Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Plejd Controller CTR-01

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Plejd Sändare & mottagare för smarta hem (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Vi använder en Plejd Controller till fasadlamporna och ungefär en gång i veckan uppfattar den att det har varit strömavbrott och slutar fungera (släcker alla lampor) utan varning. Enda sättet att märka att det slutat fungera är när det är mörkt ute och på tomten, och då måste man använda Plejd-appen för att koppla till den via bluetooth för att det ska fungera igen. Riktigt dåligt/farligt om man är på semester när detta händer, perfekt för tjuven. Tyvärr ingen produkt man kan lita på i vår erfarenhet.

  Förstår inte varför den inte kommer ihåg senaste konfigurationen så den kan fungera efter vad den uppfattar som strömavbrott.

  Jag har skickat mejl till Plejd-support och kommer uppdatera detta omdöme om de kan lösa problemet.

  Uppdatering: Fick svar från Plejd att man behöver köpa till ett batteri-modul.. så det blev ca 200kr extra kostnad för någonting som man kan tycka är en självklarhet och borde ingå i produkten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Blev rekommenderad Plejd av min elektriker. Hade tidigare ett eget blandat system. Appen är jättesmidig och puckarna är oerhört pålitliga, aldrig upplevt något problem.
 • Bra
  2 år sedan
  En "vanlig" dos-dimmer kostar nästan lika mycket som Plej och man måste inte använda Plejd "smart funktioner" om man inte vill (eller vet hur man gör, tex besökare). Plejd är enligt mej ett mycket bra alternativ till andra "dumma" dimmers. Haft mina nu ett drygt år och är mycket nöjd. Ibland använder jag dem manuellt, ibland via telefon, har även senarion som alltid är på. Inte lika "smarta" som Philips Hue, men om man kommer in i ett rum med Hue och det är mörkt så "kan" man tända på knappen men inte släcka då jag monterat fjädrar i alla strömbrytare med Hue (så att ingen av misstag stänger av) och då är man tvingad till att använda telefon, det måste man inte med plejd.
 • Dålig
  2 år sedan
  Plejd kommer med fler produkter och utveckling. Men i skrivande stund är denna produkt inte så imponerande jämfört med ex Fibaro.
  Slutet system, väldiga begränsningar i appen, långsamt. Bluetooth?!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte produkten tillsammans med deras dimmer och älskar konceptet! Helt klart toppbetyg på alla sätt och vis. Hög kvalitet till inte så höga prisnivåer. Mycket bättre än budgetkonkurrenterna enligt mig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantastisk produkt! Inget att klaga på.