Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips PerfectCare Compact Essential GC6833

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (132)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Användarvänlig och enkel ångstation!

  Lätt maskin att jobba med. Låg vikt på handenheten. Tyvärr är sladden tjock och tung. Hade gärna haft ett stöd som lyfter sladden vid stykjärnet. Som liksom kunde hålla undan den så att den inte kan skrynkla plagget medan man stryker.
  Ångfunktionen låter rätt så högt. Kanske ofrånkomligt?
  Smidigt med låsfunktionen för förflyttning av hela enheten. Bra storlek på vattenbehållaren, räcker länge! Den inbyggda timern som slår av maskinen vid inaktivitet är superbra! Så enkelt att använda med olika material, trots att man inte kan välja temp. Jag har testat på flera olika material, alla med bra resultat. Tråget för avkalkning är suveränt. Jättebra tillbehör!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag fick i samarbete med Philips chansen att testa den här produkten.

  Detta strykjärn är väldigt lätt att använda, bara att fylla på med vatten, vänta en stund och sedan köra.
  Behöver inte planera strykningen och ställa in olika temperaturer, utan bara att stryka på.
  Går snabbt att stryka med. En stor "tank" så man behöver inte hålla på att fylla på med vatten.
  Ångar inte mycket "utanför" så man bränner sig inte på ångan.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Toppen produkt som på ett enkelt och smidigt sätt fräschade upp och gjorde kläderna släta. Positivt överraskad över hur enkel den var att hantera och att man inte behövde ställa in olika grader för olika material utan det var bara att köra. Kläderna blev verkligen jättesläta och fina. Har även testat att ånga en skjorta på galge och även där blev den slätare.
  PLUS:Blev slätt utan att behöva pressa hårt. Slippa olika inställningar för grader.
  MINUS: Något tung sladd men eftersom ångan ska gå igenom den så förstår jag att det behövs. Fördelarna vinner över denna nackdel.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Har framförallt använt denna till skjortor men även till andra plagg. Väldigt effektiv och handenheten är smidig och skön. Basenheten är klumpig och tar stor plats vid förvaring och ska man ha den på strykbrädan tar den stor plats.
  Funktion och kvalite’ är bra.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Betydligt mycket snabbare att få redo än mitt tidigare strykjärn. Det var spännande att det började ånga och den var mer effektiv än vad jag först hade trott. Körde den över lite allt möjligt men mestadels över skjortor och bäddset. Den är väl lite klumpig som så många andra redan har nämnt men annars rekommenderar jag den starkt för den som har plats och utrymme!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Det blev plötsligt roligt att stryka, något som varit ångestfyllt innan. Resultatet blir mycket bättre än med vanligt ångstrykjärn och på kortare tid dessutom. Det blir slätt och fint och man slipper ändra temperatur mellan olika sorters tyger vilket är smidigt. Man kan låta strykjärnet vila på brädan några minuter utan att det blir brännmärken och det är ingen risk om man skulle glömma stänga av ångstationen när man går hemifrån, den stängs av automatiskt. Jag gillar verkligen den här ångstationen på många sätt. Det som drar ner betyget lite är att den är stor och klumpig och vi som bor trångt har lite svårt att hitta en bra förvaringsplats till den pga detta.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Ångstationen blev varm och klar att använda snabbt.
  Strykningen går mycket fortare tack vara den kraftiga ångan. Mycket skrynkliga kläder blir släta på ett kick. Jag har strukit skjortor, byxor, lakan och påslakan och det blir ett fantastiskt reslutat.
  Det blev plötsligt roligt att stryka.
  Dock är ångstationen lite klumpig.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  bra prestande och det går väldigt snabbt att stryka och blir bra resultat.
  skjortor, dukar, kjolar och blusar ja allt är fröjd att stryka.
  enkel att använda och ånga i mängder.
  bra tryck
  dock så är den större än vad jag trodde.
  men man vänjer sig fort.
  rekommenderar starkt om du är ute efter ett ång strykjärn
 • Bra
  3 år sedan
