpackning och unboxing var en ganska trevlig upplevelse utan styrofoambitar överallt! Snabba utskriftshastigheter och programinstallation på en PC / MAC är ganska rakt framåt. Utskrifter var bra kvalitet - jag försökte några bilder och kvaliteten är inte fantastisk - det är ganska bra men artefakter och DPI-upplösning är inte tillräckligt hög för att du ska hålla dina utskrifter på väggen. Inte så bra: WiFi-inställningen via App fungerar inte. Efter att ha spenderat 30 minuter skulle det inte slutföra installationen på min Android-telefon och jag slutade leta efter en pålitlig gammal USB-kabel och gjorde det på den gamla skolvägen - som gick utan hitch. Det är 2018 - en Wifi-skrivare behöver inte tillgripa en kabel. Den här skrivaren är inte heller kompatibel med Google Print ... igen är det 2018 och modern teknik behöver stödjas. Jag var inte angelägen om att behöva ladda papperet i pappersfacket när jag måste skriva ut i motsats till att hålla en pappersbunke internt. Jag antar att det är kompromissen med att ha ett så litet fotavtryck, men jag gillar inte att behöva mata papperet varje gång jag vill skriva ut. Min sista fråga är med bruset av den här saken - det är inte tyst och ganska högt när det går. Övergripande - Det är en grundläggande allroundskrivare för dem som behöver skriva ut enstaka sak, men priset är för högt för de funktioner som erbjuds. Om RRP av detta var ca 60 kr, då ok men bättre alternativ finns tillgängliga på RRP prispunkten för detta
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Första intryck av maskinen är mycket bra. Den levereras med tydliga instruktioner, men du behöver inte riktigt dem - det är väldigt enkelt att installera, även om det finns en mängd olika maskiner - det fungerade lika bra med min Mac som min dator. Det är inte den första trådlösa HP-skrivaren jag har haft och jag kan säga att trådlös anslutning verkar bra och stark - den nått delar av mitt hus som dess föregångare inte kunde göra. Utskriftshastigheten är mycket snabb nog för ett hemmakontor, och jag fann att kopiering fungerade ganska bra också. Jag var ganska frustrerad, men det var ganska långsamt, och det blev sämre, eftersom det inte fanns någon arkmatare - jag antar att det är det pris du betalar för en så liten enhet. Kvaliteten på utskrift som den här lilla enheten producerar är för det mesta mycket bra, snygg och skarp. Ibland är utmatningen mer grå än svart - jag använder fortfarande leveranstonern och även om jag är nöjd med hur länge det varar, undrar jag om utmatningen skulle bli mörkare med en ny patron. Totalt sett är det här en mycket fin liten maskin. Det skulle passa de flesta på ett hemmakontor och skulle vara bra för en student. För min användning tror jag att avsaknaden av en arkmatare för skannern kommer att visa sig vara för mycket av ett problem för att den ska ersätta min befintliga maskin, men som en säkerhetskopia är det verkligen ett bra pris och mycket lönsamt alternativ.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Det är en fin kompakt skrivare. Utskriftskvaliteten är bra och den skrivs ut snabbt. Det enda problemet jag hade var att skriva ut 40 sidor vid en tidpunkt då det var väldigt lätt att skriva ut (klädtillbehör så att det var bara några rader på en sida) skrivaren skulle överhettas och sluta skriva ut och skulle inte starta igen förrän det kyldes ned
 • Perfekt
  2 år sedan
  Det här är min första WiFi-aktiverade skrivare, och de tenderar inte att ha ett gott rykte, så jag var lite osäker på hur lätt det skulle vara att sätta upp. Dokumentationen är lite på ljussidan, men överraskande är det ganska problemfritt. Om du håller på WiFi-knappen får skrivaren att hitta din router och från och med då tog det bara ett eller två försök att ansluta enheter till den. Bärbara datorer och stationära Windows-datorer kunde hitta skrivaren automatiskt, och efter att ha laddat ned drivrutinerna fungerade det bra. Android-telefoner och -tabeller var ibland lite långsammare att ansluta, men WiFi-direkt kom dit om en minut eller så och jag kunde skriva ut e-post och PDF-dokument mycket enkelt och med god kvalitet. Efter den första anslutningen har alla enheter som jag har anslutit kunnat skriva ut utan ytterligare problem. Kvaliteten på utskrifterna är mycket bra, som du kan förvänta dig av en modern laserskrivare - svart text är skarp och väldefinierad och gråskala grafik är väl gjord och klar. Skanning är lite knepigt, men fotokopiering mycket snabbt och enkelt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skrivaren anlände som lovat och uppackningsprocessen var ganska enkel. Massor av instruktionsblad och broschyrer och på flera språk, så inte super lätt att följa om du är otålig och vill bara komma igång. Jag jobbar i IT men hittade installationsprocessen lite förvirrande, eftersom när du använde appen installerad från online gav den två skrivaralternativ och inledningsvis valde jag fel. Efter några **** ord hade jag skrivaren ansluten och allt var bra. Appen kunde ha varit bara lite klarare. Mitt första tryck tog lite längre tid än förväntat som i början, skulle papperet inte laddas. Efter några försök fungerade det bara och allt var bra. Utskriftskvaliteten från en sådan liten låda var mycket imponerande och hastigheten var också mycket bra. Var lite besviken över att hitta skrivaren var svartvitt så inte mycket bra för utskrift av fotografier. Jag använde scanningsfunktionen och efter några första problem med att dokumentet inte kom fram fungerade det mycket bra. Positivitet * Litet fotavtryck * Utmärkt kvalitet och snabbhet vid utskrift * Utmärkt skanning till olika format Negativ * Endast svart bläck * Initial inställning var lite förvirrande men enkel att använda en gång setup Det övergripande intrycket är mycket bra skrivare / skanner / kopiator för ett kontor eller någon som inte vill ha färgutskrift. Om det fanns en färgversion tillgänglig skulle det vara svårt att fel.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag har hittills använt 10 + olika HP Laser Jet-skrivare i mitt yrkesliv. Det här är det jag gillar mest. Det tog mig mindre än 15 minuter (inklusive den tid som behövs för att installera drivrutinerna) för att ställa in det. Jag försökte utskrift och skanning funktionaliteter, och de fungerade bra! Utskriften är snabb och tyst. Skanning är överraskande snabb och i hög kvalitet. Jag brukade spendera tiotals sekunder för att skanna en sida med min andra scanner, och den här MFP-enheten tog bara 2 sekunder! Wow! Jag har också provat WiFi-utskrift från min iPhone / iPad, liksom från min iMac och MacBook Pro, och den här skrivaren har bara fungerat!

