Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP LaserJet Pro M15w

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Laserskrivare (140)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Denna fick ersätta en äldre HP-laser som förvisso gick som en ångmaskin men som saknade all form av modern connectivity. Nu jäklar, wi-fi direct, WPS, och allt vad man kan önska sig. Har ännu inte kört slut på medföljande tonerkassett, trots att de som regel är halvfulla, om ens det. Utskrifterna blir prima ballerina, och priset var hyggligt. Rekommenderas.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Väldigt nöjd med denna såhär långt. Har haft bläckstråleskrivare så länge jag kan minnas, och när det nu var dags för ny skrivare... så lutade igen åt det. Jag tänkte... laserskrivare är för företag och tjocka plånböcker. Jag hade fel. Jag hittade denna lilla, nimma och snabba skrivare till ett mkt bra pris.

  Och jo, även om et finns tjocka manualer, support och videos så var det lite otydligt med alla inställningar (jag tänker framför allt på wifi-kopplingen och airprint) men jag fick det att fungera, och nu när det väl fungerar så är det det supersmidigt.

  Så på det hela taget, en liten, funktionell skrivare som, iaf jämfört med den gamla skrivare, sprutar ut sidor i crisp kvalitet.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Inte mycket att säga mer än att den gör precis det den ska och den gör det snabbt. Busenkel installation med usb men säkert lika enkel över wifi också. Är hyfsat lite så man behöver inte mycket plats till den.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar utmärkt i Linux både via USB och Wifi.