  Att kunna stryka utan att behöva ändra värme mellan plaggen sparar så mycket tid. Liksom att den blir varm jättesnabbt. Alla veck och skrynklor försvinner enkelt och snabbt med den jämna ångan. Det som drar ner betyget är att den är lite stor och klumpig. Och tyvärr passar den inte på strykjärnets hållare för just strykjärnet. Överlag är jag jättenöjd och rekommenderar denna starkt!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  När jag pluggat in strykjärnet i uttaget upptäckte jag hur fort den blev varm och kunde börja användas. Jag älskade att inte behöva ställa in värmen för varje plagg. Detta är en funktion jag värdesätter starkt. När jag som kille ofta har varit osäker på vilken temperatur strykjärnet ska ställas på. För detta var den delen jag tyckte var jobbigast med strykning. Sedan är ångstationen väldigt praktisk för jag minns mitt gamla strykjärn där jag ofta behövde fylla på. Mitt gamla strykjärn blev också igenkalkad pga att jag använde vanligt kranvatten, som gör den helt oanvändbar idag. Jag gillar att det nya strykjärnet kan användas med vanligt kranvatten, utan att kalkas igen (tack vare ett avkalkningsprogram). Det tog lite tid innan jag fattade hur ofta jag behövde använda ångan för att få bra resultat. Men med lite träning upptäckte jag att resultat blev riktigt bra med detta strykjärn. Enda funktionen jag saknar är att kunna ställa in automatisk ånga, som mitt förra strykjärn hade, men annars är detta strykjärn helt fantastisk.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Vilken skillnad mot ett vanligt strykjärn. Detta är toppenbra. Blir slätt på en gång med ångan. Älskar detta.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Mycket bra ångstation som värms upp snabbt och gör tyget slätt direkt. Kan användas på hängande kläder men det tyckte jag funkade sådär. Var lättare att stryka på bräda. Minus är att den är stor men det får man ta när det är en ångstation. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Jättebra ångstation som stryker helt perfekt. Blir snabbt uppvärmt och man behöver inte ställa in olika temperaturer för olika kläder, vilket är skönt. Funktion som gör att det inte gör något om man glömmer järnet på kläderna men det har jag inte vågat prova än... Mycket bra prestande och det går väldigt snabbt att stryka och blir bra resultat. Även när man stryker vertikalt utan strykbräda blir det bra resultat.
  Litet minus för att den tar stor plats att förvara men är absolut värt det
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra strykjärn som ger fantastiskt resultat på kort tid.
  Att inte behöva ställa in olika temperaturer för olika plagg är nånting som jag verkligen uppskattar.
  Väldigt bra ångfunktion som även fungerar på lite tunnare tyger som hänger på galge.
  Rymmlig vattentank som sparar in en hel del tid då man ej behöver springa för att fylla på.
  Smidig förvaring för kablar så man slipper kabeltrassel.
  Ganska stor ångstation men med tanke på hur bra jag tycker denna produkt är så är det ingenting som egentligen stör.
  Rekomenderar varmt Philips PerfectCare Compact Essential GC6833 till er som går i tankar att köpa nytt strykjärn.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Väldigt lättanvänd. Värmer upp snabbt. Enbart ångfunktionen funkar väldigt bra på tunna delikata tyger medan lite tjockare tyger kräver att strykas.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Grymt bra ångstation. Bränner inte och ger ett slätt och bra resultat. Lite stor och kräver gott om förvaringsutrymme. Bra att man även kan fixa kläder på galgen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Bra och gör sitt jobb. Lite stor men resultat blir kanon. Går snabbt och lätt att stryka.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En helt fantastisk ångstation. Den blir varm fort och det går att stryka kläderna gängade. Varenda liten skrynkla försvinner med en gång. Rätt stor men eftersom den är så bra så väger det upp. Kan varmt rekommendera denna.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lättanvänd, bränner inte och ger perfekt resultat på liten tid. Större ångstation är jag förväntade mig och den tar lite plats att förvara men resultatet gör att det är värt det.
 • Bra
  3 år sedan
  Ganska stor och svår att förvara men mycket bra funktionsmässigt! Jämn ånga och kläderna blir jättefina!