  Webbgränssnittet är lätt att använda och mycket robust med massor av funktioner. Måste ha för någon som vill skanna sina dokument till en nätverksdelning.
 • Perfekt
  2 år sedan
  HP LaserJet Pro M28w är en lättanvänd enhet och ger bra utskrifter av hög kvalitet. Utskrifterna kommer ut skarpt och visar den finare detaljerna utan att vara suddiga eller önskvärda varma. Det är enkelt att installera. HP LaserJet Pro M28w ser en smart snygg liten enhet utifrån, men är lite tung. WIFI är lätt att konfigurera, installera och jobbar med.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har tillbringat några veckor med den här skrivaren kan jag ärligt säga att det är bra! Det var väldigt enkelt att installera och min MacBook upptäckte det genast. Jag kunde skriva ut några testdokument och allt var inriktat och rena utskrifter producerades, ingen av de gamla skoltestsidorna och justeringen konfigurerar att göra.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag köpte den här skrivaren för några veckor sedan och har varit nöjd med resultaten. Skrivaren själv är ganska kompakt och det tar inte mycket utrymme. Det sitter för närvarande smugly på mitt skrivbord bredvid min stationära dator.

  Ankomst
  Skrivaren vände in en box med en rimlig storlek och allt var packat tätt inuti, med hjälp av vilket utrymme det fanns. Att få ut skrivaren ur lådan var väldigt lätt, eftersom jag bara fick lyfta den ut med den praktiska väskan som den kom in i. Det finns fortfarande en bra bit av förpackning att kämpa med, men åtminstone kan den lätt återvinnas och och min skrivaren skadades inte under transporten.

  Ställa in det
  Jag hittade det här lite knepigt eftersom instruktionerna var lite vaga. Jag hade också ett verkligt problem med Windows 10, men jag gjorde några kontroller på nätet och så småningom fick det upp och köra det utan tid. Det finns ingen skärm på den här skrivaren - bara knappar för wifi och om det finns ett problem. En skärm skulle vara till hjälp för att se vad du gör och att låta dig veta vad som går fel. Det tog några försök att lägga till skrivaren i mitt Wi-Fi-nätverk men jag lyckades i slutändan. Skrivarpatronen är också lätt att infoga. Du öppnar bara skrivaren och släpper in den.

  Skrivarkvalitet
  Den här skrivaren är bara svartvitt men kvaliteten är riktigt bra. Det skriver ut en stor mängd sidor på några minuter. Jag tycker att det är användbart att skriva utkast till historier jag skriver. Jag gillar det väldigt mycket.

  Scanner
  Även om skrivaren är svartvitt, fungerar skannern i färg. Kvaliteten är mycket tydlig och skarp - speciellt användbar när du vill kopiera som är bra kvalitet.

  Om du letar efter ett bra värde skrivare som inte kostar jorden och skriver ut hög volym dokument på några minuter, så är detta ett bra köp. Min enda verkliga nackdel är att ersättningspatronerna är lite dyra, speciellt om du är lite fastsatt för pengar som jag. De gör dock dock mycket länge genom att skriva ut till 1000 sidor per patron.
  Jag skulle definitivt rekommendera det.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Unboxing och assembly

  Det tog väldigt lite "montering" när de packades upp från lådan. Anvisningarna är ganska tydliga och när du har packat upp tonern är det väldigt enkelt att konfigurera. Följ instruktionerna för installationen är krångelfri. Från öppning till första utskrift var det ungefär 8 minuter så att du kan vara igång mycket snabbt.

  Utseende
  Jag gillar utseendet på LaserJet Pro, det är kompakt, snyggt och jag tycker att det passar bra i alla hem och kontor. Jag har inte ägt en LaserJet i flera år och kommer ihåg att de är skrymmande, klumpiga och inte särskilt attraktiva. Pro sätter sig i stället för resten genom att vara lätt på ögat och är otroligt användarvänlig, den här versionen var vit, vilket fungerade bra i mitt kontor setup.

  Utskriftsfunktioner
  Jag har verkligen inte lagt under detta för mycket tryck eftersom det kan prata 18 / 19ppm. Jag har dock rullat bort alla mina pappersarbete, skannat i dokument och fotokopierat pappersarbete med lätthet och inga "papperstrassel" eller felmeddelanden.

  App
  Appen är väldigt användarvänlig, det är trevligt att kunna använda flera sätt att skriva ut från; det vill säga via dokument som sparas i Google Drive, e-post, bilder etc.

  Appen visar bläcknivåerna, det är personligen lite vagt efter min smak - det vore trevligt att få en procentandel, även om det inte var fantastiskt korrekt som en guide, speciellt om du hade massutskrift.

  Bästa bitarna
  Jag gillar särskilt sömnfunktionen, jag hade inte insett hur frustrerad jag brukade behöva gå in i min studie för att vända skrivaren varje gång jag ville skriva ut, ibland glömma att skriva ut om jag var distraherad och insett min skrivare hade avstått under tiden. Pro är ständigt redo att träda i aktion på ett ögonblick, och det här är ett riktigt positivt för mig.

  Sammantaget har jag verkligen tyckt om att använda den här skrivaren, det är bara vad jag skulle behöva för dagstidning och mycket mer, mycket bättre än min nuvarande bläckstråle och mina tidigare laserstrålar! Skulle inte tveka att rekommendera detta till andra användare.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Skrivaren är lätt att avmarkera, untab (ja det finns några flikar att ta bort) och inställningsinstruktionerna är enkla och enkla att följa.
  Svårigheten uppstår när du trycker på WPS (Wi-Fi Protected Setup) -knappen på din trådlösa router och trycker på wifi-knappen på skrivaren och 2 kopplar inte samman! Då kan du vara i en värld av ont. Efter en 1,5 timme efter att ha följt alla problemskyddsguider och HPs hjälpsida lyckades jag äntligen hitta en bra video på YouTube (bra gammal YouTube) som borde jag ställa in skrivaren genom att ansluta den till min dator med USB kabel och sedan ansluta skrivaren till mitt Wi-Fi-nätverk. Slutligen ansluten via trådlös, jag skrivit ut sidan efter sida sömlöst och med bra, starkt svartvitt kvalitet.
  Skrivaren är en utmärkt storlek, kompakt en diskret. Byggkvaliteten är emellertid en tuff flimsy är vissa områden - inmatningsfacket är en halvfack och A4-pappret hänger på baksidan. Knock förbi dem och sidorna är alla på golvet.
  Utmatningsfacket är faktiskt en flik att om du oavsiktligt hamnar på fel sätt kan du enkelt bryta den.
  Sammanfattningsvis, en fin kompakt monoprinter som skriver ut utmärkta, svarta sidor av hög kvalitet. Men jag tror att det är lite dyr och byggkvaliteten saknas på vissa områden.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag har använt den här skrivaren i flera veckor och har blivit imponerad av övergripande prestanda, det är lätt att ställa in det, använda det via en iPhone-applikation, och det här är min första trådlösa skrivare.

  Skrivaren är extremt tyst, extremt effektiv och passar perfekt för ändamål.

  Jag var lite besviken över det främre pappersfacket, eftersom jag inte tycker att detta är mest estetiskt tilltalande, med papper som hänger på mitt skrivbord, men förutom att skrivaren är mycket kompakt.

  Jag skulle definitivt rekommendera, särskilt för affärsändamål.